סיוע לכבדי ראייה

stkachov

New member
סיוע לכבדי ראייה

לפני כמה זמן עמית העלה פה עצומה באשר לתנאים בקמפוס לכבדי ראייה, אז הנה לפחות חלק מזה מתעדכן ורואים שיש רצון טוב לעשות ולעזור. כל הכבוד למי שעוסק בעניין הזה.

amitk80

New member
אכן כך

אבל מה שעצוב בסיפור הזה הוא שלא כל הפרויקט הושלם. זה ראשית כל. שנית ההנהלה טוענת הרבה זמן שאין כסף ואין תקציב לכל הדברים שמגיעים לנו אבל להתקין פלזמות בקמפוס שבנתיים רואים רק עדכוני חדשות לזה כן יש כסף ? ? סדר העדיפויות של האוניברסיטה פשוט בקנטי.

amitk80

New member
יש לך מושג למה הן?

מישהי אמרה לי שזה כנראה לפרסומות?

berta84

New member
עמית, שאלה אליך(מודלים סטטיסטיים)

אני מנסה להבין רגרסיה בכתיב מטריצות מהחומר שלכם של הקורס מודלים סטטיסטיים אבל אני לא הכי חזקה באלגברה לינארית ואי לכך מתקשה להבין בע"מ 32 החל משורה 2 אני לא מבינה איך הם המשיכו ופיתחו את המכפלה, האם לא צריך קודם לפשט את הוקטור השוכב על פי חוקי טרנספואוז? ולמה כל אחד מהוקטורים הוא סקלר בפני עצמו? ומאיפה אני לומדת איך גוזרים מטריצה? (בקובץ) וכן, הפלסמות שם לזיוני שכל

amitk80

New member
האמת שאני לא זוכר

את כל הפיתוח אבל בסופו של דבר המטריצות האלו חשובות בכדי לעמוד את בטא שזה למעשה לאמוד את החותך ולהסיק האם השיפוע עולה או יורד. במקרה מי שכתב את הסיכום הוא גם המרצה שלי להסקה והוא ידוע כמי שמתפרע עם הוכחות. אם תרצי אני יכול להפנות אותך למתרגלת שלי שלימדה אותי. אם יהיה לה זמן לענות לך אז בכיף. אני לא זוכר את כל החומר והאמת שיקח לי קצת זמן להכנס לזה כי לא נגעתי בחומר הזה מאז ינואר.

berta84

New member
אין שם שום התפרעות

זה משהו שאנחנו צריכים לדעת איפה יש רשימה של שעות קבלה של מרצים לסטטיסטיקה?כי אני לא מצאתי באתר אולי המרצה הזה נחמד ויסביר לי אתה מכיר מישהו עם הרצאות מסודרות במודלים סטטיסטיים א? עוד משהו:אורי דוידוב עוד מלמד את מודלים סטטיסטיים(שאני אדע באם זה רלוונטי לשאול אותו)? אני שואלת כי ראיתי מקודם שענית לאירה שגריסקין לימד אותך מודלים סטטיסטיים א תודה על התשובות ושיהיה לכולנו שבוע נעים

amitk80

New member
אז ככה

המתרגלת שלימדה אותי מקבלת ביום ראשון בין 2 ל 3 בהסקה. אם לא יהיו לה סטודנטים אני משער שהיא תקבל אותך. היא מתרגלת חמודה ואני ממש מת עליה. דוידוב מקבל ביום רביעי מ 12 אם אני לא טועה. תשלחי לו מייל ל [email protected] אם לא טעיתי במייל. חומר במודלים סטטיסטים? את צריכה את כל החומר?

berta84

New member
תודה על התשובות

הלכתי למתרגל ביום שני והוא הסביר לי קצת תודה רבה על שעות הקבלה והמייל, למרות שלא נראה לי שהם היו מסכימים לקבל אותי(בצדק) לגבי החומר אני לא יודעת אם אני צריכה אותו, אני אבקש ממך כשאדע.

למעלה