סיימנו את עונת המירוצים

miko1810

New member
סיימנו את עונת המירוצים

ומה עכשיו? לאן פניו של הפורום הזה? יש לנו בערך 3 חודשים של פגרה. כבר הציעו לשנות את שם הפורום ל"פורום אופני כביש", אני בעד. או, לחילופין, מעכשיו ועד תחילת העונה הבאה, כול אחד מאיתנו יוסיף "טריק" רכיבה, חלקים מיוחדים ואו חדשים של שנת 2005, או משהו ממירוצי העבר, או סתם חידות של אופניים, משהו בכדי למלא את החלל. יש הצעות נוספות?

Mr Hunt

New member
אפשר לדבר על חלקים...

המלחמה הנצחית בין קמפי לשימנו שמועות רכיליות רוכבים התרשמיות מרכיבות מבחן תמונות של שילדות קרבון שיוציאו את העיניים בקיצור חבל על הזמן

Mont Ventoux

New member
עכשיו זה הזמן

להגדיר מחדש את המונח 'דיוני סרק', כיאה לעונת היובש. בקרוב יפרסמו פרטים על הטור-דה הבא. אז בנתיים אציע סקר: מי חושב שארמסטרונג לא יגיע לטור הבא?

natyh

New member
יאיר בן עמי רמז

שהוא הולך על הגירו , ממספר סיבות : העיקרית היא פשוט אם לאנס שם כולם שם , ומאחר והאיש רוכב רק בגרנד טור אחד בשנה אז לטור הוא לא יגיע . הסעבה השניה וחשובה מאד היא : אם לאנס לא בטור אף אחד לא יגיע לשם חוץ מכנראה וולורדה . מבחינת לאנס זוהי נקמה מתוקה במארגנים , והספונסרים גם הם לא יגיעו . סיבה שלישית זו כנראה השנה האחרונה של הטקסני ובה הוא יעשה מה שירצה וזהו מה שהוא רוצה . הוא כבר בחר , מהי הבחירה אנחנו עוד לא יודעים . נתי

carlos9999

New member
בטח יגיע

לסיים בטור הרבה יותר יוקרתי מהגירו שם הבמה הגדולה ביותר וכולם יחטפו בראש מאולריך שיראה להם מה הוא שווה קונאגו מזכיר את אולריך בגיל 23 זוכים בגרנד טור ומנצחים את המוביל של הקבוצה שהוא האלוף הקודם כולם מצפים לעתיד ורוד ונצחונות בשנים הבאות ואז בא אמירקאי (מסומם??) וגומר את הסיפור (לנדיס?? לא נראה לי)

הכי פשוט זה לשאול את DISCOVERY

הקבוצה החדשה של ארמסטרונג, אם הם היו מוכנים לזרוק כמה מיליוני דולרים על הופעה של ארמסטרונג בג'ירו. לא נראה לי. אני לא מאמין שהם יאפשרו לארמסטרונג השתתפות במשהו שימנע ממנו להגיע לטור בשיא כוחו.

natyh

New member
מעניין

אם כי היום הטור דה פראנס הוא הטור בו משתתף לאנס ארמסטרונג אם לאנס יגיע לגירו או לוואלטה זה יהיה הטור . אני חושב כי האיש הגיע למעמד שהטור הוא טור דה ארמסטרונג ואז לא משנה איפה הוא ישתתף . ללא ספק בעת החתימה על החוזה דיסקאברי ידעו בדיוק איזה טור מדובר ואם לשפוט על סמך ההודעה לעיתונות של לאנס , הודעה בה הוא לא הודיע על השתתפותו בשנה הבאה בטור דה פראנס ניתן להבין משהו , ולכך כדאי להוסיף את ההודעה של ברוניל מלפני חצי שנה על השתתפותו המתוכננת של לאנס בוואלטה דוקא . נתי

miko1810

New member
לאנס הודיע קבל עם וג'י לינו

שהוא הולך על פעם שביעית. הוא רק לא אמר אם זה יהיה 2005 או מעבר לזה. הטור שרד את מרקס, הינו, למונד ואינדוריאן. הטור ישרוד גם את לאנס!!

צחי נ

New member
תמשיך כך ועוד ........

בסוף תתמנה למנהל הפורום

על פופולריות של רוכבים

בשרשור של הג'ירו דה לומברדיה כתבתי על כך שנראה לי שלמרות כשרונו הגדול והשגיו הגדולים של פאולו בטיני - הוא לא נהנה מהערצת ההמונים. מעניין אותי לדעת מה היחס היום באיטליה למרקו פנטאני. האם השנים האחרונות שלו שהיו דלות בהישגים ומותו כתוצאה משימוש בקוקאין, הורידו משהו מהערצת ההמונים אליו? למה פתאום נזכרתי בזה? כי באתר ההימורים הבלגי שאני מביא ממנו את יחסי ההימורים לפני כל מרוץ גדול, יש עכשיו 2 הימורים פתוחים. הראשון הוא "באיזה מקום יסיים פרנק ונדנברוק את הרונדה של פלנדריה (אפריל 2005)? וההימור השני הוא "באיזה מרוץ של 2005 ינצח פרנק ונדנברוק?" זו פשוט תופעה מדהימה, שרוכב שהפעם האחרונה שהוא ניצח הייתה ב-1999 ושהסתבך באין ספור שערוריות ממשיך להיות הכוכב מספר 1 של רכיבת הכביש בבלגיה, בזמן שיש להם רוכבים כמו פיטר ון פטגם ותום בונן שהשיגו כמה נצחונות בשנים האחרונות. אז אולי מישהו פה יודע. מה סוד הקסם של הרוכבים האלו?

סוד הקסם?

לדעתי סוד הקסם הוא בכך שהרוכבים האלו מראים שהם אנושיים. אנחנו אוהבים לראות את הגיבורים שלנו נשברים ומתרסקים. בעיקר בגלל שאם הם (למרות הכישרון המדהים והטבעי שלהם) מתרסקים ואם הם טועים בבחרית ההחלטות, אז גם לנו בני האנוש מותר לפשל, מותר לטעות, והכישלונות שלנו נראים הרבה יותר קטנים.

natyh

New member
יופי של איבחון

ומאז שעזבת את משרת המנהל חזרת להיות בועז שחר המבריק רגיש ואנטילגנטי שהיית בעבר , לפני תקופת הניהול . נראה לי שעשית צעד נכון . נתי

ido mazor

New member
היה ונשאר

בועז תמיד מבריק, בעיקר כשהוא קם מוקדם בבקר שבת!

מי קם ביום שבת מוקדם בבוקר?

למה אתה מעליל עלי? לא יכול להיות שראית אותי בשבת בבוקר, אני עצלן מדי בשביל לקום בשש בבוקר.

natyh

New member
האם לניצנים יש מוצא לים ???

האם ניתן לצפות על מירוץ האופניים מהיאכטה ??? ממש כמו במירוץ אל השמש פריז ניס ??? אם כן מיד אתחיל להכין את סירתי לעונה הבאה . אם לא אני תובע בתוקף ישונה המסלול לאלתר !!! גם הימאים רוצים לצפות במירוץ . נתי

Mont Ventoux

New member
איזה קסם

ראשית לגבי VDB - יכול להיות שאתר ההימורים הבלגי שאתה קורא ממנו הוא במקרה גם הספונסר החדש של ואנדרברוקה? מה אכפת להם מואן-פטגם. מעבר לזה, סוד הקסם הוא שיש רוכבים שהם גיבורי טורי הרכילות: עניין שגם קשור באישיות (אולי גחמנית יותר), גם מראה חיצוני הוא וודאי פונקציה, אבל לא בהכרח ההישגים הספורטיבים. מה שחשוב זה, שהם אולי נוגעים יותר לקהל הנשים - שהוא קהל צרכני - ויכולים אח"כ למכור פרקטים בשפע. לגבי בטיני - לא נראה לי שהוא סובל מהעדר פופולאריות, הערצה והערכה בארצו. אבל אין לי נתונים לזה.

למעלה