סיוע בשכר דירה

adina3

New member
סיוע בשכר דירה

שלום רב האם ידוע לכם אם חייל בודד עשוי לקבל סיוע בשכר דירה?.. החוזה שכירות עבורי ועבור אחותי -קטינה נחתם כמה חדשים לפני הגיוס .איפה אפשר עוד להתעניין ? תודה

hillator

New member
לא קשור להתנדבות לצבא

אבל בגדול: 1. אין מגורים בבסיס. 2. אין בית החיל פנוי או באזור. 3. מעל 100 ק"מ מהבית או בעיה בבית(קרי אבא מכה את אימא אין לחיל איפה להיות) הטיפול דרך משקית הת"ש ביחידה בברכה

88897

New member
כן

חיילים בודדים זכאים לקבל הטבת שכר דירה. התגייסת כבר? אתה צריך לפנות למש"קית הת"ש ביחידה, לתת לה את חוזה השכירות ולמלא טופס. אם אתה עדיין מלש"ב תפנה ללשכת גיוס ומש"קית הת"ש שם תטפל בזה כבר עכשיו, עדיף לך לטפל בזה לפני הגיוס כי אז תקבל את זה מהיום שבו התגייסת.. כל זה רק אם אתה מוכר כבר כחייל בודד. אם לא, קודם צריך להכיר אותך כחייל בודד ורק אז תוכל לקבל את ההטבה. בהצלחה :)

hillator

New member
מדובר על המרה של לינה בבית החיל

וגם אז הסכום לא יותר מאיזה 1000 שקלים לחודש נוכח מחירי הנדל"ן היום..

88897

New member
חיילים בודדים

שמוכרים להטבות דיור יכולים להמיר אותן במה שהם רוצים- בית החייל, אימוץ בקיבוץ, שכ"ד וכדומה. הסכום לא יעלה על 795 ש"ח, אבל זה מכסה דיי הרבה מהשכר. אין אפשרות לתת את הסכום המלא שהוא משלם.

hillator

New member
ב79י שקל לחוסה

חכסה לא את כל שכר דירה ושכחת הוצעות כגון מים וחשמל . לכן ההוצאה הכוללת היא גדולה בהרבה יותר

כ1000 ש"ח החבר של הבת מקבל

הוא הביא אישור מהקיבוץ על השכ"ד שלו זה חלק מהמשכורת הצבאית שלו ויש גם פעם בשירות סכום שמקבלים עבור מוצרי חשמל ופעם ב... גם סכום נוסף לדברים בסיסיים שווה לפנות למשקית ת"ש

hillator

New member
זה עדיין לא יכול לחסות הכל

תאמין לי גרתי בשכירות 4 שנים

ברור זה רק על השכ"ד המשכורת תלוייה בעוד

פרמטרים הוא שאל על שכ"ד אז זה הסכום יש תוספת של עוד 700-1000 ש"ח תלוי אם בסיס פתוח / סגור , קרבי/ לא ....

hillator

New member
החיילים שאני מכירה שמקבלים

מקבלים רק עבור שכר דירה. מצד שני זה על מרחק לא כי אין להם משפחה.

הם אמורים לחיות ממשהו חיילים בודדים שאין להם

משפחה זה אוכל / בגדים/ כביסה והכל אין להם הורים שמטפלים בהם זה ממש לא קל

hillator

New member
אז אולי דרך קיבוצים

כי אני באמת לא רואה איך חיל שאין לו כלום יכול לשכור דירה ולהסתדר לבד במחירי ת"ש היום בלי סיוע

למעלה