סיימון עכשיו ב-CNN

shavitlavi

New member
סיימון עכשיו ב-CNN

שימו לב! CNN מקדישים השבוע את התוכנית people in the news לסיימון קאוול. ואלו מועדי השידורים החוזרים: הלילה (הלילה שבין שבת לראשון)בשעה 2:30. מחר (יום ראשון) בשעה 14:30.

shavitlavi

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

מסתבר שבתאריך 27/5/05 ריאן סיקרסט הנחה את התוכנית של לארי קינג ב-CNN ואירח באולפן את בו, קארי, רנדי, פולה וסיימון (שהיה על קו הטלפון). עכשיו השאלה היא איך אנחנו משיגים את זה???? למישהו יש איזה רעיון? אני יודע שבד"כ בערוץ CNN בארץ, בימי ראשון או שני, התוכנית של לארי קינג משדרת את אחת התוכניות שלו ששודרו במהלך השבוע בש.ח, ולכן אני מקווה שהם ישדרו שוב את התוכנית של ה- 27/5 אבל אני לא יודע אם אפשר לסמוך על זה... איך אנחנו משיגים את זה באינטרנט?

whatever4

New member
כן..גם אני ניסיתי להשיג את זה...

הדבר הכי טוב שמצאתי זה את הראיון בכתב, שזה די עלוב אבל נו, זה גם משהו
צירפתי קישור....

MoGanC

New member
יש CNN בארץ,אולי זה ישודר שם?

אני יודע שיש לארי קינג ביום שבת בלילה (כלומר,היום),אבל זה מאחר בשבוע או משהו... אז אולי שבוע הבא נראה :X לא נראה לי מישהו יעשה וידאו כי זה ראיון של שעה שלמה ;_;

shavitlavi

New member
אז ככה:

בארץ, יש לארי קינג כל יום ב-4:00 בלילה ולמחרת שידור חוזר בשעה 12:00 אבל זה ממש לא בהפרש של שבוע כי השידור של 4:00 בלילה הוא השידור של אותו יום בארה"ב (מה שאומר שהפרק שודר ב-CNN שלנו ביום שישי, אתמול, ב-4:00 בלילה ). עכשיו, ביום ראשון או ביום שני (לא זוכר) משדרים בשידור חוזר את אחד הפרקים שהיו במהלך השבוע. בד"כ את הפרק הכי יפה שהיה. אני מאוד מקווה שישימו שוב את הפרק הזה. בכל אופן מהיום ב-4:00 עד יום שלישי, אין סיכוי שאני מפספס תוכנית של לארי קינג. יש כ"כ הרבה תגובות חמות על הראיון הזה בפורום הרשמי שאני חייב לראות אותו.

MoGanC

New member
באמת?

אתמול ב4 סקרתי ערוצים,לא ראיתי שום דבר (ונראה לי הייתי שם לב <_<).אבל אם אתה אומר,אני אחפש בקפדנות מחר ומחרתיים.

shavitlavi

New member
אני רוצה להציע עוד משהו

באתר הרשמי של ריאן סיקרסט נוהגים לאסוף את כל ההופעות שלו ששודרו בטלוויזיה. הבעיה היא שלוקח להם כמה ימים להעלות את זה. בכל אופן קחו קישור לשם: http://www.ryanseacrest.com/media.html ובינתיים תהנו מקטעי וידאו שלו (האחרון- מהבוקר של הגמר).

מה נסגר איתכם? זה היה היום ב-12

ב-CNN . בטח יהיה שידור חוזר, תבדקו את הלוח, היה ממש חמוד

shavitlavi

New member
כן

ב-12:00 בצהריים היה כבר השידור החוזר. וזאת בדיוק הבעיה. פיספסנו!

DaRk LoLi

New member
ראיתיי

ראיון נחמד מאוד, סיימון קורע הוא שאל את בו וקארי אם כבר הם התנשקו, זה היה כזה מצחיק
ואז בו ניסה לנשק את קארי והיא דחתה אותו חחח ואחרי כמה שניות הוא העביר את היד מאחוריה חח בקיצור אתם חייבים לראות

shavitlavi

New member
בטח חייבים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חייבים למצוא ת'תוכנית ולהעלות את הקישור לפורום!!!!

purple rain2

New member
אני גם ראיתי, היה חמוד../images/Emo9.gif

זה שודר היום בסביבות 13:00, נסו להסתכל במדריך השידורים בטח יהיו לזה עוד שידורים חוזרים...

MoGanC

New member
תודה!

זה היה נחמד.קארי נראיתה כזאת מנותקת ממה שקורה,בקושי דיברה.נראה לי איזה 10 משפטים כל הראיון.

whatever4

New member
כל כך נכון../images/Emo8.gif../images/Emo99.gif

מבחינת האישיות- בו מעפיל על כולם. הבן אדם הזה כל כך נינוח וכל כך אמיתי שקשה להתחרות בו, למרות שגם קארי הייתה נחמדה בראיון הזה... אבל אין על בו
...פשוט אישיות כובשת

למעלה