סיור באולפני הכבלים - חיפה.

videokid

New member
סיור באולפני הכבלים - חיפה.

שלום לכולם, כרגע, אני יכול לארגן לחברי הפורום סיור מאורגן באולפני חברת הכבלים HOT ובאולפני חברת JCS אשר ממוקמים בחיפה. -כשיתאספו מספיק אנשים, נקבע תאריכים. כל מי שמעוניין שיירשם!!! כרגע חיפה היא האפשרות היחידה מכיוון שאני עובד שם. ישנם גם אולפנים נוספים, י-ם, ת"א, ב"ש, צפון. אנסה בשלב מאוחר יותר לארגן גם שם סיורים למי שר קרוב..) הודעה למנהל: אשמח אם תעשה את המודעה STICKY NOTE - תודה!!!

יו ! אני אשמח ../images/Emo13.gif

אבל אני (עדיין) לא איש מקצוע, אלא תלמיד מגמת קולנוע בכיתה י"א

videokid

New member
הסיור הוא למי שמעוניין לראות אולפן

אין קשר הסיור הוא למי שמעוניין לראות איך עובדים באולפן טלויזיה.

videokid

New member
ח'ברה הכל סבבה רק תשאירו פרטים...

תשלחו לי למייל או למסר אישי כאן שם, מקום מגורים, טלפון או מספר איסיקיו/מסנג'ר. מבחינתי ברגע שיש 4-5 אנשים אפשר כבר לקבוע תאריך.

videokid

New member
לכ מי ששאל...

קומפלקס האולפנים הולך ככה. אולפן - שבו מצלמים את התוכניות חדר בקרה שהוא גם חדר עריכה משוכלל ביותר כולל מכשירי אפקטים רבים ואפשרות לעריכה עם 8 פליירים. חדר סאונד וחדרי עריכה (4) הסיור כולל גם ביקור במוקד השידורים הארצי של ערוץ 3 בבנין HOT ובמוקד של ערוצים נוספים / דיגיטל / אינטרנט בכבלים / הום סינמה. תודה לכולם ההרשמה נמשכת
הסיור יערך בשבוע הבא כנראה ביום חמישי. עדכונים בהמשך.

videokid

New member
אפשר עדיין להרשם.

לכל מי ששאל אפשר ועדיין לא מאוחר... כנראה הביקור יהיה בשבוע הבא. הביקור הוא באולפני הכבלים של JCS ושל HOT ובמוקד השידורים הארצי של ערוץ 3. הביקור יערך באולפנים שנמצאים בחיפה. נקבע יום ושעה למפגש ויערך סיור של כ-שעתיים. +צפיה בהפקה וצילום של תוכניות שישודרו באותו יום. המפגש בבנין מתב (ליד קניון חיפה) - ההגעה למקום על אחריותכם.

למעלה