סיוע, עזרה ובקשות שונות

מחפשת ספרים לפעוטות../images/Emo140.gif

מחפשת ספרים לפעוטות משומשים כמו:דגדוגים לבד על המרבד,מיץ פטל וכו' תודה

tyran8

New member
לארגון חסוי במרכז הארץ -בואו נשמח אותם לשנה ה

לשנה החדשה נדרשים הדברים הבאים: ביגוד לילדים בני 5-10 1. צעצועים ומשחקים גם משחקי גן 2. ספרי קריאה ולימוד 3. עיתוני נוער וילדים כל מה שעולה על דעתכם כדי לשמח את הילדים לשנה החדשה ..................... נא לצור קשר איתי ועם עומר המקורית לשינוע הדברים !!!!! שנה טובה ומתוקה לכולכם

תמרי10

New member
גם אני מחפשת אות דבר

לתינוק בן 7 חודשים גם ספרי הקרטון עם התמונות זה טוב מאד

tamidb

New member
לבית הקשיש בחולון - מחפשים תנור אפיה

ללא כירים תקין. על מנת להנעים את זמן הקשישים בחוג אפיה. יש מתנדבת להעביר את החוג רק צריך תנור. תודה

FOR THE LD

New member
זקוקה לשני כלובים לאוגרים גדולים

אשמח לקבל שני כלובים לאוגרים סורים (גדולים)., המיועדים לפינת חי טיפולית בביה"ס. ברשותי כלוב לציפורים , הכולל שתי עמדות אכילה (מתאים גם לזוג) + כלוב אוגרים שתי קומות - מתאים לאוגר סיבירי (קטן). גם החלפה בין הכלובים באה בחשבון. תודה ושנה טובה!

סנאי נדיר

New member
מחפש תכשיטים להרחבה..

טאנלים, פלאגים, עדיף מסרג'יקל סטיל.. תודה :) מצורפת תמונה להמחשה (אילוסטרציה)

רותי221

New member
זקוקה לוילון (או בד לוילון) לכיתתי בבת-ים

מכיוון שאין לי אפשרות לשינוע, אוכל ליסוע רק לערים הסמוכות (אלא אם כן במקרה מדובר בעיר בה גר מורה מביה"ס).

למועדונית לילדים במצוקה בחולון

למועדונית לילדים במצוקה עם בעיות התנהגות זקוקים בדחיפות ספרי ילדים, משחקים, ספרי לימוד, צעצועים וכמובן גם מתנדבים לפעילויות יצירה לפעם-פעמיים בשבוע. פרטים במסרים.

משחקים ובגדים לתינוק

עבור בחורה צעירה אם חד הורית עם תינוק שרק נולד נדרשים משחקים בגדים וכל מה שקשור לתינוקות כל מי שמוכן לעזור והוא מאזור חיפה נא לשלוח מכתב בפרטי תודה

חיים 1990

New member
זקוק למילון אוקספורד

(נראה לי שזה מה שצריך בבגרות), להשאלה לסמסטר הזה, אם אפשרי גם לסמסטר קיץ עדיף. תודה רבה!!

debra36

New member
לצערי בסוף החודש מפנים אותי מהדירה..

בכל מקרה, אשמח אם יש למישהו מכונת כביסה..אם אפשר לאסוף אותה אחרי החג זה יהיה מצויין ואם לא אז גם עכשיו אני יעשה מאמצים לקחת אותה.. שוב תודה חג שמח ושנה טובה דבי

אני1948

New member
שלום אנשים יקרים!

קודם כל אני ממש מרגיש צורך להודות לכולכם,כל הכבוד! אנו זוג צעיר עם קשיים כלכליים ומאוד נשמח לקבל תרומות של מוצרים חשמליים ומוצרים לבית בכלל.כל תרומה תתקבל בשמחה. ניתן ליצור קשר במסרים או להגיב. תודה רבה מכל הלב! אנחנו.

למעלה