סיור באל-רמלה בשבת, 6 בינואר

NorthernStar

New member
סיור באל-רמלה בשבת, 6 בינואר

יואל לביא, אל תהיה אנטי שם סיור נוסף לרמלה כזכור, המשטרה הפסיקה את הסיור ברמלה בשבת 16/12/2006. בשבת 6/1/2007 יקיימו עמותת זוכרות ובית מוזאיקה סיור נוסף לעיר במטרה ללמוד על הנכבה שהתרחשה בה ב-1948. הסיור יחל בשעה 12:00 בבית מוזאיקה, רח' שפיק עדס 20 וימשך כשעה וחצי. אחריו נשמע עדויות מאנשים שחוו את הנכבה. שמות הרחובות הערביים יצויינו ע"י המשתתפים בסיור גם כתגובה לדברי הבלע של ראש העיר נגד תושבי עירו ותרבותם. ידריך את הסיור ד"ר עוני כחיל, שהורחק בתום הסיור הקודם מעירו למשך שבוע. המשטרה ביטלה כעבור יומיים את ההרחקה כי חששה מהדיון בבית המשפט בעניינו (כך גם לגבי נסר זקות). לפרטים נוספים :: חורייה – 050-5221150 הסעה תצא מת"א, רכבת מרכז (ארלוזורוב) בשעה 11:15. להרשמה: עומר 052-847-3099, 03-695-3155

NorthernStar

New member
קריאה למתנדבים

שלום לכולם * עיד אדחא מובארק * ועיד סעיד לכלום * שנה אזרחית חדשה מלאה בעשיה - שלום ושקט לכול העולם במיוחד לאזור שלנו * אז לענינו * הרבה זמן לא הצקתי לכם אבל הינה אני שוב * צריכים שבוע הבאה מתנדבים ל 3 הסעות בימים הבאים לפי הרשימה הבאה * יום ב 1.1.2007 ב8.00 בבוקר ממסוף אייל לאיכילב וחזרה בשעות הצהריים - ילדה קטנה עם אבא שלה מכפר אסאוויה * יום ג 2.1.2007 הסעה חזרה מתל השומר לחווארה - ילד בן 6 עם סבתא שלו מכפר עווארתה הנסיעה בסביבות 2-3 אחרי הצהריים * יום ה 4.1.2007 הסעה ממחסן אלחדר אזור חברון להדסה עין כארם בבוקר בשעה 8.00 ילדה עם אבא שלה ממחנה הפליטים אלערוב * צריכים הסעה לכיוון אחד הילדה מגיעה לאשיפוז לקראת ניתוח * לכל ההסעות נא לפנות אלי במייל או להשאיר לי הודעה במענה הקולי של הנייד או לשלוח לי SMS * לצערי לא תמיד אני יכולה לענות * * לכן אשתדל לחזור בהקדם * אני רוצה לנצל הזדמנות זאת להודות לכל אלה * שעונים למיילים שלי תמיד ועוזרים * זה נשמע מעט שעוזרים להסיע ילד או ילדה עם המלווה לבית חולים * אבל תאמינו לי כמישהיא מכירה את האנשים מקרוב * מדובר בכמה מאות שקלים לכל נסיעה הלוך חזור * הוצאת כספית לנסיעה יכולה לקחת מהם את כל הכסף שמתקיימים ממנו משפחה שלמה לכל החודש * * הם מאוד מעריכים את העזרה שלנו וזה חוסך להם הרבה כסף שאין להם מאין להוציא * תבוא עליכם ברכה ותזכו למצוות תמיד * אוהבת אותכם * אנשים טובים Yafit Gamila Biso The olive tree movement http://www.o-t-m.org http://groups.google.com/group/olivetreemov rishon litsion 75241-- israel tel 0524341840 --- home 0722122090 mail : [email protected]

NorthernStar

New member
יום פתוח בישובי הר חברון

יום פתוח בישובי דרום הר חברון עזרו לנו במאבק נגד פשע הגירוש המתמשך של תושבי סוסיא מבתיהם ואדמתם. רקע: בדרום הר חברון, באזור הנקרא "מסאפר יטא" חיה אוכלוסיה קטנה של כמה אלפי חקלאים ורועים. חלק מהאוכלוסייה חיה בכפרים בנויים, וחלקה במערות ואוהלים. תושבי ההתנחלויות של איזור דרום הר חברון פועלים בחסות צה"ל והמנהל האזרחי כדי לגרש את תושבי האזור מבתיהם ולנשל אותם מחייהם הצנועים מלכתחילה. בקרוב בית המשפט הגבוה לצדק עלול להפוך עצמו לשותף בגירוש הזה. ב-29 לינואר ידון בג"ץ בתיק סוסיא המונח לפתחו מאז 2001. אנו דורשים מבית משפט העליון להיות אכן "בית דין של צדק". צדק יכול להתקיים רק כאשר אנשי סוסיא יזכו לשבת על אדמותיהם בשלום והפושעים הגזלנים, המכים, המתעללים והעושקים יובאו לדין. אנו פונים לשופטי בג"ץ ולקברניטי מדינת ישראל שיוכיחו כי הם אינם שותפים לדבר עבירה ופשע ושיפסקו דין צדק למען תושבי סוסיא והאזור. תושבי סוסיא, וועדת תושבי דר' הר חברון מזמינים אתכם ליום סיור ולימוד בסוסיא שיתקיים בשבת ה-13 לינואר. התכנית: 11:00-14:00- סיור ומפגש עם תושבי סוסיא והאזור. מצורף להודעה זו תמצאו מכתב יותר מפורט על המצב בדר' הר חברון בכלל ובעיקר על סוסיא. הסעות ופרטים נוספים: אנא הירשמו על מנת שנוכל לתכנן כראוי את סידורי ההסעות. ת"א- תחנת רכבת ארלוזורוב 9:00 עמית- [email protected] 0545450041 ב"ש- אוניברסיטה 9:30 אילן 0526336292 , ערן 0525464643 י-ם- גן הפעמון 9:30 יהודה- [email protected] בפניות באי-מייל נא לציין שם ומספר טלפון כדי שנוכל לחזור אליכם.

למעלה