סייבורג-קונן 2 יקרה עוד השנה

YardenBu

New member
סייבורג-קונן 2 יקרה עוד השנה

סייבורג חתמה באינוויקטה, היא תקבל קרב כבר באירוע הקרוב מול אדין גומז שדווקא התחלתי לחבב. המנצחת בקרב תתחרה עם קונן על החגורה של ה-145 באינוויקטה 6.
דמעות קטנות של אושר...
http://invictafc.com/2013/02/cris-cyborg-signs-multi-fight-deal-with-invicta-fighting-championships/
עכשיו רק נשאר לקוות שה-UFC יזכרו בסייבורג רק אחרי אינוויקטה 6. יש להם את מקמן, דיוויס וטייט שיעסיקו את ראוסי ב-135 בינתיים.

YardenBu

New member
מקסימום אני אתרץ את ההפסד בזה שהיא

לא קיבלה קרב חימום

yair_bar

New member
מנהל
תחליטי כבר. או שאת מרשה לי לגעת באחרות

או ש...

yair_bar

New member
מנהל
עזבי, איך שאני נראה עכשיו אני "סחורה חמה"

אין צורך לשווק. זה מה שנקרא בשפת המקצוע "פרה חולבת"

YardenBu

New member
ראיתי וכמעט הקאתי

אבל חוץ מה"חייבות תודה" שלגביו נראה בהמשך, היא רק ציינה עובדה, ראוסי הייתה זו שהכניסה סופית את הנשים ל-UFC, למרות שהייתה הרבה עבודה בתחום גם לפני כן. היו עוד עובדות שהיא ציינה וחבל שבחרו דווקא את זו לכותרת. בראיון הזה רואים יפה את ההבדלים בינה ובין ראוסי (שלדעתי לא מייצגת בכלל את הלך הרוח ב-MMA נשים). מצד שני, מאז שראוסי חתמה ב-UFC היא נרגעה קצת, אז אולי יש תקווה.

YardenBu

New member
סיפור אהבה ארוך שהתחיל מהקטע שהיא עשתה

לדלליאו, המשיך בזה שהיא קידמה את עצמה לקרב אליפות כי "היא נראית יותר טוב מהמועמדת השניה (והלגטימית יותר) והקרב ימכור יותר" והאמת שזה רק המשיך והמשיך בקטעים שגרמו לי לא לסבול אותה בתור בן אדם. מן הסתם אני מעריכה אותה כלוחמת וחושבת שהאגרסיביות שלה למשל שנייה רק לסייבורג, אבל אני כל כך אשמח לראות את סייבורג מתעללת בה כבר.

למעלה