סייגים באכילת בשר

סייגים באכילת בשר

מה הסייגים שלכם באכילת בשר? מה לא תהיו מוכנים לאכול מאי אילו סיבות (כשרות, מוסר וכו') יש פה מישהו שיהיה מוכן לאכול כל בע"ח שיוגש לו על הצלחת?

../images/Emo3.gif הלו - נסחפת קצת....

אנחנו אוכלים אותן חיות שאתה אוכל, רק הרבה יותר ויותר טעים...

איך אתה יודע מה אני אוכל?

אולי אני אוכל בשר יען? אולי אני לא אוכל כבד אווז? לכל אחד יש את הגבולות שלו

amir58

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif../images/Emo60.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif

אפשר להוסיף גם נקניק סוס , זנב תנין , דורבן..... בסך הכל , כל מה שמארחי יגישו לשולחן המשותף ולא יגרום לקיבה שלי להתהפך... כמו חרקים וזוחלים שונים במצב חי בסך הכל אני די פתוח להתנסויות...

yiftah k

New member
אמיר..

בעיניי אתה עושה טעות. דורבן זו חיה מוגנת בישראל. היא נמצאת בסכנת הכחדה, ופגיעה בה תוביל במוקדם או במאוחר (במוקדם....) להעלמות מוחלטת שלה מהאזור. בעבר היו הרבה דורבנים באזור, ואף ניתן היה לצוד אותם (לבעלי רשיון ציד). אני מציע להתאפק כמה שנים בתקוה שהם יחזרו להתרבות. סתם כואב הלב. יפתח.

amir58

New member
יפתח..

הדורבן היא נציג של בשר ציד מקומי שיצא לי לטעום בעבר הרחוק. מעשה שלא חזר על עצמו מאז מהסיבה שרשמת...

goldy

New member
בשר שחובה להיתעלל בו

כגון כבד אווז ועגל חלב. פעם בטעות נתתי ביס בנקנקיית חזיר: ידעתי זאת כי בימקום בשר היא הכילה 200% שומן. אים אדע שזה הבשר לא אוכל אותו.

Bavmorda

New member
יש כמה סייגים....

לא נראה שאוכל סוס או נחש, יונה או משהו בסגנון. עם חזיר אין לי בעיית כשרות רק שומן
כבש - הריח לא תמיד לטעמי, תלוי איך מתבלים. ולי אין מוסר באכילת בשר.... רק פיגורה לחשוב עליה
יומטוב

bigjack

New member
../images/Emo80.gif לי יש רק בעייה אחת

לא אהיה מסוגל לאכול חיה שנשחטה לידי
תקראו לי צבוע אולי אבל אני משוגע על בעלי חיים ועל בשר ביחד
אז כל עוד שאני רואה את החיה בתור גוש בשר אין לי בעייה עם זה...............אם אראה אותה בחיים זה כבר סיפור יותר מידי קשה בשבילי. לגבי הגבלות אז בעיקרון אטעם כמעט הכל חוץ מרמשים (ג'וקים, צרצרים, תולעים וצפרדעים) אם טעים לי אני אמשיך ואם לא אז אוותר.....לפחות ניסיתי. בשוויץ הזמנתי סטייק פילה נהדר והתברר אח'כ בסימני ידיים שאכלתי סטייק מסוס, ובמסעדה אחרת שם אכלנו מדליוני צבי וגם היה נהדר. במושב רמות אצל נחי אכלתי יען ובשר תנין שהיו לא רעים בכלל. על כבד אווז אני מת אבל מכבד את החוק ומבין אותו בהחלט. אז בגדול אהיה מוכן לטעום הכל חוץ מהרמשים שדוחים אותי.

יש גבולות ויש קו אדום

לא אוכל צרצרים,חגבים,דגזוקים ומיניהם.בשר סוס,כלב,חמור חתול או נחשים. צלופחים אכלתי באילת היה לא רע מבושל ביין, צפרדעים אכלתי ללא ידיעה כי נראה עמו פולקע ש עוף והיה טעים. יען אכלתי בכמה מקומות לא לטעמי,יבש מידי למרות שבושלו גם ביין גם על האש זה ממש מקצוע להכין בשר יען, צבי גשם אכלתי בלפלנד, לא אהבתי בכלל ,שרירי מידי, למרות שמסעדה הייתה מצוינת, סתם לא היה לי טעים. ארנבות אכלתי לא פעם. כמו גם יונים. כבד אווז אוהבת אבל מכבדת את החוק ומאז שנחקק לא מזמינה.

Bavmorda

New member
בן דוד שלי אכל "פלסטיקים"

(חרקים יעני) כשהיה בטיול לתאילנד וסביבתה לפני שנה.... רק מהתמונה כבר יכולתי כמעט....
.... זה היה נורא.

o h a d d

New member
לא אוכל כלבים ןחתולים

גם לא חיות מציד לא חוקי או שעברו התעללות. מעבר לזה, יענים, סוסים, אלפקה ארנבות, .....נסיתי וגם חלקים מוזרים כגון מעיים לשון טחול עתינים מוח אשכים ועוד אכלתי חרגוליםעקרבים ומדוזות- אשמח לנסות כשאהיה בסין/תאילנד וכ"ו שמעתי שיש להם מין חיפושיות זבל שמשחימים אותם בסוכר, מבחוץ זה קרנצ'י ובפנים נוזלי וחמצמץ....נשמע לא רע.

למעלה