סיימנו את הטירונות!!!

sharonironi

New member
סיימנו את הטירונות!!!

אז סיימנו את הטירונות :) היה ממש כיף וחם!!!
היו ממש אחלה אנשים אז במובן הזה מבאס לסיים :(
בהזדמנות אני אספר מה בדיוק עשינו :)
ביום ראשון אני צריכה להגיע לתל השומר אכ"א.. איך מגיעים? לאיזה שער זה קרוב? צריך אוטובוס בתוך הבסיס?
באותו היום אני כבר הולכת לאיפה שאני אשרת או אחרי שאני אעשה את הטופס טיולים או איך שקוראים לזה כבר ישחררו אותי הביתה?
ומישהו מכיר תופרת טובה בשביל להצר את המדים באזור השרון?
תודה :)

דרך אגב אתמול היה לנו הרצאה ממתנדבים שכבר עושים את השירות שלהם, ואחד הזכיר את הפורום הזה וששווה להיכנס אליו :)

נ ו ע ה 12

New member
הרבה שאלות

טוב לשמוע שנהנית ואני אשמח אם יהיה לך זמן לכתוב מאמר לא ארוך על הטירונות. בכל אופן מזל טוב והרבה הצלחה בסדיר :)

רמת"ג אכ"א - לא הייתי שם אז אני לא באמת יודעת, אבל חיפשתי קצת בגוגל וקראתי שזה ליד מדור שחרורים (הכניסה משער צפון), תגיעי לשם ותשאלי, בטוח ידעו לכוון אותך, ואולי אפילו יהיו איתך כמה חבר'ה מהטירונות. לשם את הולכת כדי לעשות טופס טיולים ולקבל צו הצבה לבסיס שלך, אליו תגיעי למחרת (יום שני).

מעניין מי זה החייל המתנדב שהעביר לכם את הפאנל והזכיר את הפורום... חייל, תזדהה!

לירן177

New member
לפי מה שתום אמר

ממדור מתנדבים, אנחנו הולכים בראשון לרמת"ג וחוזרים הביתה באותו יום, חוץ ממי שאמור לשרת בבסיס רמת"ג עצמו בסדיר שלו.

נ ו ע ה 12

New member
כפי שכתבתי,

בוודאי קיבלתם צו הצבה לרמת"ג (כל אחד להיכן שהוא שייך - חלק לרמת"ג אכ"א בתה"ש, חלק לימ"מ בשדה דב, חלק למז"י בקסטינה...). תגיעו לשם, תמסרו את צו ההצבה ותקבלו צו הצבה חדש לבסיס הסדיר שלכם. בחלק מהמק עושים טופס טיולים/קלירנס ביום הזה ובחלק מהמקרים עושים אותו בבסיס הסדיר, שוב, תלוי היכן אתם משובצים.

רמת"ג אכ"א נמצא איפה שמסוף האוטובוסים

אם אני זוכרת נכון.
כשמצד ימין הכניסה לשיבא ומצד שמאל הכניסה לבסיס.

למעלה