סיזיפיוס... בוא רגע..

אמיר.

New member
סיזיפיוס... בוא רגע.. ../images/Emo13.gif

שלש בצהרים הארוחה הסתימה אחת מכינה ש"ב שני אצל חבר שלישי משחק במחשב רביעי בונה בקוביות (קצת אידילי ? חכו לסוף) עכשיו הרגע להתחיל לנקות בכיור החלבי - קערות קורנפלקס מהבוקר השיש הבשרי מלא אורז עם רוטב גם הרצפה ליד השולחן כתמים שחורים על הרצפה צריך לגשת למלאכה. שוטפים מקרצפים תולים מיבשים .... בחמש הרצפה נקיה אפשר לצנוח על הספה. רגע של שלו... .... ? "אבא, אני רעב..." !!!!!!
.... בשש הכתמים חזרו לרצפה הכיור החלבי שוב מלא הפעם יש גם בגדים מפוזרים ומחברות בין הצעצועים ..... סיזיפיוס !!! לידנו אתה בטלן !! אנא אני בא ? אבא !!!! הבהרה אני משתגע מהם ומשוגע עליהם.. סתירה ? אתם יודעים שלא

תזכיר לי, מה זה רצפה נקיה במטבח?../images/Emo3.gif

אנחנו בכלל לא זוכרים דבר כזה, והקטנה דואגת להשכיח את זה יותר. אתמול בערב, אנחנו נוסעות באוטו והפספוסה (בת שנה+9) מודיעה לי שהיא רוצה לארוחת ערב חביתה וקוטג´ וגבינה ועגבניה ולחם. אמא מגיעה הביתה שמחה, ומכינה לילדה בדיוק מה שהיא ביקשה, ומה התוצאה - רצפה מלאה בחביתה (שהיא עושה כאילו היא אוכלת אבל מוציאה מהפה) וילדה שלארוחת ערב אכלה מזולה בטעם חמאה. ישגעו אותנו הקטנים האלה - לטובה, ולטובה יותר.

סיזיפוס בכיור אצלנו........./images/Emo76.gif

אני שונאת לרחוץ כלים ואל אכפת לי לכתוב את זה כאן. הכלים נערמים להם לפעמים מיומיים שלושה ואומנם משפריצים מים על הכתמים ועל הלכלוך מה שמקל אח"כ וגם משרים במים חמים בכיור להורדת כתמים עקשניים במיוחד אבל באופן עקרוני הכלים שם. יש לי לפעמים הרגשה שהם באים משום מקום ולא אכלו בהם בכלל. פשוט כזה בלילה באמצע הליהל בשקט שכולם ישנים הארון נפתח לאט לאט, הכלים עומדים בשיירה ומשם לכיור. ובכל זאת מגיע היום והרגע שאני נשברת ורוחצת ובשביל זה מחממים מים שלא יקפאו הידיים אפילו בקיץ והכלים נעלמים כמו בקסם. והכיור נשאר נקי ולבן עד הפעם הבאה.

רותי ע

New member
וסיזיפוס עובד במלוא הקיטור במכבסה

לא להאמין איזה ערמות כביסה. יש ערמות של כביסה מלוכלכת, כביסה על החבל, כביסה מחכה לקיפול, כביסה לסידור בארונות.. מזכיר לי לפעמים את שוליית הקוסם מפנטזיה
וכל זה עם ילד אחד.....

אמיר.

New member
אפרופו כביסה ..... אולי אתן מכירות.

יצרן של מכונות כביסה יותר גדולות מ - 5 ק"ג ?? כמה מכונות אפשר ביום ??? ולא - לא רוצה מכונת כביסה תעשיתית בבית....

מירי,

New member
אמיר יש משהו.. (6 ק"ג נדמה לי)

אבל לא נראה לי שזה יעזור - האמת גם תעשייתית לא נראה לי שתעזור (ולי יש רק 2 קטנים) , תגידו זה נגמר????

Yarik N

New member
את עוד תתגעגעי לעצמאותך בכביסה

הנה גיל 14: "אבא, את זה תכבס ביד...." "אמא, למה גיהצת את זה? זה IN מקומט" גיל 16: "מה פתאום את נוגעת לי בחולצה הזאת? את זאת אני מכבס" "מי תפר לי את הקרע בג´ינס? אווווווף עד שהיה לי קרע מושלם" גיל 19: "את תספיקי לגהץ לי את כל המדים?" "למה כיבסת את המדים עם החגורה? לא ראית שעל החגורה יש קווים של פז"ם"? גיל 30: "הנה קיטבק עם כביסה, אני אחזור מחר לקחת"..... (אני בסה"כ בן 32 עם ילד בן שנתיים, אבל רואה אחיינים.....)

בקשר לגיהוץ מדים

גיסי לא הצליח להסביר לאמא שלו במשך 4 שנים שמדי ב´ צריכים להיות מקומטים. כל פעם שהוא היה בא הביתה היא היתה מגהצת לו את כל המדים, הוא היה לוקח את הב´, מכווצ´ץ´ וזורק לתחתית הקיטבג. מקווה שאני אלמד מהטעויות שלה....

רותי ע

New member
לילד שלי לא תהיה שום בעיה ../images/Emo8.gif

אני כל כך שונאת לגהץ.. מי שרוצה ללכת עם בגדים מגוהצים..שיכבס..

מירי,

New member
חלק מזה אהבתי

למשל את זאת אני מכבס... (ומה עם זאת וזאת וזאת ?) מי תפר לי את הקרע (בטח לא אני...) טוב על כל השאר אני מוותרת - אפשר?????

ציפי ג

New member
חברה שלי אם לתשעה

רכשה עוד מכונה של ארבעה קילו. כך שתי המכונות עובדות ביחד, האחת על לבן השניה על צבעונית. יש לה גם שני מייבשים, ויש לה גם אופר, ויש לה גם תקציב אין סופי.

רותי ע

New member
והקטע שהכי אהבתי...

תקציב אין סופי אחרי זה כל מילה על כסיבה וגיהוץ מיותרת

Yarik N

New member
תקציב אין סופי והיא ילדה 9 ?

יכלה לאמץ איזה שלושה...

zimes

New member
איזו מחשבה!

אם אנחנו נאמץ פעם, אתה יכול לקחת את הקרדיט.

אמיר.

New member
האמת ?????

ראינו פעם מכונה של 7.5 ק"ג עם מיבש צמוד מלמעלה אבל המחיר... המחיר... משו סביב ה 15K ש"ח.

iris & ben

New member
מכונת כביסה

עד כמה שידוע לי למכונות מתוצרת אמריקאית יש קיבולת יותר גדולה מהארופאיות-שווה בדיקה

למעלה