סייבר סקס

sUbit360

New member
סייבר סקס

סתם בא לי לשתף אותכם.. אני בת 14 ולפני כמה חודשים הכרתי איזה בחור באיטרנט.. (לא בגילי) ואנחנו מדברים והכול.. וגם עושים סייבר סקס.. לא בדיוק סייבר.. מתכתבים.. על כל מיני .. ומאוננים וזה ממש כייף והאורגזמות שלי כל כך כייפיות שאנחנו מדברים כאילו אנחנו מתחברים - לא פיזית כי זה בלתי אפשרי אבל עצםם העובדה שאנחנו מדברים גורמת לי את ההנאה פעם אחרונה אחרי שדיברנו כמה שעות ובסוף יצא סייבר.. ואז אחרי זה חשבתי עליו הרבה.. אני לא יודעת זה ממש מוזר זה שאנחנו מתחברים ככה סתם סיפרתי את זה אבל אני אשמח לקבל תגובות..

*אהבת נט* תמנעי מזה

ההדלקות הריגעית הזאת המשיכה המינית הקטנה זה בגלל שאת מדמיינת אותו כ*נסיך נחלומות* והסוף הוא יותר פלציץ מפלוץ חחחחחחחח כמה שזה קרא לי כשהייתי יותר קטנה תמידדדדדדד למדתי לחיות יותר מחוץ לשיחות כאלה ולהתרחק מהדלקות ריגעית על מישהו מהאינטרנט חח ותחשבי על זה מוייתק! תהני אבל אל תחשבי על רגש זה מיותר אלא אם תפגשו ויהיה קליק אחת למיליון

sUbit360

New member
לא ברור שאני לא מפתחת ציפיות

זה רק הנאה.. אני לא מצפה ליותר מזה אני כמעט בטוחה שלא יצא מזה מזה כלום מכל מני סיבות .. לא נדלקתי עליו.. סתם חשבתי פשוט קשה לי להסביר את ההתחברות הזאת..

אני דווקא בעד...

לא אהבתי את ההכללה של גבינת האהבה... את בעצם אומרת שרק מנצ'קינים גולשים באינטרנט ושרק מכוערים ואנשים שהם "יותר פלציצים מפלוצים" עושים סייבר סקס כי כל השאר לא צריכים כי יש להם את הדבר האמיתי... אז ליקירתי subit360, אני גם חובב סייברסקס, ליתר דיוק וידיאו צ'אט... כבר ציינתי בשרשורי האוננות (לפחות באחד מהם כי היו מליונים...) שכשאני מאונן זה רק בוידיאו צ'אט או בסייברסקס (יותר בוידיאו, כי אז אשקרה רואים...) עכשיו, ברור לך שלא להיכנס לרגש או משהו כזה, זה יותר כמו יזיזות וירטואלית... אפשר אם כל אחד וזה בריא, לא מזיק, ואפילו חזק למדי..... אני דווקא בעד...

למעלה