סיוע בקניות מחו"ל

סגלוב81

New member
סיוע בקניות מחו"ל

שלום לכולם,

שמי גיל ואני ועוד מספר חברים מזמינים כבר מספר שנים תוספי תזונה דרך האינטרנט (אבקות חלבון, חטיפי חלבון וכדומה) בעיקר דרך אייבי ואמאזון.

לא מזמן הייתי בארה"ב וראיתי כי המחירים ברשתות המסחריות (וולמארט,קוסטו ואפילו טרגט) זולים בהרבה מהקניות באייבי שלא לדבר הבעיה היא מחירי המשלוחים.

אני אשמח לעזרה ממישהו/מישהי שגרים בארה"ב, אני אסביר:

אחת לתקופה אני אצור קשר במייל/סקייפ/מסנגר מה שנוח בבקשה לרכוש מספר מוצרים (בתוך ארה"ב המשלוחים חינם מעל סכום זניח של 50$) ולשלוח לי את זה לישראל בדואר רגיל (אני יודע שחבילה ממוצעת נעה סביב 20-30$), אני כמובן אשלח את כל הסכום באמצעות PAYPAL בתוספת אחוז מסויים על הטרחה של ההזמנה/משלוח ועל הזמן שלו/שלה.

אני יודע שזו אולי בקשה מעט חצופה ואני מתנצל מראש אם הגזמתי

במידה ומישהו/מישהי ממכם יסכים לעזור לנו (כי המחירים בישראל מטורפים, אני בטח לא צריך לספר לכם) אני מבטיח שזה גם ישתלם מבחינה כלכלית

המייל שלי הוא [email protected]

תודה

אספרסו2

New member
מחקרים הוכיחו

שתוספי תזונה מוסיפים רק לחשבון הבנק של המוכר אותם.
גיל, הם עושים לך תרגיל,תמשיך בתזונה כרגיל.

סגלוב81

New member
מחקרים זה אחד, מציאות שונה לחלוטין

אספרסו2 שלום,

אני נעזר בזה כבר תקופה ממשוכת וכנ"ל מגוון רחב של אנשים שאני מכיר, צר לי לומר לך אבל מניסיון אישי ולא ממחקרים זה מאוד מועיל.

אשמח לתגובות מאנשים שרוצים לעזור

תודה
ויום טוב

סגלוב81

New member
טעות בדברייך לצערי

מה אספרסו2 היקר,

בקופסא של קוטג' יש 10-13 גרם חלבון, אדם ממוצע צריך לצרוך כמות של 70-80 גרם חלבון ביום, אז מה לאכול 6 קופסאות ביום?

בלי קשר חלק מהקבוצה שאני מנסה להזמין בשבילם סובלים מרגישות ללקטוז (חלב) ואבקת חלבון וחטיפי חלבון מספקים לו את הצורך הזה ללא פגיעה בגוף

אשמח להסביר לך יותר לעומק במידה ואתה מעוניין אבל אנא ממך אל תאמר דברים שהם לא נכונים, זה סתם גורם לך לצאת בור בתחום הנ"ל

אספרסו2

New member
האמונה באבקה עלומת שם

לא תערער על מקורות החלבון בצורתם הטבעית.
סיפורים תמכור למי שקונה ממך .

nils31

New member
זאת גם בעיה

עכשיו הוא כותב שיש קבוצה
מי שבטעות יחליט לעזור לאותו בחור
יגלה אחרי שבוע, שיש הזמנה של 10 קופסאות חלבון לכל הקבוצה
ואם יצא לך פעם לראות את הכלי הענק של אבקת חלבון
אותו אחד יקלל את הרגע שאמר כן

סגלוב81

New member
תלמד לקרוא בבקשה

בשורות הראשונות רשמתי שמדובר בקבוצה ולא רק בשימוש אישי

אז לפני שאתה מאשים אותי בניסיון לנצל "תמימות" של אדון כזה או חר אנא תקרא מהתחלה לסוף ואז תזרוק האשמות לאוויר

אני לא מנסה להטעות אף אחד וכמו שרשמתי אני מחפש אבקת חלבון אבל לא רק, ולמקרה לשם דוגמא שראית חטיפי חלבון זה לא גדול יותר ממארס או סניקרס

forglemmigej

New member
אין עליך

כל התוספות האלו חרטא-ברטא לגמרי אבל אם הוא רוצה לבזבז את הכסף...

יוספוס11

New member
והאמונה שלך בטרור הטכנולוגי שיצרת לא עזרה לך

להחזיר את סלילי המידע או חזיון מדוייק מספיק כדי להצביע על מיקומו של בסיס המורדים !

Boston Guy

New member
לא - אדם יכול לאכול רבע עוף. או קבאב טוב.

בבשר יש אחלה חלבון שבעולם - ואתה צריך מנת בשר בגודל האגרוף שלך כדי לקבל את כל החלבון שהגוף שלך צריך ביום. במנת בשר רזה של 150-200 גרם יש די והותר חלבון.

והינה אגלה לך סוד שכל אחד בארה"ב יודע, אבל כנראה שאתה לא:
90% מהסחורה שאתה קונה ב EBAY מכל מני מוכרים עלומי שם הם מוצרים מזוייפים, שמגיעים מכל מני יצרנים בסין, וכולנו יודעים שלסינים בעניין הזה אין אלוהים.
אבקת פלסטיק מסוג מלאמין מתנהגת כמו חלבון בבדיקת תכולת חלבון במעבדה - אז נכניס מלאמין למוצר, ולעזאזל עם הכליות של האומלל שיצרוך את התוסף הזה.
כל כמה חודשים יש כאן RECALL על תוסף מזון כזה או אחר שמתברר שהיצרן (האמריקאי) השתמש בחומר גלם שבא מסין - וחומר הגלם היה מזוייף ומסוכן לאדם.
לאן אתה חושב שהסחורה הזו מגיעה בסוף? לפראיירים שקונים ""חתול בשק" ב EBAY.

ועוד נושא שאתה צריך לתת עליו את דעתך - נושא המשלוח והמכס בישראל.
1. המשלוח בדואר מארה"ב לישראל מאוד יקר. הרבה יותר מאשר בכיוון ההפוך. משלוח בדואר לישראל של מיכל ענק בסגנון הג'ארות של החלבון שמוכרים ב GNC וכיוצ"ב יכול בקלות לעלותלאדם פרטי (שלא מקבל תעריפי משלוח של עסק גדול) 40$ - 50$ למיכל ואפילו יותר.

2. חוקי המכס בישראל הם שתוסף מזון ניתן לייבא רק בכמות שמיועדת לצריכה אישית ל 3 חדשים. כל משלוח של כמוות גדולות - יעצר במכס ויוחרם.
בנוסף - הם מסתכלים טוב בכל רשימת המרכיבים, ואם התוסף מכיל מרכיבים שאינם מותרים בייבוא לישראל - ההמוצר יושמד.

כלומר - אותו פראייר שיסכים להיות ה"קניין הקבוצתי" שלך בארה"ב יצטרך להתקשקש בלי סוף עם הסיפור - להפריד כל משלוח להרבה משלוחים נפרדים וקטנים, כדי שלא יעצרו במכס, ולשלוח עשרות חבילות בדואר. ואם משהו יתקע במכס או לא יגיע - ברור שהוא יצא אשם בעיניך ואתה תקרא לו "רמאי" ו"גנב".
לפיכך - אין שם אחר למי שיסכים להיכנס לצרה הזו, חייבים לקרוא לו "אידיוט".

nils31

New member
תחשוב על בן דוד רחוק או חבר רחוק

שגר בארצות הברית
ותבקש ממנו
אף אחד לא יתעסק עם כל הכאב ראש הזה
(לקבל את הכסף שלך באיזו צורה, להתעסק עם הקנייה, ואז ללכת לשלוח את זה לישראל)
רק כדי שאתה תחסוך כמה שקלים
יש את המוצרים האלו בישראל
יש חברות משלוח מארצות הברית לישראל, חלקם נותנות לך כתובת בארצות הברית

הכאב ראש לא לעניין, אף אחד לא יעשה את זה
ולו רק שבסוף יסתבר, שהאבקה הלבנה בקופסא לא היתה חלבון.
תחפש מישהו שמכיר אותך, הוא היחיד שיעזור לך בנושא

סגלוב81

New member
קצת נסחפנו לא?

ואוו חבר אני חושב שטיפה נסחפת

האבקה הלבנה לא חלבון? למה שאתה קונה בסופר אתה חושש כי האבקה של הקמח/סוכר/מלח וכדומה היא לא מה שהיא?

מדובר במוצר של חברות מובילות בעולם שלא יסכנו את השם שלהם

לגבי הפרוצדורה, אדם שעושה הזמנה באתר אינטרנט של וולמארט זה כלום זמן, זה מגיע לבית שלו ומשם נשאר לו רק לשלח את זה לישראל

כמו שאמרתי קודם לכן אני מוכן לשלם על זה, כן אני יודע שיש חברות שעושות את זה והם גנבים ברמות מטורפות, אז חשבתי אולי מישהו שגר בארה"ב ירצה להרוויח עוד כמה עשרות/מאות דולרים בחודש עבור ביקור שבועי בדואר, לא נראה לך שווה את זה?

nils31

New member
רק תיארתי לך את המצב

אני מניח שהמייל שלך לא מוצף בעשרות פניות עד עכשיו

סגלוב81

New member
הפרשי שעות

אני מניח שאתה גר באמריקה כך שאתה אמור לדעת לבד שהפרשי השעות בין המדינות הם משמעותיים מאוד

כך שלמרות שפרסמתי את הפוסט הנ"ל הבוקר (לפי שעון ישראל) היה אמצע הלילה אצלכם, לכן אני ממתין ואני מאמין שאדם שירצה לעזור לישראלי אחר להוזיל עלויות ועל הדרך אולי גם להרוויח כפי שציינתי קצת כסף לא נשמע לי פסול משום בחינה

אולי אני תמים, אבל אני לא חושב שהייתי מסרב להצעה שכזו וזה בלי קשר לכסף, אלא מרצון נטו לעזור לכמה חברים מישראל שנמצאים במדינה של גנבים מתוך ידיעה ואמונה שפעם גם אתם (כל חברי הפורום אני מניח) הייתם במצב שלנו לפני שהיגרתם לאמריקה
(ואין שום ספק שזה צעד נכון והלוואי והייתי יכול גם כן)

nils31

New member
רק כמה עובדות

1. כל ישראלי שנמצא בארצות הברית
מקבל מדי פעם הזמנות כאלו ממשפחה קרובה, חברים וכאלו פחות קרובים שאמא שלהם נידבה אותם.
אתה לא הראשון שמבקש.
כל אחד מכיר את זה.
ומדי פעם צריך להשקיע בזה הרבה זמן, התכתבויות, פרטים, מעבר כספים, קניות, נסיעות, אריזות, הורדת התוויות כדי שלא ישלמו מיסים וכו.
זה לא 5 דקות, זה הרבה יותר משעה כל פעם.
גם בלעדיך
אם יום אחד תהיה בארצות הברית, כל פעם שתקבל בקשה כזו, אתה תקלל.

2. ישראלים שנמצאים בארצות הברית ברילוקיישן בהייטק, מרויחים 50-100 דולר לשעה
הכמה דולרים שאתה מציע להם, לא שווים את ההשקעה.

3. אם היית מבקש טובה אישית, כי יש מוצר שאי אפשר לקנות בישראל או דרך האינטרנט, ויש כאלו, זה משהו אחד
כדי שאתה תחסוך כמה דולרים, לא שווה את המאמץ.

4. משלוח בדואר של דברים לאדם שאתה לא מכיר, טומן סיכונים רבים על גבול הלא חוקי.

כמו שאמרתי כבר, תמצא מישהו שאתה מכיר, ותזמין דרכו רק דברים לשימוש אישי,
לא לכל הקבוצה \ הלקוחות שלך
הוא לא עובד שלך

סגלוב81

New member
אף אחד לא ביקש עבודה

אני לא גרתי עדיין בארה"ב ולא לצערי אני לא מכיר בדיוק את הסיפור שאתה מדבר

אני לשנייה לא מזלזל בזמן של אף אחד ונשמע לי מעט מוזר שזה הליך שלוקח כל כך הרבה זמן לטענתך

אני לא מבקש מאף אחד לעשות פה טובה אלא לשלם עבור זה, יש לדעתי אנשים שיסכימו להרוויח עוד כמה דולרים, אתה כנראה לא בניהם וגם זה בסדר גמור

שיהיה לך שבוע נעים
תודה על כל האינפורמציה

למעלה