סייטן בהכנה ביתית

סייטן בהכנה ביתית

שלום,
מה ההבדל בין סייטן מקמח מלא לקמח לבן, מבחינת ערכים תזונתיים?
ובאופן כללי האם הערכים התזונתיים של סייטן טובים? או שהוא פשוט עשיר בחלבון וזהו?

תודה
 

ladybug6

New member
מקפיצה, אולי מישהו ידע לענות

הדבר היחיד שאני יודעת וגם זה בערבון מוגבל זה שהעיקר הערך בסייטן הוא החלבון, כי זה בעצם ניפוי החלבון משאר המרכיבים של הקמח. לכן אני לא חושבת שההבדל גדול בין מלא ללבן, אבל שוב, אולי יש דברים שאני לא יודעת..
 

vala hopa

New member
עד כמה שהבנתי, אין הבדל בין קמח לבן למלא

ולכן עדיף וזול יותר להשתמש בלבן.
לא יודעת לגבי השאלה השניה.
 
למעלה