ככה עושים סיידר חם:
לכמות של ארבע-חמש כוסות מכינים ליטר של סיידר תפוחים צלול או קונים מוכן של סיידר הגליל בקופסת קרטון. מחממים את הסיידר בסיר ומוסיפים לו מקל קינמון ושלושה-ארבעה מסמרי ציפורן. אם רוצים סיידר אלכוהולי, מוסיפים רום לפי הטעם, עד כוס למי שממש רוצה להתמסטל. לפני ההגשה ממש לוקחים תפוח עץ בינוני, קולפים אותו וחותכים לקוביות קטנות מאד, חצי סנטימטר בערך. מוסיפים את קוביות התפוחים לסיידר ומבשלים לעוד חמש דקות. מגישים בכוסות זכוכית גבוהות, עם כפית ארוכה כדי לדוג את התפוחים. בתאבון- ענבל.