סיור כתובות מעיק

פולי27

New member
סיור כתובות מעיק

נשלח לביתי סיור כתובות שמכריז על המינו הניכבד שלי בתור ראש חוליה, ושתוך 14 יום אני צריך להחתים 20 איש ברשימה(לאמת את הכתובות שלהם) ולהחזיר את התופס. אני משרת שירות קרבי חודש בשנה ואין לי בעיה אם זה, אפילו ההפך קצת שינוי שיגרה, אבל למה מפילים את הדברים הקטנים והמעיקים האלה על קרביים במקום לתת למישהו שמשרת פחות או איזה פקיד\ה פנויים. יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים מאשר להתחיל להסתובב ברחובות(מה לעשות שאין לי מכונית) לחפש כתובות, יש למישהו רעיון מה עושים? כרגע אני מתכנן להחזיר להם את התופס ריק ואם בכלל...

yoavtzur

New member
למה? כי יכולים! כי חייל קרבי שכבר

מוכן לעשות חודש בשנה,הוא ממשומע או פרייאר מלידה. גם אני קיבלתי מינוי(בפעם השנייה),צילצלתי ליחידה שאחראית על הסיור ואמרתי להם שאני לא עושה סיור כתובות. הם איימו עלי במשפט וכיו"ב ובסוף וויתרו. אני מציע לך לכתוב מכתב לאוגדונר ולהסביר לו שאתה משרת כ חייל קרבי אצלי זה עבד

פשוט שערוריה

ישנם אלפי אנשי מילואים "מוקפאים", שאינם עושים דבר. כדאי שחלקם לפחות יהיו אחראים על אזורים ויתפקדו כראשי חוליה, במקום להוריד את המוטיבציה לקרביים. כדאי לכתוב מכתב חריף לקמל"ר ולרמטכ"ל.

אפי א

New member
לפולי27

אתה צודק 1.000.000 % , במקרה שלי , פשוט הרמתי טלפון , וצעקתי בלי בושה על הפקידה שענתה לי (אני מקווה מאוד , שהיא הבינה שזה לא אישי) ופשוט אמרתי בצורה שלא משתעמעת לשתי פנים , שאני לא חושב שאני צריך לעשות 24 יום מילואים בשנה ואחרכך ,,,,,,,,, (אתה כבר יודע את ההמשך ) והודעתי שיוציאו אותי מהרשימה כי אני פשוט לא מתכוון לעשות את זה , הפקידה כמובן איימה עלי , (בשלב הזה אסור לך להתייאש) התעקשתי והודעתי לה שאני מסרב .. ומאז ירדו מימני . אל תחזיר להם שום טופס , ברגע שפעם אחת הם קולטים שאתה "ילד טוב" הם באמת לא ירדו ממך . אתה יכול גם להודיע שאתה מתגורר בשתי כתובות , בשתי ערים , במהלך השבוע אולי זה יעזור . אבל , תזכור , פעם אחת עשית סיור כתובות הם לא ירדו ממך (מניסיון) בהצלחה ידידי .

פלסטיק

New member
תענה להם שאתה גר בשתי כתובות

נניח תוסיף את הכתובת של ההורים הם ישאלו אותך בערך 18 פעמים אם אתה בטוח (נדמה לי שהכלל הוא לינה פעמיים בשבוע בכתובת המשנית) ואחרי כן עוד 20 פעם. זה יפתור אותך מהעונש הזה, ועד אז פשוט תמשוך זמן. למשל תבקש מהם דמי נסיעה (כי אין לך מכונית).

פולי27

New member
תודה על הרעיונות

אני יודע שקשה לשנות דברים בצבא לילדים טובים(כמוני) ואפשר רק שצועקים... אני ינסה את ההצעות שנתתם נראה אם זה יעבוד. שוב תודה

גם לי היה כזה סיפור

במשך 5 שנים מהשחרור הייתי ראש חוליה (בנוסף לחודש מילואים שאני עושה כל שנה) , השנה שיניתי כתובת וכמובן ששלחו לי להיות ראש חוליה במקום החדש. שלחתי את הטפסים חזרה רקים ואחרי מספר ימים קיבלתי מכתב ש"המינוי שלי כראש חוליה בוטל". לא צריך לצעוק ולא כלום. פשוט לא לעשות.

zeusofurim

New member
תקשיב...

תדבר עם מפקד מרכז הגיוס שאחראי עלייך או המשקית שאחראית על האיזור שלך... ותסביר להם שאתה לא רוצה להיות ראש חולייה ושאין לך רכב וכו וכו... וזהו... חוץ מזה נותנים לך על זה חד יומי אז מה הבכי זה יום כייף מחוץ לעבודה... די לבכיינות

אפי א

New member
ל zeusofurim

או שאתה מאוד תמים .... או שאף פעם לא עשית ראש חוליה .. וחוץ מזה לא מקבלים על זה שום חד יומי ואם זה כל כך כיף אתה מוזמן לקחת גם את של האחרים ..

על כל יום מילואים מקבלים תשלום

גם על תרגילי גיוס. מי שלא יקבל מוזמן לפנות לבלת"מ והעניין יוסדר!!!

zeusofurim

New member
תבין משהו מאוד חשוב...

לא אמרתי שזה כל כך כייף אבל זה לא לוקח כל כך הרבה זמן, כי אתה בכל זאת הולך הכי הרבה 300 מטר מהבית שלך...ואם אתה לא קיבלת חד יומי על זה אז בוא אני אעדכן אותך... אתה צריך לקבל... כל דבר ששולחים צו עליו הוא אוטומטית מקנה תשלום... אי לכך ובהתאם לזאת גם על סכמ מקבלים חד יומי...

פולי27

New member
לא על התרגיל...

אני לא מדבר בכלל על תרגיל סיור כתובות,( זה לא לוקח קצת זמן, ובדרך כלל צריך לחכות עד שכל מי שקראתה לו יגיע, וזה גם יכול להגיע לשעות הקטנות של הלילה. חוץ מזה לקבל דף עם רשימה של 20 איש ולגלות שאתה היחיד שצריך לחפש אותם זה בכלל לא כיף. וזה גם לא 300 מטר מהבית זה מגיע לכמה וכמה קילומטרים טובים) מה שאני קיבלתי זה רשימה של 20 איש שבזמני החופשי תוך 14 יום אני צריך למצוא את כולם ולהחתים אותם בלי קשר לתרגיל סיור כתובות. מישהו יחזיר לי נסיעות? חד יומי? ושוב כמו שאמרתי יש מספיק אנשים שלא עושים כלום שאפשר לתת להם לעשות את זה במקום להתעלק על כאלה שתורמים.

power10

New member
סיור כתובות

אני גם קיבלתי ראש חוליה, התקשרתי למרכז הגיוס ושכנעתי אותם לוותר לי כי אני עובד בערבים,ולרוב אין לי רכב בשעות הערב.והסברתי להם שאני מסיר ממני את האחריות. בסופו של דבר זה עבד. דרך אגב, לפי מרכז הגיוס מקבלים על סיור כתובות חד יומי.

למעלה