סיוע

רמא178

New member
סיוע

אני רחל בת חבובה 17.08.51 נשואה שלשה ולדים שנים רווקים (ספי 28.07.69 דותן 15.08.79) אשמח באם תעזרי לגבי זיווג ןאם אפשר לדעת לגבי עתידי הרוחני . תודה ויום טוב

רחל יקרה../images/Emo9.gif

מה הכוונה עתידך הרוחני ? במה את עוסקת ??

טוב...הי אריאלה..נדמה לי שהבנתי,

עתיד רוחני..מפני שהיא מצויה בלימודים רוחניים מזה כמה שנים והיא שואלת עם יש בכך מהות עבוקרב..ואם זהו יעודה (אם מה שקלטתי מדוייק)..תכף אענה לזה נתחיל מהקל לכבד, ביתך ספי היא בת 44 כמדומני (אם לא טעיתי בחישוב..(...דיסקלקוליה..)) והיתה במערכת יחסים ממושכת (אולי נישואין אולי קשר..) שהותירה אותה חסרת אמון לגבי קשרים..לאחרונה היא מעט יוותר אקטיבית..תעודדי אותה...תלכו לקנות ביחד בגדים..שתצא יותר לסדנאות אולי לימודי ערב..היא תכיר את בן זוגה לעתיד בנסיבות חברתיות..בערך תוך שנה למועד מיסוד הקשר...ויציבות..כמה חודשים של דגירה..אפשר לאמר. ובנך...הוא לא כ"כ בישן כמו שאולי נדמה לך..תני לו זמן הוא פשוט לא רץ לספר לאמא על כל "סטוץ" ודייט..בחור חביב קצת קליל...אבל יתייצב בזמנו... לגבייך והתהליך... אני הייתי מציעה להפתח לגישה פחות מובנית ולוחצת מזו בה את מצויה כעת..משום שיש בך צורך לביטוי יצירתי והבעתי שהלימוד בו את מצויה..להערכתי לא ממש מאפשר..אם כי..אולי אפשר לאמר שאת בחרת בו משום החשש שבך..מלהעז יותר ולפרוץ את דרכך האישית.. תשבי עם חברות ותתחילו לתקשר..יש לך את הידע והכלים..ואת למעשה לא צריכה גם לשמוע את זה ממני..כי אם מהם..מישויות האור..יש סביבי פמליה לא קטנה אשר כאילו מקיפה אותי בחצי גורן..בדבר/ בכותבי אלייך..והם שולחים אלי חום ואהבה ושמחים עד מאוד..שמישהו אומר לך זאת 'בפנים', יעני 'דוגרי'...נשמי...תתרגלי מדיטציות ברטטים גבוהים...תתרגלי התחברות לצ'קרות...נראה לי שרק תדליקי נר בחדר..תשבי למדיטציה והכל יבוא אלייך..מזמן לא פגשתי כזו חבורה תומכת כזו שלך...בהצלחה וברוכה תהיי!!!

רמא178

New member
ללאונרדו היקרה

שמחה על התגובה המהירה מודה לך .תיקון קטן -ספי הוא בני (בכורי בן 40) לא כל כך הבנתי לגבין לגבי החבורה שסביבך נראהלי ואולי אני טועהשזה אנשים שבורא עולם זכני לעשות עמם חסד(אני בהתנדות מלאה מטהרת נפטרות בחברה קדישה ) ביום יום עובדת עם זקנים (ברווחה) שאולי גם שם חלק מהם אולי? האם מדיטציה לאור נרות נעשת בכל שעות היום או בשעות מסוימות? ושוב תודה מכל הלב והמון אור

OK, האם ספי היה במערכת יחסים רצינית....?

והאם למדת לימוד מסודר בנושא קבלה או רוחניות? יהדות? האם יש לך קושי בשל הפחד לחרוג מאמונתך הדתית..בשל החדירה למקומות אסורים? לכל שאלותי יש לי אף מענה אך ברצוני להבין מספר נקודות קודם... ליל מנוחה תמי ואגב בהחלט שזה קשור לעבודתך, אך האהבה שרוכשים לך נובעת מיכולתן שלצ ישויות האור לראו לתוך נשמתך. לתוך לבך.. ומהעובדה שאת אישה /אדם..לו רורשים כבוד ממעל..

רמא178

New member
מענה לשאלותיך

א- לספי לא היו מערכות רציניות בעשור האחרון ב-לשאלותיך: לפני 12 שנים הייתי במכון הקבלה תקופה קצרה מאד ורק בשבתות ובראשי חודשים.לא השתתפתי באף קורס שלהם כל הידע ביהדות אני קיבלתי בלימוד עצמי ובהאזנה להרצאות בערוצי התקשורת(ראדיו .טלויזיה מחשב וכו)אני מאמינה בקדוש ברוך הוא חזק ומחזקת אחרים אלה שאני לא בכיסוי ראש וחצאית אין לי שום פחד להיכנס למקומות של תיקשור כי אני מאמינה שהבל מלמעלה אלה שיש קושי שאין לי הסברלהוציא לפועל את המסרים וכו אני מאד רוצה להיות שליחה ומאמינה שאעשה זאת באהבה אנה עזרתכם תודה נ.ב עשתי קורם רייקיי 1 וגם 2 ופעמיים פגישות חד פעמיות במודעות ושוב תודה

טוב

ספי...פגוע מקשר שהיה לו באופן שקשה לו להכנס לעומק רגשי כעת..אך הוא בשל לקשר, ובתוך שנה העינין יהיה ממשי..יהיו לו ילדים..אני מסכימה עם אריאלה..לא רצוי לחטט בחייהם של ילדינו משהם בוגרים..ולא מקובל לתקשר בנדון..אני רואה את דאגתך..ורצונך בטובתו..תעודדי אותו לצאת למפגשים של לימוד או סדנאות..שם יכיר את אהובתו.יש לו הדרכה ממעל..אל תדאגי.. ולגבייך...כן, עלייך לחבור אל האור. אני אענה לך כנראה מחר, מה הם מבקשים שאומר לך.. לילה טוב תמי

לגבייך..רחל יקרה,

הנר הוא הגנה וגם משמש כזרז לתדר של אור..לתקשור אין קשר לחשיכה..בכל שעות היום ניתן לעשות מדיטציה ואף לתקשר... את חסומה במעבר בין צ'קרת הלב למקלעת השמש.. ניתן לעשות טיפול לפיחת הצ'קרות..אצל מטפל אנרגטי..ואם את מחוברת..ועשית רייקי למעשה יש לך כלים אנרגטיים מספיקים כדי לעשות זאת לבד..למרות שיתכן ולהעזר לא יהיה רעיון רע בשלב זה.. אחרי פתיחת החסימה להערכתי המסרים יתחילו לזרום בטיבעיות... אל תעסקי בסיבת החסימה..זה יתבהר לך עם פתיחת הכל.... מומלץ לתרגל נשימות...יצירה באור..ולנסות לעבור לתקשור... את תתחילי מזה והשאר כבר ימסר לך בהמשך דרכך. בהצלחה!

רחל יקרה../images/Emo13.gif

כמו לאונרדו,לדעתי, עלייך לטפל בעצמך, חסימות, בגרון ובבטן . וכן, טיהור לגוף ולבית , לא יודעת מה קורה או קרה בביתך אך אין זרימת אנרגיה תקינה. להרגשתי את מעט מותשת רגשית ונפשית, וצריכה להתחזק. אולי אף, תזונתך אינה מאוזנת . לדעתי, כן רצוי להעזר במטפל , לאיזון כללי. הייתי ממליצה לך בדיקות כלליות ...ויטמין בי-12 וברזל, אולי גם סידן . את לוקחת את הבעיות של כולם, על עצמך, ובשביל להתחיל לתקשר יש צורך באיזון. לכן, את לא מצליחה לגשת לנושא. בהמשך ותעזרי במטפל , תבדקי אפשרות הדרכה קצרה איך לתקשר נכון בלי להתיש את הגוף, לגוף מנגנון הגנה . בהצלחה בדרך אור ואהבה אריאלה

למעלה