סיטואציה בעיתית

Logan16

New member
סיטואציה בעיתית

אוקי בספר (גם קומיקס ) שאני מכין יש לי קטע מסוים ובו הגיבור עולה על אוטובוס אשר יש בו מחבל הוא לא מצליח לעצור אותו, האוטובוס מתפוצץ והגיבור מוצא עצמו עם כמה מכות יבשות ושריטות בתוך האוטובוס עם עוד פצועים והרוגים החלק הזה בסיפור עצמו הוא כדי להמחיש את העובדה שהוא לא נפצע בקלות ושהוא שורד אני יכול גם באותו מצב לגרום לסתם תאונת דרכים קטלנית אבל אני מעדיף פגוע אז אני שואל אותכם האם זה נראה לכם פוגע באנשים הרעיון של פיגוע ? כי אם אני משתמש בו הוא מוסיף לי גם פרט חשוב אחר לגמרי לעלילה בהמשך (אני יודע שזה נראה דפוק הבעיה ) מה אתם אומרים ?

Logan16

New member
אני יודע זה נראה מעותק אבל זה לא

זה משהו אחר לגמרי מסתבר אחרי זה ולא ענית על השאלה

Scum Bunny

New member
אז ככה

בקשר ל-[ל"ת]: אני רק מנסה לשמור על מימוס בסיסי, כי אני חדש פה וכל זה. בכל אופן, טוב לדעת. לגופו של עניין- התשובה לשאלה נעוצה במה שאתה רוצה לעשות. אם אתה חושב שהעלילה דורשת את זה, ושהקהל שאליו אתה מכוון את זה יקבל את זה (אם נניח אתה מכוון לחובבי קומיקס מחוספסים בני עשרה ולא לכלל קהל הקוראים) אז לך על זה. למה לא? יותר מזה- אתה עלול אפילו לעורר קצת עניין בקומיקס שלך בזכות הנושא השנוי במחלוקת. איזו שערוריה קטנה בגרוש. מצד שני, אם אתה מקווה לקומיקס בתפוצה קצת יותר רחבה, משהו יותר מיינסטרימי ופחות מחתרתי- ייתכן שעדיף לך לעדן קצת. משהו פחות אקטואלי. רוב האנשים לא אוהבים שנוגעים להם בפצעים פתוחים. בטח לא כשזה סתם לצורך רקע ("הגיבור שלי עמיד בפיצוצים") ולא לצורך דיון של ממש בנושא ("האם לסופר גיבור יש הכוח לעזור במציאות היומיומית שלנו?"- כמו הקומיקסים האמריקאים של ה 11/9). מהנסיון המוגבל שלי בתחום אני יכול רק לומר לך שאני עשיתי את הבחירה הראשונה. הקומיקס שלי בוא באנגלית, ומכיל שפה קשה, אלימות ויזואלית חסרת פואנטה והרבה בדיחות פנימיות. אבל אני מצד שני לא מצפה ליותר מידי קוראים להוטים, בטח לא ישראלים (הייתרון בקומיקס ברשת הוא שהוא זמין יותר לעולם הרחב). שוב, החלטה שלך. מה שחשוב זה פשוט לקום ולעשות משהו. על תדבר על זה. תעשה את זה. משהו. כל דבר. כבר נתקלתי בהרבה אנשים שמתכננים וחושבים ועושים סקיצות של דמויות אבל קומיקס ממש אף פעם לא יוצא מזה. וגם אם כן, זה נורא קשה להתמיד יותר מכמה חודשים (לקומיקס רשת- נאמר מהדורה או שתיים בקומיקס נייר). פשוט תחתוך, ותתחיל לעבוד. הרבה יותר קל להחליט בזמן שאתה עושה את זה, כשהעסק זורם. מנסיון.

*GormE*

New member
לדעתי

פיגוע זה נושא עם אידיאלים עבור הצד השני אז למה שתשים זין על האידיאלים האלו (אני לא שונאת ערבים, רק כאלו שמפוצצים את עצמם)

ailag

New member
להפך

נראה לי שאם נראה שפיגועים כבר הפכו לדבר יום יומי, זה יכניס יותר מודעות לבעיות בארץ. זה בהנחה שהקומיקס מתפרסם בכל העולם :)

apathic

New member
תעשה מה שאתה רוצה

אל תתחשב בצנוזרה וכל השטויות האלה. יש לך רעיון - לך איתו עד הסוף. זאת הדעה שלי.

Logan16

New member
אני אגיד את זה מליון פעם

נכון היה דבר דומה מבלתי שביר איתי את הסרט אבל לא חשבתי על זה שכתבתי את הקטע זה שונה לגמרי שאתם חושבים על זה כי אתם יודעים למה אני לא אהרוס למי שלא ראה את הסרט

למעלה