סיוע|שרשור הפרק השבועי: האוס

YaEl 15

New member
סיוע|שרשור הפרק השבועי: האוס

שעת שידור 019:5 אורך שידור 00:46 שם הפרק: "all in" ובעברית: " כל הקופה" מספר הפרק: .172 ו 39 בסה"כ. תקציר: ילד בן 6 מגיע לבי``ח עם תסמינים דומים לאלה של מטופלת של האוס בת 73, שמתה לפני 12 שנה מבלי שתיפתר תעלומת מחלתה. יחד עם הצוות, הוא נאבק על חיי הילד בזמן הקצר שנותר תסריט:http://www.twiztv.com/scripts/house/season2/house-217.htm תמונות:http://www.hughlaurie.net/allin/index.php?ss=off&action=displaySoloAlbum&currentpage=1 הדגש|מידע:http://www.housemd-guide.com/season2/217allin.php תמונה----> פרק מעולה. הזדמנות נוספת לראות עד כמה האוס אובססיבי. איאן חמוד מאוד, חח.. מתחרה באדם מ3.4 על פרס "הילד הכי חמוד שהאוס אי פעם טיפל בו"... תמונות, שאלות, ושאר ירקות, בהמשך.

YaEl 15

New member
אוףףף התפקשש לי ../images/Emo3.gif... קצת תמונות --->

יש כ"כ הרבה תמונות יפות בפרק הזה !! בחופש אני אעבוד על תקיית 'יו לורי' שלי, ותיהיה לי עבודה קשה עם הפרק הזה...

YaEl 15

New member
איאן החמוד (../images/Emo9.gif) סוף סוף מצליח לתפוס את המקל

YaEl 15

New member
תמונה מצחיקה ../images/Emo6.gif שימו לב לתנוחות של כולם XD

YaEl 15

New member
קדי והאוס..

חח.. אני אוהבת שתופסים בדיוק את הקטעים האלה

YaEl 15

New member
ראיתי את התמונה הזו ובדיוק עניתי

לטלפון, וה"הלו?" שלי יצא ממש מוזר.. חחח.. כמעט הצפוצצתי מצחוק, מן הסתם גם הסמקתי
רק יו יכול לגרום לי להסמיק
חח.. בעצם לא. אבל אני לא מסמיקה בכזאת קלות. בכל אופן, מזל שזאת הייתה רק סבתא בטלפון..

../images/Emo9.gif

אף פעם לא ראיתי את האוס מחייך ככה. יעל, תגידי, את לא הרגשת במקרה, שרק בפרק הזה, האוס היה נראה לורי מידי?
בגלל הבגדים ושפת הגוף שלו, החיוך...אבל אין, אני יודעת שזה האוס, אבל היה משהו...שיהיה...

YaEl 15

New member
אני מסכימה איתך, שזה לא חיוך אופייני,

וגם לדעתי הפרק הזה היה ממש לורי... יו עם טוקסידו
ניסית למצוא תמונה עם חיוך דומה, והצלחתי לחשוב רק על החיוך בסוף 2.5, אבל זה גם לא הכי דומה.. יש חיוך אחד של יו, בפספוסים של האוס, בקטע שהוא וג'ימי בחדר של ה"קומה פיישנט", שקצת מזכיר את זה..אבל גם לא ממש.. חח בקיצור, אין לבנאדם הזה שני חיוכים זהים לגמרי...

YaEl 15

New member
אני אוהבת את החיוך הזה.

אם הייתם רואים ראיונות עם יו לורי, הייתם מגלים שיש לו מלא חיוכים.. חחח...

../images/Emo13.gif

נכון שהקטע הזה היה נראה ממוחשב מידי? או שזו רק אני... במיוחד הפריים הזה, והרקע מאחור, בכלל, לא התאמצו להסתיר את זה שזו בעצם תמונה מאחור.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן, קשה לעמוד בפני חיוך משכר כזה, אבל היי, ראיתי את הפרק הזה לפחות 8 פעמים... אז 7 פעמים הופנטתי מהחיוך ופעם אחת הסתכלתי על הרקע...

YaEl 15

New member
אני אוהבת את הפרק.

האווירה מאוד מלחיצה, בגלל שיש כ"כ מעט זמן לגלות מה יש לו. מעניין לראות את האובססיה של האוס לאסתר. בכל זאת, 12 שנה עברו... הוא כמעט איבד שליטה, יותר מהמצב הרגיל שלו. ואני תוהה כמה תיקים כאלו יש לו... חוץ מזה, הרבה קטעים מצחיקים, עם כל ההימורים, וקדי, שהייתה פרחה בצורה מוזרה בפרק הזה :-S חח.. אהבתי את השמלה של קמרון, אפילו שבד"כ אני נוטה לא לאהוב צבעים כאלו. אולי פשוט הכל ניראה על ג'ניפר מוריסון מדהים, ועליי חרא
וואי. שכחתי מה רציתי לכתוב... טוב, אני מקווה שאני אזכר.

למעלה