סייבורג נתפסה על סמים .......

YardenBu

New member
התגובה של סייבורג

"I would like to sincerely apologize to StrikeForce, the Zuffa organization, Hioko Yamanaka and my fans for my failed drug test. I am ultimately responsible for everything I put in my body, and at the end of the day, there is no excuse for having a prohibited substance in my system. I do not condone the use of any performance enhancing drugs by myself or any other professional athlete, and willingly accept the penalties and fines that have been handed down to me by the California State Athletic Commission and those of the StrikeForce/Zuffa organization. While I was preparing myself for my last fight I was having a difficult time cutting weight and used a dietary supplement that I was assured was safe and not prohibited from use in sports competition. It was never my intention to obtain an unfair advantage over Hiroko, mislead StrikeForce, the Commission or my fans. I train harder than any fighter in MMA and do not need drugs to win in the cage, and I have proven this time and time again! My only mistake is not verifying the diet aid with my doctor beforehand, and understanding that it was not approved for use in the ring. Unfortunately in the end I suffer the consequences and must accept the responsibility for my actions. I will do everything I can to show my fans that I can still compete at the professional level without the use of any prohibited substances, and ask God's forgiveness for my mistake. Cris Santos - Curitiba, Brazil January 7th, 2012"

moriarty

New member
תמצות התגובה:

סליחה לכולם, סמים זה רע, לקחתי תוסף דיאטה, לא ידעתי שיש בו חומרים ממריצים, אני עובדת קשה.

fatnoam

Active member
מזכיר קצת את הפציעה של GSP

בקטע שזה קצת פותח את המחלקה עד הקאמבק הבלתי נמנע בחזרה לתואר....

באסטר1

New member
ההבדל הוא

WW המחלקה הכי טובה והמחלקה שלה..מי שם? אף אחד יש אולי 10 לוחמות וגם זה בנות מול תפלצת כמוהה שיכולה בכיף להלחם מול גברים

fatnoam

Active member

YardenBu

New member
אתה שוכח שעצם העובדה שהיא נלחמת שם

עזרה מאוד לדלל את המחלקה הזו. לוחמות טבעיות של 145 חותכות ל135 בלי לחשוב פעמיים. קונן, מקמן וראוסי הן 3 לוחמות כאלו שקופצות לי לראש בשניה. גם נונס פזלה לכיוון עד שדייוויס הראתה לה שזנב ל145 הוא לא בהכרח ראש ל135. יש גם את קראנו שחיזל"שה את עצמה אחרי ההפסד לסייבורג והשמות רק ממשיכים לעלות לי. אני בטוחה שאם היו משאירים את המחלקה פתוחה היא הייתה מתמלאת בכישרונות תוך חצי שנה-שנה.. הוכחה לזה זה הבדלי הרמות והעומק המטורפים בין 135 ל145.

fatnoam

Active member
מזכיר את MW ביו אף סי

שכל מי ששם עלה ל-LHW או חותך ל-WW כי סילבה שולט שם ביד רמה.

באסטר1

New member
אם לא היית בת הייתי אומר לך

שמחלקת נשים בMMA לא נלקחת ברצינות בשום מקום גברים שרואים MMA לא מעניין אותם בנות שהולכות מכות אלא אם כן זה נגמר בדרך אחרת מאותה סיבה שלא רואים כדורגל נשים בטלוויזיה ואין פה הבדלי רמות בין המחלקות , יש פה חוסר לקוי בנשים במקצוע שמתאים יותר לגברים. אפשר לקחת לדוגמא את המחלקות הקטנות ביותר בUFC שהאלוף ממחזר קרבות כבר , לא כי יש הבדלי רמות אלא כי יש חוסר באנשים במשקלים האלה. אבל בגלל שאת בת אני לא אגיד את זה :)

yair_bar

New member
מנהל
אני דווקא אוהב MMA נשים, אבל לחוד

MMA לחוד ונשים לחוד

yair_bar

New member
מנהל

יש לך מזל שאני אוהב אותך, כי מה שבטוח - אני לא מבין מה התכוונת להגיד

YardenBu

New member
אז אני לא אגיד לך

שאתה לא מייצג את כל הגברים, שיש גם קהל של נשים שרואות mma שהולך וגדל ולרוב הן מעדיפות לראות קרבות נשים, ושדיינה וייט לא השאיר את המחלקות האלה מטוב לב, אלא כי הוא חשב שזה משתלם כלכלית - משמע יש צופים לקרבות האלו. אם אתה אומר שאין הבדלי רמות בין המחלקות כנראה שבאמת לא ראית קרבות נשים. לא מאשימה אותך, אבל לפחות אל תזרוק שטויות לאוויר הפתוח. יש מספיק נשים כרגע כדי להחזיק 2 מחלקות לפחות, למרות שאולי המחלקות צריכות להשתנות. אין מחסור בנשים במשקלים האלה. אין מחסור במי שיראה אותם. אם מרגיש לך יותר גברי לחשוב שmma זה לא לנשים, רק לקשוחים אז לך על זה
בסופו של דבר כל אחד ישאר בדעה שלו.

באסטר1

New member
מזל שלא אמרת לי

אחרת היה פה ויכוח ארוך..או שלא כי בעצם אף אחד לא מגיב על זה יותר מידי אמרתי לך MMA נשים זה כמו לראות נערות זירה..זה לא בשביל הקרב

YardenBu

New member
כמו שכבר אמרתי לך

אם זה מה שעוזר לך להרגיש גבר לך על זה. אני מקווה שיש לך מערה נוחה, כי אני לא אשלוף אותך ממנה

למעלה