סיוע לפליטים (נעמי ונירה - אם לא מתאים מחקו)

tuttifrutti

New member
סיוע לפליטים (נעמי ונירה - אם לא מתאים מחקו)

סיוע לפליטים (מייל שמופץ - העבירו וכל מי שיכול לעזור, ולו במשהו קטן, יבורך) בתל אביב נמצאים כ 300 פליטים שחיים בבתי מחסה, בתנאים קשים, ותלויים בסיוע של מתנדבים. לאחרונה נוצר מחסור במספר דברים ואנחנו פונים אליכם בבקשה לסיוע. הפליטים נמצאים בשני בתי מחסה מאולתרים. ניתן להגיע לשם ולמסור לידיהם את הדברים. יש לעשות זאת בתיאום עם מיכל. 0779620959 ‏[email protected]‏ בתי המחסה: רח' מטלון 75, קומת מרתף. הצרכים: נעלי גברים, שמיכות, סבונים, (גם נוזליים), שמפו (לנשים), הנשים גם ביקשו תיקים כדי לשמור את בגדיהן. חלב לילד בן 3 שנמצא במקום. רח' לבנדה 56. הכניסה בין לבנדה 54 ל 56. יורדים במדרגות בין שני הבתים ומגיעים למקום ששימש פעם כפאב "הבולדוג". הצרכים: נעלי גברים, בגדי חורף, מעילים, שמיכות, סבונים (גם נוזליים), משחות שיניים, מברשות שיניים, מזרנים ליחידים. סיוע למשפחות שהגיעו לת"א כמו כן אנחנו זקוקים למתנדבים לסיוע למשפחות שהגיעו לת"א, ומתגוררות בעיקר בדרום העיר, בדירות שונות. נא לפנות לרלי. ‏[email protected]‏ לתרומות מזון ולהובלתו אפשר לפנות לשלומית (אם אפשר-לציין אם יש רכב): ‏[email protected]‏ לתרומות כספיות: משלוח המחאות: (עבור) סטודנטים למען פליטים (הם כבר מעבירים את הכסף לת"א) הכתובת: סטודנטים למען פליטים, רח' גוש עציון 85 דירה 29, באר שבע חשבון הבנק הוא: סטודנטים למען פליטים מס חשבון 438435 מס' סניף 547 בנק פועלים תודה פעילים למען פליטים ‏[email protected]

tuttifrutti -סיוע לפליטי דארפור

למה לא מתאים?מאוד מתאים! לפני כמה חודשים חיפשתי איך ליצור קשר אליהם קיבלתי מייל שאמרו לי שזה של מישה שמטפל שלחתי מייל אליו ולא נענתי ואז איכשהו שכחתי. אז עכשיו שימחת אותי, את בקשר איתם? אני יכולה לרכז תרומות מהצפון ומידי פעם להעביר למרכז נעמי.

tuttifrutti

New member
אין לי קשר עם הפליטים

לא הייתי בטוחה שמתאים, כי העתקתי את המודעה. לא אין לי קשר עם הפליטים, אבל שמעתי מקולגה לעבודה כמה קשה להם. חושבת שאנחנו בהחלט יכולים לאסוף תרומות עבום, אבל לא כל כך יודעת אם אני יכולה לשנע. אנסה אולי לחשוב על משהו. ובאותה הזדמנות: עדיין מחפשת בגדים ומשחקים לבן שנה וחצי, שבמצב אומלל. האם לא מסוגלת להתארגן, והילד במצב קשה מחפשת גם מתנדבת לעזור לאם בשעות הערב,במרכז. ופה , להבדיל, אני יכולה לקחת את הדברים ולהעבירם לאם. יש אפשרות להתארגנות בנושא?

שוקולתה

New member
מחפשת בבקשה למישפחות

עדיין חסר לאותה מישפחה ככה סירים / מחבט עם יהיו במצב טוב בבקשה כי אין לה בכלל . צלחות / פשוט אין למישפחה כלום כאילו באו מהירח .לא יודעת סיבות אישיות . שמיכות ופוכים ומאוד חשוב ציפות למיטות יחיד לכל הילדים אודה לכל אחד שיש סדיניים אודה לכל אחד שיכול לעזור אפילו באוכל יבש או שמפו סבונים חומרי ניקוי אודה פשוט לכל מי שחושב שיכול לעזור כי אפילו חלונות אין בבית .ואין קירות וישנים על הריצפה ואין מיטבח.

cial 1

New member
שבוע טוב../images/Emo33.gifבקשר../images/Emo53.gif

צלצלתי וענה לי נשיבון לתא הקולי של מיכל. השארתי הודעה בקשר לדברים. לפיליטי דרפור. וזאת אשמח לעשות אשלח או דרך נירה. או כול דרך אחרת אתן את המאמץ שלי. כאן אפ אחד לא ביקש את תרומתי . ויש עוד אנשים בעולם הזועקים. לעזרה אשמח מאוד לעזור. להעביר אליך מיכל צרי קשר. גם כאן וגם. בטל שלי כול עזרה קטנה היא גדולה להצלת עוד נפש ועוד נפש שבוע טוב. חני

למעלה