סיוע טיפולי לאדם בעזרת בעלי חיים

aaddiiddaa

New member
הורים לילדים בגילאי גן בצפון

שמי עדי נאמן, הנני סטודנטית לתואר שני באוניברסיטת חיפה, חינוך מיוחד. במסגרת עבודת התזה בהנחיית ד"ר אורית חצרוני, ברצוני לבחון דרכי למידה של סמלים לתקשורת חלופית בקרב ילדים בגיל גן חובה (5-6) אני משתמשת בכתנת מט"ח החדשה של כתיבה בסמלים,המחקר מתבצע בדרך חוויתית של משחק מחשב. אשמח לעזרה במציאת משפחות המוכנות שילדיהם ישתתפו במחקר, אני אגיע לבית במשך תקופה, כל אשר על הילד לעשות הוא לשחק במחשב, לקרוא סיפור ולשחק במשחקים. נעשה שימוש בשיטת המחקר היחידני, כמובן שהמחקר לא מסגיר כל פרט מזהה. לאחר המחקר תינתן התכנה של הסיפורים והמשחקים לילד/ה. אשמח לתגובות או עזרה תודה עדי [email protected]

sigallh

New member
טומטיס

שלום לכולם.יש לי ילדה בת 4 עם בעיות תקשורת, אובחנה לפני שנה כ-PDDNOS בתפקוד גבוה,עם יכולות למידה גבוהות.אני שוקלת טיפול במכון טומטיס ורציתי לשוחח מעט לפני כן עם הורים לילדים שעברו טיפול בשיטה זו.אשמח לתגובתכם.

נירית 331

New member
טיפול תומך באמצעות דימיון מודרך

חיזוק, קידום ופיתוח מיומנויות תקשורת ומשחק חופשי, באמצעות דימיון מודרך וכלים יצירתיים, ממנחה מוסמכת. ניסיון בתחום. פגישה שבועית אישית, בגבעתיים נירית 050-5409333

m animal

New member
סיוע טיפולי לאדם בעזרת בעלי חיים

מהו התחום, מהו קהל היעד, באיזה חיות משתמשים, מה המטרות ועוד.. ב-www.animal.co.il

razgalili

New member
שירשור הודעות שלא צריכות להיות פה

שירשרתי הודעות שונות שלא קשורות לנושא הראשי של הפורום

aaddiiddaa

New member
סליחה אם פגעתי במישהו

שמי עדי, כפי שקראתם בהודעה שלא צריכה להיות שם.. אני מחפשת סיוע במחקר התורם ישירות ליעילות למידת סמלים לתקשורת בקרב ילדים עם אוטיזם. שמתי הודעותי בכל פורום אפשרי בשיטת שלח לחמך, באם פגעתי במישהו תוך כדי חיפוש תמים אחר נחקרים על כך סליחתי שלוחה. כל כוונותי טובות יום טוב עדי

aaddiiddaa

New member
סליחה אם פגעתי במישהו

שמי עדי, כפי שקראתם בהודעה שלא צריכה להיות שם.. אני מחפשת סיוע במחקר התורם ישירות ליעילות למידת סמלים לתקשורת בקרב ילדים עם אוטיזם. שמתי הודעותי בכל פורום אפשרי בשיטת שלח לחמך, באם פגעתי במישהו תוך כדי חיפוש תמים אחר נחקרים על כך סליחתי שלוחה. כל כוונותי טובות יום טוב עדי

נורר

New member
דווקא המחקר שלך נשמע חשוב

בניגוד להרבה "הצעות" להשתתפות במחקר שאנחנו מקבלים, שלך נשמע חשוב ותורם לילד עצמו. אני מאמינה גדולה בתקשורת עם סמלים. גם הניסוח (המקורי) היה לעניין ולא נראה לי שהיה מקום להיפגע. אני חושבת שהכוונה בשרשור זה של רז היא שההודעה שלך יותר מתאימה לפורום אוטיזם ואספרגר. הבת שלי בת 4 ואנחנו מהשרון, אחרת הייתי מציאה אותנו. בהצלחה ואני לפחות אשמח להתעדכן.

למעלה