סיוע לגבי גלפגוס דחוף

eyal5132

New member
סיוע לגבי גלפגוס דחוף

שלום שלום, אני מתכנן נסיעה לדרום אמריקה בסוף חודש נובמבר, הנסיעה מוגבלת מאוד בזמן ואין לי יותר מדי מקום לתימרונים עם הימים והנסיעות. הרעיון המרכזי הוא לשהות בקולומביה תקופה של קרוב לחודש כאשר מספר ימים לאחר ההגעה לקולמביה אני רוצה לטוס לגלאפאגוס ולעשות שם שייט ארוך (8 ימים) + 4 עד 6 צלילות אולי יותר אם יתאפשר. לאחר מכן לחזור לקולומביה לשלושת השבועות הנותרים.אני לא סגור לחלוטין מה עדיף, האם השייט של הצוללנים, או שייט שמערבב במהלכו צלילות או לבצע שייט רגיל ואז לחזור לאיים ומשם לצלול במשך יומים? השאלה שלי היא זו איך אפשר לסגור עסקה טובה לנסיעה לגלאפגוס שכוללת בתוכה את הנ"ל בצורה הטובה והמסודרת ביותר במחיר אטרקטיבי? כמובן אני גם אשמח לדעת האם משהו מכיר סוכנות טובה ואונייה טובה לשייט עצמו? בבקשה שכל מי שיש לו קצת ידע והבנה בתחום יענה ויעזור לי בהקדם האפשרי אייל

סולבייג

New member
סוכן מעולה לגלפגוס

אני עומדת לעשות שייט של 7 ימים בגלפגוס. התקשרתי עם סוכן שקיבלתי עליו המלצות מצויינות ומהמגעים אתו התרשמתי ממש לטובה. זהו בחור ישראלי החי בקיטו אקוודור מזה 14 שנים. המייל שלו: [email protected] בהצלחה!

סירות טובות מאוד

cachalote ו- beluga שייכות לאותה חברה, הבלוגה קצת יותר איכותית. אבל צריך מזל למצוא דיל במחיר טוב. אני סגרתי דרך סוכנות (גם הוסטל) DreamKapture בגואאיקיל.

למעלה