סיימתי את ההצגה האחרונה לחג הזה

סיימתי את ההצגה האחרונה לחג הזה ../images/Emo6.gif

אז עברו כמה ימים מאז עידכנתי את דו"ח ההופעות שלי לחג... למי שזוכר ביום רביעי סיפרתי שהופעתי עם ההצגה " בת הים הקטנה " בכנסת ישראל...וואוו כמה סידורי ביטחון,בדיקות וסריקות שנאלצנו לעבור...אז נכון שזה המקום המאובטח ביותר במדינה,ברור ומובן! אבל בכל זאת, באנו לעשות הצגה...כשכבר נכנסו הלכנו לאיבוד בין הקומות והפרוזדורים הרבים וכשסוף סוף הגענו לאולם (באיחור גדול כמובן) היינו מותשים וקחו בחשבון שאת כל התלאות עברנו בשעת בוקר מוקדמת,עייפים מיום קודם של הצגות ולילה עם מעט מאוד שינה. בסופו של דבר בשעה10.00 כמתוכנן עלינו לבמה ולמרות התשישות עברה הצגה מקסימה שבסופה " זכינו " לטעום מה אוכלים החכי"ם,השרים וראשי הממשלות בארוחת הצהריים...נורא...הכל באותו טעם...טעם של כלום... ומשם עברנו להיכל התרבות בנתניה. ביום חמישי בת הים הופיעה גם בהיכלי התרבות של דרום השרון ואח"כ בנס ציונה את החג סיימה בת הים אמש בהצגה שנערכה במוזיאון ת"א. הבוקר חזרתי לדרום השרון עם ההצגה "האריה הרעמתן......" וזו למעשה היתה ההצגה האחרונה שלי לחג חנוכה הנוכחי ונשארו לי כמה שעות להתארגן לנסיעתי לחו"ל מחר בבוקר....עוד לא הכנתי כלום
אז עד שאני מסדר ואורז מזוודות ( וכדי שלא תשתעממו בנתיים ) אני מקיים את הבטחתי ומעלה כמה תמונות נוספות של מסכות מההצגה: " האריה הרעמתן והג'ירפה גם " עיצוב וביצוע מסכות ותלבושות: קרן מנוסי

וזה הינשוף...

" האריה הרעמתן והג'ירפה גם " ע"פ סיפרו של: דב אלבויים עיצוב וביצוע מסכות ובובות: קרן מנוסי

הארנב

" האריה הרעמתן והג'ירפה גם " ע"פ סיפרו של: דב אלבויים עיצוב וביצוע מסכות ובובות: קרן מנוסי

ארנבי בפרופיל (תמונה אחרונה לעכשיו)

למעלה