סיטואציה מפגרת

mariposa1983

New member
סיטואציה מפגרת../images/Emo26.gif

את כבר שבוע וחצי חולה בבית. הוא גר במרחק 45 דקות נסיעה באוטו מהבית שלך וראית אותו רק פעם אחת בכל הזמן הזה. אתמול הוא אמר שאין לו רכב. היום הוא אמר שיבוא ברגע שהרכב יתפנה. את מתקלחת, מתארגנת, מתלבשת ומוכנה שהוא יגיע. 10 דקות לפני השעה שהוא אמור לבוא אליך הוא מתקשר ואומר שהרכב לא יתפנה היום שלא באשמתו. היות וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה, את מתעצבנת ואומרת שהוא יכל לברר בבוקר אם יהיה לו את הרכב או לא. ושזה לא בסדר להודיע ברגע האחרון!!! וחוץ מזה יש לו רכב נוסף שאומנם שורף דלק יותר מהר, אבל עדיין זה אמצעי להגיע. הוא אומר שזו בעיה. את אומרת שיבוא באוטובוס כי הוא לא ראה אותך כבר הרבה זמן וכי התכוננת לקראתו. הוא אומר אני אבוא באוטו השני. את אומרת "רק עכשיו שאמרתי חשבת על זה? למה אתה כזה קמצן? למה לא יכולת לעשות את זה מבלי להעציב אותי מלכתחילה? איזה מן גבר אתה? אתה בכלל מתגעגע? וחוץ מזה אתה תמיד יכול לבוא באוטובוס אם אתה באמת מתגעגע!" הוא: לא לא מתאים. מחר יום שישי. את: מה קשור שיום שישי? הוא: זה יום קצר זה לא נוח. את: מה לא נוח? הוא: שזה יום שישי. את: חלאס נמאס לי. הוא אומר שוב: אני בא. את אומרת: אני לא רוצה לראות אותך. נמאס לי מהסיטואציות האלה. אחרי שעה וחצי הוא בא. עכשיו השאלה: את: אמורה לשמוח??? או שהגיוני שתמשיכי להיות עצבנית ועם רצון להרוג אותו?

duduamar

New member
זה אומר דבר אחד -

שלא ממש אכפת לו מהקשר הזה. תעשי עם הנתון הזה מה שאת רוצה.

voguemaster

New member
גם אם לא אכפת לו כמו שהיא חושבת

ויכול להיות שזה לא המצב אגב, עדיין יש פה בעיית מרחק. הם גרים 45 דק' נסיעה ברכב אחד מהשני. אין לו רכב והרכבים שעומדים לרשותו הם לא שלו. מי אמר שההורים שלו בכלל רוצים לתת לו את הרכב ? ואני לא הייתי מאשים אותם אם הם לא היו רוצים. זה משאיר את אופצית התחבורה הציבורית שהיא מסובכת יותר. לוקחת יותר זמן ושמה מגבלות על השעות שבהן הם יכולים להיפגש. עם כל הכבוד לזה שהיא חולה, אפילו אם הוא קמצן וראש קטן, הבחורה לא ריאליסטית. ולכל הרוחות, למה נשים חייבות להיעלב מכל שטות ? ראבק...

סיטואציה יותר ממפגרת ..

אני הייתי מאוד מאוד נעלבת אם זה היה קורה לי . כשאת חולה כל מה שאת רוצה זה שיפנקו אותך .. לראות את ה-בחור שלך .. ההפך,הוא אמור לפנק אותך וכל זה .. תרגישי טוב

אני בדעה של דודו -

ואני אומרת את זה רק מפני שדודו הוא גבר, שיודע בדיוק איך ראש גברי עובד. חוצמזה הסיטואציה מוכרת לי, ולדעתי הוא הגיע רק בגלל שאמרת לו שאת לא רוצה לראות אותו יותר, דהיינו, כדי לגרום לך להתרצות ולא להכנס איתו למלחמות וסרטים. ו.... תעשי עם זה מה שאת רוצה......

voguemaster

New member
היה לנו פה לא מזמן דיון על מחלות

תמיד הדהים אותי איך אתן תעלבו אם הבחור שלכן לא יבוא לפנק אתכן. מצד שני אם הבחור יהיה חולה והוא יבקש שאתן תבואו, כמובן שתגידו משהו נוסח: "אתה לא דואג לי שאני אדבק ???" כן אני אומר את זה בהכללה, אבל באופן כללי זה קרוב למציאות. אבל גם אם נניח לרגע בצד את כל השטויות האלה, זה שאת שבוע וחצי חולה בבית, עם כל הכבוד, לא משנה במאום את העובדה שהבנאדם גר *רחוק* ממך. אנחנו מדברים על 45 דקות נסיעה ברכב וכמו שאני מבין מההודעה שלך, הרכבים האלו הם לא שלו!! אני מבקש, שתהיה לך קצת פרופורציה לכל הרוחות, את חושבת שהרכבים שיש לו נגישות אליהם (של המשפחה אני מניח) נועדו כדי לשרת את הקשר שלכם ? את חושבת שהוא יכול לזמן לו רכב מתי שבא לו כדי לעשות את המסע אליך ? ברצינות! הוא יצא דפוק קצת בגלל שהוא התקשר 10 דקות לפני השעה שקבעתם, זה מצביע על ראש קטן אבל מצד שני את באה בדרישה לגמרי לא ריאליסטית כשאת רוצה שהוא יברר בבוקר אם יש לו אוטו. נראה לך שזה משהו שאפשר לברר בבוקר ?? ואם בערב להורים שלו או לא יודע מי, אין זין לתת לו את האוטו פתאום ? או שצץ משהו ואין לו אוטו ? ושתדעי לך, הדברים האלה קורים יותר פעמים ממה שנדמה לך. לגבי האוטובוס, כמה זמן נסיעה זה בתחבורה ציבורית ? באיזה שעה הצעת לו לבוא באוטובוס ? נכון, הוא יכל בתכלס לבוא באוטובוס ברגע שהוא ידע שאין לו אפשרות לבוא ברכב אבל השאלה היא שוב: באיזה שעה הוא גילה את זה וכמה זמן היה לוקח לו להגיע ? זה היה משאיר לכם זמן בכלל ?? לגבי שארית הדיבור שלך כמו "למה אתה כזה קמצן ?" ו-"למה לא יכולת לעשות את זה בלי להעציב אותי מלכתחילה ?" נו באמת.... תפסיקי להיות ילדה קטנה. אתן נעלבות מכל שטות וחצי, לפעמים זה פשוט לא נתפס. ו-"איזה מן גבר אתה ?" - מה ז"א ? אם הוא לא חשב על זה, זה אומר שהוא לא גבר ? ואם הוא באמת לא רצה לבוא כי הוא קמצן/לא התחשק לו/אחר, זה אומר שהוא לא גבר ? משום מה לנשים יש ציפיה מגברים שיעשו הכל בשבילן כשעולה הצורך ואם משום מה הם לא אז הם לא גברים וסתם "מעציבים" אותן. מדהים. רמות האגוצנטריות שלכן יכולות להתחרות עם גורדי שחקים. הגיוני שאחרי כזו סיטואציה לא הייתי רוצה לראות אותך. וואלה, יש לי מספיק ניסיון עם המשחקים האלה כדי לזהות בחורה מהסוג הזה. אז מה אם הוא מתגעגע ? זה אומר שהוא צריך לעשות הכל כדי להגיע ? שוב, אתן לא קולטות לפעמים את בעיית המרחק. אתן לא ריאליסטיות, ועצם זה שאת חולה לא משנה את העובדה הזו בשיט. יום טוב לך.

אוקיי ..

אני אגיב להודעה רק בגלל שרואים שהשקעת בה
אני לא יודעת לגבי המקרה הספציפי הזה אבל .. מה הבעיה לבוא באוטובוס/רכבת ??? כשאני חולה אני מצפה מהחבר שלי לבוא לבקר אותי.נקודה. וכן,הייתי נעלבת במידה והוא לא היה בא. עניין המרחק ממש לא צריך להוות בעיה. לא קראתי שהבחור התנצל שהוא לא מגיע. אם הוא לא רצה לבוא כי "הוא סתם קמצן או כי לא התחשק לו" -> הוא לא היה נשאר איתי . זה כל כך מתאים לכם! לא להבין "על מה כל המהומה". אולי אם הייתם טיפה יותר רגישים לאחרים הכל היה נראה אחרת. לי היה יותר מפריע חוסר היחס מאשר המרחק הפיזי.

voguemaster

New member
אוקיי 2

"מה הבעיה לבוא באוטובוס/רכבת ???" אין בעיה בכלל אבל הוא לא עשה את זה. אולי זה בגלל שלא התחשק לו אבל לעולם לא נדע. "עניין המרחק ממש לא צריך להוות בעיה" אני שמח שאת חושבת כך, אבל זו כן בעיה. קל להגיד: אם אני חולה או שהוא מתגעגע אז המרחק הוא לא בעיה. זו גישה לא מציאותית. זה לא שאנחנו לא מבינים על מה כל המהומה. אני מבין בדיוק על מה המהומה אבל אני פשוט לא מסכים עם ה"היעלבות" הזו. בעיניי זו ילדותיות ותו לא. שוב, יפה לך להגיד שמפריע לך חוסר היחס מאשר המרחק הפיזי. אולי אם את היית עוברת את המרחק הפיזי היית מדברת אחרת. אני כבר הייתי שם, בתור מישהו שהיה צריך לנסוע לחברה שלו והמרחק היה שעתיים וחצי בתחבורה ציבורית, בערך. אם היא הייתה צריכה לנסוע את אותן כמות של נסיעות שאני נסעתי היא הייתה מזמן פורשת מהקשר שהיה לנו. בכל מקרה הבחורה שלנו פה הגזימה. העציב אותה ? העליב אותה ? נו באמת...

duduamar

New member
אתה טועה מאוד

אני בדיוק באותו מצב כמוהו. ובגלל שאני אוהב אותה באמת - הנסיעות (כמעט שעתיים לכל כיוון) ממש לא מזיזות לי!

voguemaster

New member
זה לא קשור

גם לי זה לא הזיז. הנקודה היא שנראה שהיא לא מעריכה את זה. היא נעלבת כי הוא לא יכול לבוא (כי אין לו אוטו והוא היה מספיק טמבל וראש קטן כדי לא לקחת את עצמו באוטובוס). שתהיה מציאותית..

duduamar

New member
זאת הנקודה שלי

אם באמת היה אכפת לו ממנה - הוא היה שם לצידה כשהיא הצטרכה אותו. זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן.

למה מכריחים אותי להסכים עם הווג?

אבל אני חייבת לעשות את זה. בתאוריה אני אקפוץ מעל הירח בשביל בן זוגי, במציאות אני לא בטוחה שאני אצליח להגיע...

שנמשיך ?

למה אתה כזה בטוח שלא עברתי קשר שהיה בו מרחק פיזי ? מכיר אותי? - לא. אל תתיימר גם. כמו שדודו אמר,כשאוהבים -אפשר להתגבר על הכל. כולל הכל. אם בת הזוג שהייתה לך לא הייתה מוכנה להתאמץ באותה מידה שאתה היית זו בעיה בקשר שלכם! זהו.

voguemaster

New member
גישה לא ריאליסטית

"להתגבר על הכל". יקירתי, יש דברים שאהבה לא מתגברת עליהם. מה לעשות, יש מצבים שבהם בנאדם עלול לא לרצות לבוא. קורה. עד שלא שמענו ממנו את השיקולים שלו אני לא מבין למה כולם פה חושבים שהוא לא בסדר.

מה זאת אומרת למה?

זה לא ברור? כי הוא גבר! אל תשכח באיזה פורום אתה נימצא..
האמת אתה צודק (פעמיים זיום, זה מתחיל להפחיד אותי..) אבל זה לא מפתיע, בהרבה שרשורים בפורומים מן הסתם שומעים רק צד אחד. אנשים נוטים לשכוח שקיים צד נוסף ובכלל שכל מערכת יחסים היא שונה.

tal061971

New member
בהחלט עצבנית...../images/Emo163.gif

הגיוני שתמשיכי להיות עצבנית ועם רצון להרוג אותו

למעלה