סיור וירטואלי בבי"ס ספיר בלוד

Aryez91

New member
סיור וירטואלי בבי"ס ספיר בלוד

כן, כן. באמת יש כזה והוא נמצא כאן עשיתי אותו בשנה שעברה, כולם מוזמנים לבקר בו. כדי להתקדם יש ללחוץ על כיוון או מעבר בתמונה. הנתיבים האפשריים מסומנים בחיצים. אריה זילברמן ז'1 בי"ס ספיר לוד.

zivsb

New member
"כרע רבץ כאריה ?מי יקימנו?

אכן יש פרי לעמלך מר אושה THE BUTY נכון?

zivsb

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

Aryez91

New member
עוד משהו מעניין באתר של ספיר....

כנסו ותראו

the buty

New member
כפפה לאריה !

אריה יקירי , ראינו כי גדול הכישרון , יש לי הצעה . הכן סיור וירטואלי כזה לעיר לוד . הראה בו שיש גם יש מקומות יפים בעיר . וחשובים. אם תרצה רשימת מקומות , אשמח לעזור . לאחר מכן , אני ממליצה להפנות את "מדריך הטיולים" הזה לדובר העירייה כדי שישבצו אותו באתר היערוני החדש שהולך וקורם עור וגידים ... חתיכת כפפה , הא ?! דרך אגב , אני גאה בילדים כמוך .

zivsb

New member
רת מטילה משימה בילתי ישימה

כאו באתר של גאי מנשרוב אנחנו ננסה את ביצוע המשימה ואל תחת נצליח אושה מתמצה אני רוה וגאי יסכים וזה יצא

zivsb

New member
אני לא מתמצא!!!! אבל אני מבין

צריך צלם שיצלם צריך מה לצלם? השאלה? האם יש מה לצלם? מתוצרתו של בני? אם יש? אני בכלל מרמלה!!!!!!!!!!

the buty אני מרים את הכפפה

ושוקל לפתח אותה קצת יותר אני מוכן לעשות מצגת פלאש לעיר לוד בשיתוף בית הספר ספיר לשם כך אני צריך גם את העזרה של מר הרצל ידיד הפורום ואריה הילד המוכשר וכמובן של כל מי שמוכן לעזור . אני חושב שחשוב לעשות את הפרויקט הזה ייחד עם תלמידי בית הספר . אני רושם לכם את דרכי היתקשרות איתי במסרים בבקשה לבדוק שבת שלום גיא

the buty

New member
יפה. אבל דבר כזה חייב להיות -

באתר רשמי , כי אחרת , אם לא תהיה חשיפה גדולה -חבל על המאמץ. פנו ליורם בן ארוש . אני בטוחה שהוא יתעניין.

פרוייקט בר מצווה לכיתות ז' בספיר

אני מזה מספר שנים מנסה להעלות את הרמה של שנת הבר מצווה בספיר לוד . אני זוכר כשאני למדתי זוהי הייתה שנה של משימות כיתתיות . היתה לי הצלחה אחת והיא החדרת נושא עבודת שורשים שעל כל תלמיד להגיש על משפחתו ומקורותיה . בשנתיים האחרונות הוגשו עבודות ניפלאות בנושא שורשים בספיר לוד כולל עריכת טקס מרשים בבית הספר . לדעתי כיתות ז' יכולות לקחת על עצמם נושא עריכת מצגת באינטרנט על העיר לוד במסגרת חוג התיקשורת של קרן קר"ב . אני יעביר את המסר והיוזמה למנהלת בית הספר ב'ספיר' מקווה שיצא מזה משהו חיובי. חייבים להגדיל את הקשר והמעורבות בין התלמידים לעיר.

zivsb

New member
איך אמרו חז"ל../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

""עם מעט רצון ומעט יכולת גם פיל י...... תרנגולת עלו והצליחו תלמידי ספיר

למעלה