סיחרור לא מוצדק....

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
סיחרור לא מוצדק....

נכנסתי לסיחרור איתה, ואני לא יודע מה לעשות. כמו שאמרת פעם, מזל תאומים שזה היא יכולה להוציא את השור מהאיזון הפנימי שלו. אכן צדקת, השאלה מה אני עושה הלאה? אני מכיר אותה חודשיים, ואחרי שבועיים שנצמדנו אחד לשני ובילינו ביחד והיה טוב, היא אמרה שהיא לא יכולה. עם כל הקושי להבין למה, אמרתי שאני מכבד את רצונה, אבל זה קשה. אולי בגלל שאני רומנטי מדי יש לי רעיון בראש והוא לקנות דובי קטן(מפרוה) וזר פרחים שאצרף אותו אליו, ולשלוח לה עם שיר קטן בסגנון של... ``הרגשתי משהו שלא ידעתי הבנתי שאולי זה קצר עם מיגבלות אבל מעולם לא חשבתי עד כמה זה מהר יום יבוא ותדעי, אולי תביני שאם לא עתיד, אז לפחות ידידים``. כדאי לעבור לשלב ביצוע, או סתם לשמור את הרעיון בלב כי פשוט פעם כתבת שהתאומים מתאהב בקלילות, והשור כבד בגישתו ושונא פרידות. מעניין מה דעתך? לשם שינוי - הכותב הוא זכר בן מזל שור(וגם לנו מותר להתאהב).

בעייה מוכרת..

שור הוא המזל הכי רומנטי שקיים בטבע (אולי חוץ מסרטן..) ותאומים, כמו כל מזלות האויר, זקוק לקצת ריחוק מדי פעם, ואסור בשום פנים ואופן להציף ולהטביע אותו. במקרה כזה, הילד - כל תאומים הוא ילד ולפעמים שניים - שוחה מהר לחוף, ובורח. הכי חשוב זה לתת להם ספייס, לתת להם להתגעגע קצת פה ושם, ובשום פנים ואופן לא להיות מובן מאליו. ואת הדובי עם הפרווה והזר שמור לחתונת הכסף שלכם, לא דקה לפני זה. התאומה יכולה להיות מקסימה כשהיא מעוניינת, וקרה מכפור כשהיא עוזבת אחרי שהכל הופך להיות בטוח מדי וצפוי מדי. זכור, שזה המזל שמשתעמם הכי מהר.. בהצלחה.

snup

New member
תודה....

תודה... אשתדל להתאפק, אני מקווה - פשוט אעסיק את עצמי. ואם יהיה משהו אז אולי אספר.

למעלה