סיימנו להקליט

TROYחיפה

New member
סיימנו להקליט

זה קרה אתמול באולפן של יזהר אשדות. אלבום חדש של TROY או שאולי רועי הראבן עוד לא החלטנו. זה אלבום כפול. השם שלו כרגע "מדוזות עליך!" (אכן, דברים משתנים כל הזמן, הדברים האלה הדברים האלה הדברים) העציצים הם: קרן ניצן (בס), שחר שריג (גיטרה), אבי טבח (גיטרה 2). אנחנו מחפשים כעת מתופפת, אם מישהו יודע (ולא אלונה דניאל בבקשה) - נא לפנות במדור. משתתפים: יאיר יונה, אלי רוזן, אבי ששון, ראובן חיון, גרי אקשטיין, פיטר רוט, אילן וירצברג, נעם רותם, שלומי שבן, עמוס הדני, איתן איצקוביץ', ארנון פלטי, ובטח שמות נוספים ששכחתי כרגע (עמם הסליחה). נבחרת מאוד יפה ומוזיקאלית. המוזיקה פה היא העיקר. ייתכן שעוד כמה יצטרפו (יש מספר ימים ספורים עד למיקס הסופי, וייתכן שאשתול עוד שני שירים חדשים, מושרים לפסנתר נטו). קובי נתן עידוד ותמיכה שבועיים אחורה, בשיחה באמת חשובה ששינתה הרבה דברים (ורעיונות). אני חייב הרבה תודה לך, האיש היחידי שמחזיק בבית את הקטלוג המלא של אלבומי טרוי לאורך השנים. האלבום (באופן כללי) הוקלט בין השנים 2004 ל - 2006 ומתוכנן לצאת בתפוצה רחבה בסמוך לפסח הקרוב. זאת תהיה הפעם הראשונה שתפגשו אותי חי על גבי מדף בכל החנויות. נתראה שם חביירים (וגם כאן כמובן). ומן הסתם, אם מצאתי לנחוץ לרשום את ההודעה הזאת כאן בפורום (שהוא אחד הפורומים הכי מדליקים ברשת) אפילו עוד לפני הטור היומי שלי עצמי אצלי באתר - אז כנראה זה בגלל האיכות הרגישה והמיוחדת של הנשמות הפועלות. תודה כולם. תודה גל על הניסיון (שלא צלח). תודה עידו ותודה בשמת. מחזיק לך אצבעות קובי. תהיה חזק. רועי

TROYחיפה

New member
שכחתי להוסיף

בטח עוד מליון פרטים שיש ולא הזכרתי. אבל הכי חשוב ונוגע לחברי הפורום הזה חובבי ההיפ הופ: אורח מיוחד בשיר "סוגרים" שלנו, הלא הוא הראפר - אוהד משיח. איש יקר, איש חשוב, איש דגול, איש עצוב. ראפר באמת ברמה. חכו לו הוא עוד מעט בא אליכם מהרמקול. ולא יעזרו לכם הצרות של דודה שלכם על הבוקר. רועי

טיפקסית

New member
היי אח

מצטערת שלא יכולתי להגיע [לצערי],אני מבטיחה לך באלבום הבא להגיע [נשבעת נו!!] אני עכשיו בבית עד יום שני בבוקר,וביום ראשון יש לי ביקור של דודים מחו"ל כך שיש לי קצת תכנונים לשישי שבת [צריך להספיק להכין להם קצת מתנות וכאלה אתה יודע איך זה]. אמרתי לך שעם קובי הכל יהיה בסדר,זה אתה שלא רצית להאמין לי בהתחלה. אל תשכח לשלוח לי עותק מהאלבום כך שאני אוכל לשמוע אותו ולהשמיע אותו גם לחברים שלי. תאמין לי אני מה זה שמחה שיצא לי לפגוש ולהכיר אותך,ואני יודעת שתצליח בכל מה שרק תעשה לא משנה מה זה יהיה. ואתה יודע שאני תמיד פה [וגם במסנ] בשבילך, אם אתה מרגיש שאתה צריך איזה חיזוק,חיבוק תמיכה עידוד משו... אולי תספר לי קצת על השיר עם פיטר רוט,אני נורא אוהבת אותו,זמר מדהים וגיטריסט מצוין. אני אהיה איתך בקשר אני מניחה במהלך סופ"ש או ביום ראשון מקסימום. אוהבת המון בשמת

TROYחיפה

New member
פיטר בגיטרה

גרי בגיטרה גם חשוב היה לי נורא להפגיש בין האייקון החשוב ביותר במוזיקה הישראלית בעולם הגיטרה החשמלית משנות השבעים, זה שפיטר גדל על אלבומיו וחרש אותם חריש עמוק, לבין פיטר עצמו, שהם נס בפני עצמו, ואחד הגיטריסטים המדהימים ביותר במוזיקה הישראלית בכלל. שניהם תרמו תפקידי סולו וגיטרות נוספים בשיר הזה. המיקס בהמשך השבוע. עוד מנגנים בשיר ("השיר האדום") עמוד הדני הקליבר, איתן איצקוביץ' התותח, וארנון פלטי השאקל. אני שר, וגם יובל גרסטנר וגיל וינשטיין (הלא הוא בילוק) בקולות נוספים. הנה הופעת בכורה לטקסט של השיר שנכתב מייד עם בואי לתל אביב לפני שנתיים (אחרי שבע השנים ה"רעות" בחיפה) השיר האדום עישנתי שתי סיגריות אל עולם אחר אש מדע והלא נודע חושך מסתבך בכסף וזאת החידה והאור הולך לישון לכלכתי וזה עלה לי ביוקר אין לי חשק לשתף איך הכיף לא נשאר חושך מסתבך בכסף וזאת החידה והאור הולך לישון יש לך הסבר לזה? איך לצאת מזה? הלוואי.... מקווה שתרמתי קצת אינפו לסיפוק הסקרנות בשמת עד כאן להפעם רועי

טיפקסית

New member
בהחלט

שיר חזק! ופיטר וגרי נשמע מצוין ביחד,אני לא יכולה לחכות. כשהמופע יעמוד על הבמה אל תשכח לשלוח הזמנה חגיגית וגם כניסת וי איי פי אם אפשר. אני אומרת לך יום אחד עוד תהיה גדול,למרות שבשבילי אתה פיטר פן נצחי. דווקא השבוע אחרי געגועים רבים האזנתי ל"מלחמה חוזרת" אחרי מלא זמן שלא נגעתי בסינגל,שיר הכי חזק שאפשר לחשוב עליו במצב של היום.

TROYחיפה

New member
מלחמה חוזרת

עשינו לו ביצוע חדש, פצצות לגבות, באלבום הנוכחי, בעיבודו של Eric.Bar

למעלה