סיור במוזאון ישראל 23/03/2004 יום ג

צלף

New member
סיור במוזאון ישראל 23/03/2004 יום ג

הודעה מאת יונתן סגל ביום שלישי הקרוב (ה-23 במרץ) יהיה סיור במוזיאון ישראל מטעם האוזן השישית (סניף בקול בירושלים). נושא הסיור יהיה ארכאולוגיה ומנהגי קבורה. נפגשים בשעה 18:30 בכניסה הראשית. הסיור יהיה מונגש על ידי מערכת FM קבוצתית. המעוניינים בתרגום לשפת הסימנים, צרו קשר עם האוזן השישית ([email protected]). עלות הסיור היא 20 ש"ח לחברי בקול ו-30 ש"ח לאחרים.

צלף

New member
ןיש גם סרט ביום חמישי 25/03 ../images/Emo156.gif

הודעה של יונתן סגל "בקול" מזמין אתכם למפגשים עם חנה בר, בוגרת קמרה אובסקורה וכבדת שמיעה, שתיתן הרצאה של כשעה על הבמאי אלפרד היצ'קוק ועל הסרט ולאחר מכן יוקרן הסרט. המפגש הראשון: "הציפורים", יתקיים ביום חמישי, 25/3 המפגש השני: "ורטיגו" יתקיים ביום חמישי, 29/4. שני המפגשים יתקיימו בין השעות: 19:00 - 21:30. נא לדייק! דמי כניסה לכל מפגש: 20 ש"ח לחברי בקול ולאורחים 25 ש"ח. המפגשים יתקיימו במרכז "בקול", טשרניחובסקי 17, ת"א ויהיו נגישים כמובן לכבדי שמיעה.

צלף

New member
היה מענין לראות אך קברו ../images/Emo156.gif

אנשים מלפני רבע מליון שנה ועד היום, הרבה פעמים לפי צורת הקבורה והפריטים ששמו ליד המת, אפשר לשער מה חשבו סבי סבי סבי סבי סבינו... באו רק שלושה אנשים (נו טוב לפני פסח) וחבל כי ההדרכה (שיעור פרטי
) והערב היו מרעננים ומענינים ביותר...

0ne Man

New member
טוב, שלושה אנשים זה יותר טוב

מכלום... אני עדיין לא שכחתי את הנסיון שלי לארגן טיול בנחל אלכסנדר...

צלף

New member
טוב זה מוביל לכל מיני מחשבות...

אבל זה לא בהכרח משקף, בסיורים הקודמים במוזיאון היו בין 10 ל- 20, אבל נכון שזה השאלה, כמה כבדי שמיעה יש בכלל בארץ
(כלומר כבדי שמיעה שמרגישים שהם כבדי שמיעה ולא רק מרכיבים מכשיר שמיעה טכנית)

צלף

New member
אז את משוגעת לדבר {-;

אבל מה; משוגעים לדבר יש מעט, ומשוגעים לדבר מתוך לקויי שמיעה שהם מעט זה אחד או שניים...

צלף

New member
דָבַר

טיפוסים מיוחדים יש מעט, ולנסות למצוא טיפוסים מיוחדים בין לקויי שמיעה (שהם בעצמם מעטים) זה ממש בלתי אפשרי, אין ברירה אלא לטיל עם שומעונים...

Catty

New member
../images/Emo10.gif

שנית-אני אוהבת לטייל!
ויותר מזה: רציתי לטייל בפסח בשביל ישראל עם המשפחה, אך הרעיון לא ייצא לפועל כי נטוס לאנגליה...

למעלה