סיוע בהכנת מערכת: קורסים זהים

DGtal

New member
סיוע בהכנת מערכת: קורסים זהים

לפי מה שהבנתי יש קורסים של תואר שני (השלמות) שזהים לקורסים של שנה א'. האם מישהו יכול לשים רשימה של קורסים כאלה, כך שתתאפשר יותר גמישות בבניית מערכת? כמו כן, המחלקה מאפשרת לבחור קורסים מסויימים של תואר שני כקורסי בחירה של תואר ראשון. האם מישהו יודע באילו קורסים מדובר? לשני השאלות עדיף לתת גם מספר קורס. תודה !!!

chayahd99

New member
לא הייתי בונה על זה

גם אם יש קורסים זהים לתואר ראשון ושני, לא הייתי בונה על זה שיאשרו לך להרשם לקורסים חלופיים. בד"כ הקורסים לתואר שני מאוד עמוסים באלו שעושים השלמות ובמזכירות לא ששים לאפשר לסטודנטים לתואר ראשון להכנס לקורסים הללו. לגבי קורסי הבחירה, בזה בד"כ יש גמישות, פשוט תעבור על רשימת הקורסים ותחפש מה מעניין אותך. אם תבקש יפה במועד ההרשמה - ייתכן מאוד שיתנו לך. כדאי במקרה זה לברר האם צריך למלאות בנוסף בקשה למדור סטטוס, או האם החלפת הקורסים נעשית אוטומטית (כדי למנוע בעיה של מחסור בקורסים כשתבוא להגיש בקשת זכאות לתואר).

duli

New member
תשובות לשתי השאלות...

הקורסים הזהים: # שיווק לתלמידי תואר ראשון/ לתלמידי תואר שני (אפשר לקחת מה שמסתדר במערכת, זה אותו מבחן בדיוק!) # חיפושי מידע מקוונים לתלמידי תואר ראשון/לתלמידי השלמות. # מפתוח של שנקולבסקי לתואר ראשון ולתלמידי ההשלמות / מפתוח של קדר לתואר שני בלבד (אבל אני לקחתי אותו בתור קורס השלמה כי לא רציתי להסתבך עם שנקולבסקי). # בניית אתרי אינטרנט של דולינסקי- יש גם לתואר הראשון וגם לתואר השני. קורסי בחירה: # כל הקורסים של קופרמן # 2 הקורסים של שושנה קרים # קורסים של בוכניק מצטערת שאיני יכולה לתת מספרי קורסים, אני רושמת מהזיכרון ואפשר לברר במחלקה, זו לא בעיה. יכול להיות שלא רשמתי הכול ושיש עוד משהו שלא ידעתי עליו. בהצלחה!

tulie

New member
אבל הבנתי ממישהו

שכאשר באים לעשות את התואר השני אז צריך לשלם על הקורסים של תואר שני מחדש. לא משנה אם עשית אותם בתואר ראשון. אני לא יודעת כמה זה מדוייק אבל שווה לשאול כשבונים את המערכת.

למעלה