סיוע בספרים מומלצים

©אילה

New member
סיוע בספרים מומלצים ../images/Emo91.gif

חברים יקרים ערב טוב..... להלן שמות 3 ספרים בנושא דימיון מודרך. אבקש את סיועכם לגביי הספר המומלץ ביותר לצורך הקניית ידע טכניקטת בתחום. חשוב לי מאוד לרכוש ספר יישומי שעניין. להלן השמות : * השימוש בדמיון מודרך / הלן גראהם * דמיון מודרך / ד"ר ג´רלד אשפטיין * דמיון מודרך לצורך שינוי / פטריק פאנינג אשמח לקבל גם המלצות לגביי מחירים ... תודה לכל מי שמושיט לי יד ......
אילה .

מירב היקרה!

תמיד כיף לראות אותך כאן! האם הצצת בלוח המלצות הספרים שלנו? כאן ממש בראש עמוד הפורום? אני חושבת שתוכלי למצוא שם תשובות ומעבר לכך הנה דעתי האישית, והיא רק דעה, לא המלצה, כי בסופו של דבר את תהיי זו שתחליטי איזה ספר נראה לך הכי מתאים: לטעמי האישי אף אחד מהספרים שציינת לא נותן מענה ממשי למי שמעוניין ללמוד טכניקות לדמיון מודרך ממקור ראשון... יש לי גם את הספר של ג´רלד אפשטיין וגם את הספר של פאנינג, שניהם הם בעיני בבחינת הרבה המכיל מעט מאוד... הם נותנים עצות אבל לא ממש תורמים מכל הלב את הידע שלהם... יש הרבה מאוד שנדרש להשלים מעבר למה שיש בספרים האלה בכדי שתוכלי לומר לעצמך שיש לך ניסיון וידע בטכניקות... אישית, הייתי ממליצה לך על הספר שכתבו דפנה ואמיר רטר (ולא בגלל שהם קשורים לפורום הזה, אלא בגלל שהספר שלהם באמת באמת מצויין), שנקרא "תקשורת עם התת-מודע". הספר הזה משמש אותי המון בעבודה עם מונחים ועם עצמי הוא נותן בסיס רחב מאוד של ידע שממנו אפשר להתפתח ולהתקדם הלאה... לגבי מחירים? נסי לחפש את הספרים שציינת באתרי ספרים והכי חשוב, אל תשכחי להשוות מחירים כי יש פערים בין אתר לאתר והכי יקר זה ללכת לחנות (מנסיוני האישי יכולים להיות פערים של בסביבות 20 ש"ח בין רכישה דרך אתר לבין חנות). בהצלחה לך, יקירה! הגר

למעלה