סיוע ב"תביעות קטנות" ללא תשלום.

מוטקה

New member
סיוע ב"תביעות קטנות" ללא תשלום.

שלום רב, אשמח לסייע לחברי/ות הפורום בכל הקשור לפנייה לבימ"ש לתביעות קטנות: הסבר על הנוהלים,סיוע בהגשת כתב תביעה/הגנה הסבר על אופי הדיונים ועוד, כל זאת ללא תשלום.(אינני עו"ד אך יש לי ניסיון רב בתחום). כתובת האימייל לפניות בנושא: [email protected] בברכה, מוטי.

odedg

New member
עם מעט עזרה מידידי

נחמד מאד שעוד לא פסה רוח ההתנדבות מהעם. אז נשמח לשמוע מה הנסיון וההכשרה שלך בהכנת תביעות וכו.

yishay K4School

New member
נחמד מצידך

מוטקה היקר יפה מצידך להציע זאת. האם אתה מתעסק בנושאים הקשורים בתעבורה? אירעה לי תאונה עם נהגת שפרצה לנתיב שלי, ונתנה מכה בצידה של המכונית. מדובר במכונית של השכרה ולא שלי, לכן בנתיים לא נדרשתי להשתתפות עצמית כלשהי. אני מקווה שלא אזדקק לכך. האם אתה מבין בתחום, וניתן לשאול בנושא? ישי

מוטקה

New member
לישי,בנוגע לשאלתך-פגיעת נזק לרכב

שלום לך, ראשית אני מקווה שמלבד הנזק למכונית אתה בריא ושלם,זה הרי הכי חשוב.. לשאלתך,אם מדובר בפגיעה ברכב ("פגיעת פח" מה שניקרא),יש מקום בהחלט לטיפול בבית המישפט לתביעות קטנות,במידה והצד הפוגע לא יסכים לשלם. חשוב להפריד בין ההליך התעבורתי/משטרתי לבין ההליך האזרחי,דהיינו- האחריות לתאונה מצד המעורבים בכל הקשור לתשלום הנזק למכוניות. בית המישפט לתביעות קטנות מנסה להבין מי "אשם" בתאונה כדי לקבוע מי אחראי לתשלום הנזק ולא מעבר לכך,(להבדיל מההליך המישטרתי אם בכלל ניפתח הליך כזה,לדוגמא: אם יש ניפגעים בגוף בתאונה ו/או במיקרה של עבירה). אני אשמח לעזור לך באם תיפנה אלי באמצעות האימייל ותשאיר טלפון להתקשרות חוזרת,כדי שאנסה לעזור לך בנושא במידה ותידרש להגיש תביעה כנגד הנהגת. אם היא אכן אשמה ויוכח שהיא הגורם היחיד לתאונה, אתה תיזכה בפיצוי מלא של הנזק ברוב המיקרים, בנוסף להוצאות המישפט. מקווה שעזרתי לך. בברכה,מוטי.

למעלה