סיימתי את המקרר!

רק פרקר

New member
סיימתי את המקרר!

כן, כן, חברים, המקרר שלי נקי לפסח, ויש בתוכו איים קטנים כבולים בשקיות של כל מה שלא, ועולה בי המשפט המפורסם, שם, שם, "כל איש הוא אי", שאמר יו גרנט ברווק פלוס ילד. אז אני קוראת לכל החברים - חברות, לפצוח בשירשור מקררים: צלמו את המקרר שלכם ותעבדו אותו,
הוסיפו כתובות גרפיטי,
ציירו את המקרר האולטימטיבי שלכם...
קדימה! לא חבל על כל היצירתיות המתבזבזת שלכם?
מי מעלה עבודה ראשון??

רק פרקר

New member
אני הייתי עד אתמול

בהכחשה, שעוד רגע הילדים יהיו בבית יום שלם, ועוד שניה פסח, והשנה בעלי כ"כ עמוס, שה-כל, עלי. אז אתמול אחותו (של בעלי) באה ומנדבת את עצמה לנקות את המקרר... ואני כמו הבלה (או כמו אחת בהכחשה) אומרת לה: מה? מקרר? עכשיו? יש זמן... מזל שהיא לא הקשיבה, ואחרי כמה שעות של צחצוח משותף, ההודעה הקודמת צמחה לה... איזה כיף משפחה!

לגמרי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני תכף תולשת את עצמי מהכיסא לכיוון המטבח להמשך הניקיונות

פלכשמה

New member
לא רוצה לגרום לקנאה...../images/Emo9.gif

אבל אצלי כבר מיום חמישי לגמרי פסח. כלומר, בבית אוכלים רק מזון כשר לפסח, שבושל בכלי פסח... ועכשיו, יש לי שבוע שלם על משקל "מכבסת, תולה...", מבשלת, מקררת, אורזת, מקפיאה, כדי שלא אצטרך להקרע ברגע האחרון. בקיצור, פסח זה החג שאני הכי אוהבת בשנה! תשאלו למה? כי הוא הכי רחוק מהפסח של שנה הבאה

פלכשמה

New member
אוף! קילקלת לי!!!../images/Emo46.gif

צילמתי את המקרר, כפי שהציעה רק פרקר, ורציתי לעשות עליו גראפיטי: "המקרר שלי כבר נקי לפסח ושימותו הקנאים!" עכשיו, בגללך, קוקי היקרה, אני לא יכולה...
סתאאאאאאאאאאאם
אני חושבת שאת מנהלת פורום מקסימה. מגיבה תמיד לכל אחד, יצירתית ברמות, נענית לכל אתגר ובקשה ונותנת גם לשאר חברי הפורום להתבטא.

תעשי תעשי../images/Emo70.gifזה יכול להיות מגניב../images/Emo9.gif

ואולי גם מעורר השראה [כן כן.. אני עדיין עם הארונות
ואיזה כיף לקרוא
תודה רבה
אני שמחה שהגיעה 'משלחת' כזאת מקסימה לפורום

למעלה