סיימו לצלם את הקליפ של This Is War!

RenanaD

New member
סיימו לצלם את הקליפ של This Is War!

מתי הספיקו, מה זה
תמונה מהסט

BtHeS 94

New member
מגניב D:

אני לא יכולה לחכות לרגע שהקליפ ייצא ונוכל לראות אותו D: הוא בטוח יצא טוב D:

דיי דיי עם צבא אוף.

בא לי להקיא מזה כבר. אבל אם זאת, מעניין איך הקליפ הזה יראה, אני מקווה שזה לא יהיה קליפ יפה נפש שכזה, אחרת זה יהיה מאכזב.

RenanaD

New member
תני לו. אמריקאי מטומטם, זה הכי קרוב שהוא אי

פעם יגיע לצבא אמיתי
ואת יודעת, כל אחד מתלהב ממה שאין לו וממה שהוא לא מכיר באמת. מה הוא כבר יודע על צבא ואויב אמיתיים? מלחמה בשבילו זו תביעה של 30 מיליון דולר, שאני לרגע לא מזלזלת כי זה באמת דבר כבד ורציני, אבל עדיין לא משהו שרוצה נניח לפוצץ מסעדה בזמן שהוא אוכל בה ארוחת צהרים תמימה להנאתו. הוא היה במלחמה על כסף וזכויות יוצרים, לא במלחמה על זכות הקיום. (למרות שאם הוא ישמע את זה, האמן שבו כנראה יפצח בחפירה "מוזיקה זה הקיום שלי! מלחמה! מלחמה! בלה בלה"
) אז כן, מעניין באמת לאיזו זווית הם ייקחו את נושא המלחמה בקליפ הזה.

yaelc95

New member
גמאני

כי בתכלס לא נראה לי באמת שהם יודעים מה זה מלחמה אבל אני לא מצפה יותר מידי מהקליפ הזה

BtHeS 94

New member
תאכלס,צודקת...

אבל נקווה לטוב,מושקע,ואממ..מדהים, כמו שהיינו רגילים לראות מהם עד עכשיו :>

etmiys

New member
אני חייבת לציין..

אני לא יודעת מה איתכן, אבל לי זה תמיד הפריע שאמנים שלא באמת היו חלק מזה משתמשים בזה וכותבים על זה ומצלמים קליפים. דוגמאת מטאליקה.. קצת חורה לי, אבל שיהייה..

../images/Emo45.gif

מלחמה וישראל, צבא וישראל, דעות פוליטיות וישראל. כל מי שהוא לא ישראלי ומנסה לדבר על זה עם ישראלים יעצבן ישראלים. חח החיים שלהם שמה יפים, אני מקווה שהם מעריכים את זה. כשהיינו ביום קידום איזה זוג קשישים עצרו וקראו את הפוסטרים ואמרו "THIS IS WAR.. אנחנו לא רוצים מלחמה, רוצים שלום" מצחיק כמה אנשים רגישים לזה כאן בארץ.. אפילו שזה רק שם של פאקין דיסק. והוא לא אלים במיוחד גם

למעלה