סיימון שלום,

סיגל 01

New member
סיימון שלום,

מדוע החלטת לתמוך דווקא בעמוס גבריאלי? במה לדעתך הוא עדיף על מתחריו?

Dr Goldman

New member
שלום סיגל,

כידוע לך, המועמד הראוי ביותר,הסיר מועמדותו. בימים האחרונים, נפגשנו, אני ועמיתיי לסיעה עם מרבית המתמודדים. העלנו בפניהם את הסוגיות שבעיננו, הן מהחשובות לעתידה של כפר-סבא. עו"ד גבריאלי, כך גילינו, הינו הקרוב ביותר מבין כל המתמודדים, להשקפת עולמנו.

סיגל 01

New member
שאלה נוספת:

א. למה הסרת את מועמדותך, אם אתה סבור שאתה המועמד הראוי ביותר. ב. לפני כשלושה ימים, קיבלתי שיחה מוקלטת בקולו של טומי לפיד אשר קורא לתושבי כ"ס לבחור בך. יום או יומיים קודם לכן, קראתי כי הסרת מועמדותך. . האם תושבי השרון ידעו על כוונתך לפרוש מהמירוץ לפני יו"ר מפלגת שינוי?

Dr Goldman

New member
תשובה נוספת.

ההחלטה על הסרת מועמדותי, היתה מהקשות שקבלתי במהלך מערכת הבחירות. הסרתי את מועמדותי, מכיוון שהגעתי להכרה, שבחמשת השנים הבאות, לצערי, לא אהיה ראש העיר. מרבית תושבי כפר-סבא קבלו את "שיחת הטלפון" מהשר טומי לפיד, ימים מספר לפני הודעתי. מכיוון שהמדובר הוא במערכת ממוחשבת, הרי שאני מבין ממך שהיו כאלה שקבלו את השיחה, לאחר הסרת מועמדותי. מובן, ששריה של שינוי ידעו על כוונתי, מייד כשהגעתי להחלטה .

312455

New member
בכל זאת

הייתי מצפה ממועמד שיש לי כלפיו הערכה קצת יותר. וכפי שאתה יודע, ואם וכאשר תנסה להתמודד עוד חמש שנים. אני אהיה כבר בעלת זכות הצבעה. וגם כל הדור שלי, והדור שלפני והדור שאחרי. לא הייתי בוחרת במועמד שהשתפן ופרש, רק מכיוון ש"הגיע להכרה מסוימת" אני בטוחה שישנם מתמודדים נוספים היודעים עמוק בתוך ליבם שלא ייבחרו, אך הם לא הולכים ומסירים את מועמדותם. אלא.. אם ישנם סיבות נוספות שלא ציינת לפרישתך.

312455

New member
ואגב, הייתי מודה לך

אם לא תתעלם מתגובתי. (בגלל גילי או בגלל כל סיבה אחרת.)

Dr Goldman

New member
312455

שלום, חשבתי ששאלתך כפי שהצגת אותה בראשית, אינה ראויה לתגובה. כעת אענה לך. אין סיבה אחרת להסרת מועמדותי, מלבד (אני יודע שבימנו זה נשמע מוזר), הרצון למנוע את הסיבוב השני היקר והמיותר. מוזרה היא החלטתם של האחרים להמשיך ו"לרוץ". מדוע הם רצים? לאן הם רצים? לא חבל על הכסף?

312455

New member
אני חושבת שההתעקשות

להשאר במרוץ מראה רק על תשוקה. על הרצון העז לזכות ולשנות. בזבוז כסף? לא נראה לי. אם שאר המועמדים יפרשו גם כן, מה ישאר? המועמד הנכסף ואולי כמה יריבים שלו? זה היופי בבחירות- מרוץ. לדוגמא תחרות ריצה- יש את האצן האיטי, יודע שלא יזכה, אך תראה אותו פורש מהמירוץ? ממש לא. פרישה מעידה על כשלון יותר מאשר להפסיד בבחירות הסופיות. ואתה יוצא יותר מושפל מאשר אצילי. לפחות בעיני. (והשאלה הראשונה לא הייתה רצינית, לא ציפיתי לתשובה בכלל)

avi1964

New member
עמוס גבראלי יקיר המימסד הישן

האם ידוע לראש שינוי שעמוס גבראלי נתמך על ידי ולד וכל המימסד הישן ותמך באי קיום צעדת כפר סבא בשבתות ונתמך על ידי ש"ס

למעלה