סיטואציה מבאסת בעליל

Vaiolla

New member
סיטואציה מבאסת בעליל../images/Emo7.gif

הסיפור שלי הוא קטע שחוזר על עצמו: במשך שנה עבד ליד מקום עבודתי בחור שממש מצא חן בעיניי, ובמשך כל השנה הזו החלפנו מבטים וחיוכים. בהתחלה חשבתי שאני מדמיינת - עד שהבנתי שהיי - הבן אדם בוחן כל צעד ותזוזה שלי. אף אחד מאיתנו לא ניגש להחליף מילה. שנה שלמה של חיוכים ומבטים בלתי פוסקים, ואפילו דחיפת מרפקים לחברים "היי תראהי אותוה". נשביתי לגמרי. שלא לומר "התאהבתי". והכל -ללא מילים. ועכשיו הוא עזב. כבר לא עובד שם יותר. ואני נשארתי המומה. הסיפור הזה קרה לי פעם אחת לפחות - החוסר ביטחון לגשת לבן אדם, ובסוף זמן ממושך לא קורה כלום. ייאמר לזכותי שאין לי בעיה לגשת לבחורים - אני עושה זאת לרוב, אך הסיטואציה עצמה שבה בחנו אותי על כל דבר שאני עושה במבטים נוקבים, ותכלס - לא יכולתי ליצור שום סיטואציה בשביל להתחיל לדבר איתו, שיתקה אותי. ועכשיו הוא איננו. חיסכו ממני את "את בונה לעצמך אידיאליזציה" - נכון, יכול להיות, אבל זה עדיין לא חוסך ממני את השברון לב של "מה היה אם", ו"שאלוהים יעזור לי אני בחיים לא אראה אותו יותר". קרה לכם?

והוא כאילו ברח מהארץ ?

טוב, באנגלית זה נשמע יותר טוב אבל : עם יש לך לימונים - למה שלא תהפכי אותם לפאנטה לימון ? למה שלא תרימי אליו טלפון ותגידי שעכשיו, שהוא לא נמצא שם - את מרגישה שהוא קצת חסר ולמה שלא תפגשו ככה סתם לזכר הימים ההם ? או כל וריאציה אחרת : * אתה אף פעם לא יודע מה יש לך ביד עד שהוא נעלם. * שמת לב שמשהו חסר לך בלו"ז של היום - והתברר לך שזה הוא. * את בדרך כלל לא מעוניינת בקשר עם מישהו במסגרת עבודה - ועכשיו יש הזדמנות. או בקיצור - אם נחכה להזדמנות - יש מצב שהיא לא תגיע - החוכמה היא ליצור לעצמנו מצב שכזה. הוא עדיין שם - במרחק שיחת טלפון אחת, עכשיו, יותר מתמיד.

Vdrums

New member
המשפט האחרון לקוח מפירסומת של בזק? ../images/Emo3.gif

Vaiolla

New member
אבל הסיטואציה נהייתה כל כך אבסורדי

שמרוב מבטים וחיוכים זה נהיה כל כך מטופש וילדותי! ופתאום להתקשר אליו אחרי שהוא כבר עזב זה הופך את העסק לעוד יותר ילדותי! אני אפילו בהיכון - מוכנה עם פתק בכיס עם מס' הטלפון שלי, והיום הוא אכן הגיע למקום העבודה לאסוף כמה דברים - אבל בשנייה שאני רואה אותו אני נהיית משותקת! לא משנה כמה ציכנונים הרצתי בראש וכמה משפטי מחץ - אני קופאת לגמרי ברגע שאני רואה אותו!

נו - מצויין !!

אז זה יהיה יופי של סיפור לספר לנכדים... את שמה לב שאת מכינה לעצמך המון תירוצים ל"למה לא" ? ילדותי ? ברור שזה ילדותי !! מה הכי גרוע שיכול לקרות ? הוא יענה לך ויציע לך לשבת על קפה - אז - יקירתי - מומלץ כי תתחילי לדאוג - כי לזה את בהחלט לא מצפה....

Vaiolla

New member
נו אז אם זה ילדותי לא עדיף לרדת מזה?../images/Emo178.gif

Vdrums

New member
הסיטואציה לא ילדותית, העובדה שאת מחפשת

תירוצים למה את לא עושה כלום היא ילדותית וחבל, את היחידה שמפסידה פה.

Vaiolla

New member
אתם לא תאמינו אבל

רחמנא ליצלן נתתם לי את האומץ לעשות משהו - וכתבתי לו פתק ישר ולעניין. נראה מה יהיה wish me luck!

למעלה