סיוע במזון לחתולים

סיוע במזון לחתולים

אתם מכירים איזו עמותה שעוזרת במזון לבעלי חתולים רבים? עד לאחרונה היו לי 11 חתולים אבל חתולה שלי המליטה חמישה נוספים שאין סיכוי שאמסור אותם, כי כל הזמן אהיה חרדה בקשר לגורלם.הבית שלי קטן אבל הם יוצאים ונכנסים כאוות נפשם. אני עצמי מוותרת על הנאות החיים למענם ולמען בריאותם,כי כידוע גם וטרינר עולה לא מעט.
רציתי לעשות הפלה ועיקור לחתולה שהמליטה,אך הוטרינרית לא הסכימה מטעמי מוסר.אגב,שאר החתולים הבוגרים אצלי מסורסים ומעוקרות. אם תשמעו על עמותה שעוזרת במזון לחתולים,אנא כיתבו לי.
ברגשי תודה,ליאת

yaelofer

New member
למה נתת לחתולה להמליט? חסרים וטרינרים אחרים?

חסרות עמותות שהיו יכולות לעקר את החתולה במחיר זול? הוטרינרית שהתנגדה לעקר בהריון לא יודעת מה המצב בארץ? חוץ מזה, היא זאת שתממן לך את האוכל אח"כ לחתולים? איזה מוסר זה בדיוק לתת לעוד 5 חתולים להיוולד... סליחה שאני מתרגזת, אולי הרוגז שלי יוצא עלייך בטעות, כי את כותבת שכל השאר מעוקרות/מסורסים, אבל באמת שלא לעניין כל ההמלטה הזו. אני לא צריכה להסביר לך... חבל שלא פנית לוטרינר אחר. אמנם מבחינה רפואית אולי את הולכת לוטרינרית קבועה כי היא טובה, אבל לעקר אפשר לפנות למישהו אחר... ולגבי עניין האוכל. אני לא בטוחה שיש עמותה שיכולה לעזור, מכיוון שגם הם נאלצים להתמודד עם הרבה חיות שצריך להאכיל. אבל בכל זאת, תנסי את "כפר סבא ורעננה אוהבות חיות" (פעם הן היו שתי עמותות נוספות, כיום נדמה לי שזו עמותה אחת). נסי גם את "חובבי החתולים" מחיפה. לפני שנים הם היו עוזרים קצת עם אוכל, כיום נדמה לי שהם עצמם בקשיים אבל בכל זאת כדאי לנסות. וכמובן פרסמי פה בקשת עזרה עם טלפון וכתובת של חנות חיות שבה את קונה אוכל לחתולים כדי שאם מישהו ירצה לתרום יוכל להתקשר לחנות ולתרום לך, פרסמי גם את מס' הטלפון שלך כדי שאם מישהו ירצה לתרום לך שק ישירות. פרסמי גם בפורום חתולים ובפורום כלבים, בפייסבוק של "גירגורים", בפייסבוק של "קהילת מאכילי חתולים" ושל "חתולים וחברים".

יעל,המון תודות לך על עצותיך!

אישם תכף ומיד כמה מהן או שבעצם את כולן.
אני באמת במצב לא טוב מבחינת יכולתי למלא את כל צורכיהם של חתוליי היקרים. אמנם יש לי פרנסה אבל היא באמת ובתמים לא מספיקה להאכלת כולם בייחוד אחרי שהגורים המתוקים נוספו. כעת באמת אפנה לכל הכתובות שציינת ואפרסם זאת. שוב תודה לך, שאי ברכה!

למעלה