סייטן = חמץ?

סלוניק

New member
סייטן = חמץ?

או בניסוח אחר - האם סייטן, כחלבון חיטה, יהיה כשר לפסח?
 

לקשמי

New member
סביר להניח שלא

בהנחה שלא עושים אותו מקמח מצה.
 

The fairy girl

New member
לדעתי אין מצב סייטן יהיה כשר לפסח

זה נעשה מחלבון חיטה אחרי שהקמח עמד עם המים אם עוברות 18 דקות, הבצק נחשב חמץ- לכן אין מצב לדעתי ההלכה כאן לא תפריד בין מרכיבי הקמח שלמרות שסייטן עשוי כביכול רק מהחלבון והפחממה שהיא הדבר שמחמיץ- נשטף מה גם, שהחלבון בטוח לא רק 100% חלבון שבוע בלי סייטן......אפשר לשרוד את זה למרות ש....אני בטוח הולכת לרעוב בחג.........מעצבן
ארוחות שלמות מתבססות על בשרים....אוף
 
למעלה