סיוע למשפחות שכולות עקב תאונות דרכים

סיוע למשפחות שכולות עקב תאונות דרכים

אנו רוצים להביא לידיעתכם שמשרד הרווחה מעניק סיוע לבני משפחה של נפגעי תאונות דרכים באמצעות מרכזי סיוע אשר מטרתם לתמוך במשפחות שיקיריהן נהרגו בתאונות דרכים ולסייע להן בעיקר בתחום הרגשי והנפשי. :השירותים הניתנים במסגרת זו: • סיוע לרשויות המקומיות בליווי בני המשפחה. • סיוע רגשי ונפשי במסגרת קבוצות תמיכה, באמצעות עמותת "יד הנקטפים". • הפעלת מערך מתנדבים לסיוע לבני המשפחה. • הכנת מאגר נתונים על הנפגעים ובני משפחותיהם. • הדרכת נציגי הרשויות וחברי צוותי ההודעה למשפחות. • מתן טיפול אישי ומשפחתי בשלושה מרכזי סיוע : תל-אביב, באר-שבע וכרמיאל. • מתן מידע למשפחות נפגעי תאונות דרכים. חייגו 118 או היכנסו לאתר

אחשל

New member
זה באמת יפה מאוד מצד המדינה../images/Emo70.gif

מבלי להמעיט חו"ח בסבלן של משפחות הרוגי תאונות דרכים, אני מזמין אתכם לבקר בפורום השכן "אנשים שיקירהם התאבדו", וללמוד מעט על מצוקת המשפחות האלה, שמתמודדות כמעט תמיד לבדן, כמעט תמיד בלי שום סיוע מגורם רשמי כלשהו. אני מקווה שיגיע במהרה היום שימסדו סיוע גם למשפחות שאירי מתאבדים, כמו שנוהגים כעת עם נפגעי עבירה ונפגעי תאונות דרכים.

elipol

New member
ומה הלאה.

אכן משרדי הממשלה יודעים לתמוך במשפחות בתקופה הראשונה. ומה קורה אחרי שנים, כאשר המשפחה עדיין לא חזרה לתפקד, החיים עדיים מרוסקים לגמרי וההורים השכולים ואולי גם האחים מחפשים פתרונות אך לא יודעים אפילו ממה להתחיל? אני עובד עם משפחות שחווה אבדן ושכול, אני יודע לדבר איתם באותה שפה ולהבין אותם טוב יותר מאחרים. אלי לעולם לא אוכל להרגיש מה שהם מרגישים, כי לכל אחד יש לו את הכאב הפרטי שלו. אך אני יכול להבין אותם ולהכיל את כאבם. אני מאמן אנשים שרוצים לחזור לחיים, לחזור להיות משפחה מלוכדת ומתפקדת. פרטים באתר שלי imun.maaganm.co.il אלי שרפשטיין

למעלה