סיימנו בית ספר! מזל"ט!

0Onegaineko0

New member
סיימנו בית ספר! מזל"ט!

לכל הבוגרים ט' יב' ו-ו' - מזל טוב על סיום בית ספר\לעבור בית ספר (האהא! ו' נשארים עוד 10 ימים!) לכל האלה שרק עולים כיתה... יופי לכם. D= שיהיה לכולם חופש נעים!! אז איך התעודה?!

מית צאן

New member
ייאיD:../images/Emo119.gif

ומה עם כיתות ז' וח'?! אפליות!>< סופשנה! סופשנהD: מוחעחעחעחע! ממוצע שנתי של סימסטר א' ובו' 98.4~!!! קטן במאית הנקודה מאחותי הגדולה... שקיבלה 98.5 בכיתה ז'... ארררג><; למי איכפת?! זאת תעודה מעולה עם תעודת הצטיינותD: והמחנך שלי רשם לי בהערה: "תלמידה רגישה מאוד." זאת מחמאה?O.O;

N o R i K o

New member
תודה ^___^ ../images/Emo142.gif

הייתה מסיבת סיום ממש יפה ומרגשת
לא רוצה להיות תיכוניסטית~! והתעודה שלי על הפנים XD;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מממ.

תעודת הצטיינות. די מפתיע, בהתחשב שלא הקשבתי בגרוש למורה XD אף אחת מהן. ולא עשיתי שיעורים. שמרתי על ממוצע ה75 שלי בספורט שמלווה אותי בנאמנות מכיתה ז'. זהו, עכשיו אמא חייבת לקנות לי צורב TOT!

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ממוצע 95.

הייתי אמורה לקבל תעודת הצטיינות, אבל, ארר, לא מצאו אותן. םם;;; קיבלתי 73 בחנ"ג! זה נס! עברתי! XD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif לא מצאו אותן, טחח, באמת.

תודי שכל השוג'ו איי דרדר אותך בלימודים כשישבת וקראת פיקי יורוסוי עד השעות הקטנות של הלילה ולא התעוררת בבקרים וכל הסיפור של איבוד התעודות זה כי שרפת אותן םם. ... אני הולכת לישון >> אתמול ישבתי לקרוא הירומהסנה עד שתיים בלילה ^_^
כל הכבוד יוני, לא היה לי ספק שאת חכמה XD

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif טחח, מה פתאום.

זה פיקים של אוטנה\אנשי שאני קוראת.

Shishi san

New member
אם..

תרצי אני אתן לך אחת משלי, בכל מקרה הן סתם שוכבות ומעלות אבק.X= ממוצע 90, בשבילי זה פאקין טוב, כי כל מה שעשיתי השנה זה לישון ולצעוק.D=

DevilOfMist

New member
../images/Emo207.gifמילים לשיר הפתיחה הראשון

למישהו יש את המילים לשיר הפתיחה הראושן Asterisk של Orange Range ? ואם לא למישהו יש מושג לאתר שמוצא מילים לשירי פתיחה של אנימות?
וחופש נעים

Envious

New member
יאהה !! זה היה היום הכי כייפי בחיים

שלי!!!! כלומר חוץ מהתעודה P: היא דווקא הייתה דיי בסדר בהתחשב בזה שלא עשיתי כלוםםםםםםםםםםם כל השנה חוץ מלהפריע
והמורות היו נחמדות הם לא הביאו לי ב' בהתנהגות.!! ו.אממ באסבוסדיי!!!! and in the backkkkkkkkkkk of your minddd you know you should be fuckin with me! fuckin with me!!! D: חופש שמח לכולם !! D:

Hinamori

New member
תמותו כולכם אמן../images/Emo181.gif

[מחר, 11 בבוקר, חנ הולכת לבצפר ולומדת ערבית או שהיא הולכת להקבצה ב'.] [הייתי גם מתלוננת על מתמטיקה, אבל זה באוגוסט אז אני אתלונן אז.] [והמורה לאנגלית הביאה לי 85 למחצית הזאת. מה 85?!?!1 אני תמיד מקבלת 90+ במבחנים! כוסאמאשלה!!!11] [אקרם0נלנבהלתךד. יעלםפהלגעכץ. עקצלנחסצךהמץ.]

Hinamori

New member
יאפ~../images/Emo181.gif

קיבלתי 100 במחצית הראשונה ובמחצית הזאת קיבלתי 60 כי לא הלכתי למועד ב' X:

Mrs Puff

New member
אמ"ג, אין יותר חטיבה!! ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

למרות שאני עולה לט' ^^ בצפר למדעים ^^ ממוצע 94.2 ^.^ ציפיתי לפחות.. תמצית שיחה שנערכה בחזרה של וואנאבי צע"ש: חן: "מגניב! אני עוזב את החטיבה! אין יותר חטיבה!" ירדן: "אבל עכשיו יש בגרויות" חן: "אע >< טוב, למי איכפת בגרויות, אין חטיבה!" רותמ: "חעחע~ לי אין חטיבה ואין בגרויות D<" חן וירדן: *אנחה* אל תחפשו פואנטה - כי לא תמצאו.

0Onegaineko0

New member
חכמים אתם אנשים .__. ממוצע 64.5!

74.3 לא להתחשב שאני בהקבצה ב' במתמטיקה >_____> הייתי אמורה לקבל תעודת הצטיינות על העזרה והתרומה שלי בבית ספר אבל יש תלמידים מצטיינים מזדיינים לחשוב עליהם =___= שונאת אתכם! ונכשלתי בספורט!!! RAWWWWWWWWR

ofirule

New member
זה לא הסוף

עדיין יש בגרויות אבל התעודה דיי יפה 100 בספורט

Shishi san

New member
אצלינו..

אי אפשר לקבל 100 בספורט, הכי גבוה זה 96..אני קיבלתי 96.D= אבל הסתכלתי הרגע בתעודה של שנה שעברה.. היא הרבה יותר טובה מהשנה...שנה שעברה הממוצא היה 97 .. השנה 90.. אבל השנה לא השקעתי שיט, אז לאכפת לי.XD אה, אני מרחיב מגמת מחשבים וביולוגיה שנה הבאה~

Fay Wood

New member
נגיד את זה ככה- ../images/Emo168.gif

אתם לא רוצים לראות את התעודה שלי. XDD; כזאת תעודה גרועה בחיים שלי לא ראיתי Oס ובטח שלא קיבלתי x__x; הכל מ-70 ומטה, יותר מידי 60 ו-50, אני חושבת שעברתי את ה-5 נכשלים, ולמרות כל זה- ג'יזס קרייס לא העיפו אותי מבצפר. מסוממים X_x מסקנה לשנה הבאה- להשקיע בלימודים. ולא להבריז. ולהגיע לבצפר מידי פעם. x__x חופש. !!!1111#!$@$@#$^%&@%$!@#% לא עוד על"ה לוד מדעים, עד שנה הבאה וגם זה לא בטוח (כי, אלוהים יישמור, טוב שיש שם מגמות. X_X). ^_______^ זיקוקים. י.י

למעלה