סיימתי את הספר השלישי ו..

yuvesch

New member
סיימתי את הספר השלישי ו..

שלום אני חדש בקהילה, אתמול סיימתי את הספר השלישי, משקפות הענבר, ומאז אני פשוט לא יכול להפסיק לחשוב, מראש אני אומר שזה הולך להיות חופרני.. מייד כסימתי תספר אמרתי "וואוו!" זה היה פשוט מדהים, פולמן הצליח בצורה מטורפת להעביר לי את כוחה של האהבה דרך ויל וליירה.. מאז שסיימתי תספר אני מפוצץ שאלות: "באמת יש עוד עולמות?" "האם בדרך מסויימת גם אני יכול להשפיע על העולם?" "האם כוחה של האהבה באמת כ"כ חזק?" "האם הוא מספיק חזר בשביל לעבור בין עולמות?" וכו' וכו' אני פשוט חייב תשובות.. :) אשמח אם תוכלו לעזור לי ופשוט תפתחו קצת גם אתם ותגידו את הכל. יובל.

JustRain

New member
לגבי העולמות

עד כמה שהבנתי יש תיאוריה כזאת. להעמקה, שאני לא יכולה לתת - תהיה הרצאה בכנס מיתופיה על הנושא. מאד-מאד מומלץ לבוא. פרטים |לינק|http://www.mythopia.org/|סלינק| וכמובן ברוך הבא, אני נגה בלי ו'. אם אתה רוצה להיאכל בעודך בחיים כתוב את שמי עם ו'. ראה הוזהרת.

dahoe

New member
אם כבר מדברים על ווים.

אני אהד בלי ו'. (אני רשום עם ו' בתעודת הזהוב, אבל אני מעדיף בלי).

האבק

New member
המממ ../images/Emo13.gif

דבר ראשןן ברוך הבא כמובן! אני חושב שהספר השפיע בצורה כזו או אחרת על כל חברי הפורום, אחרת הם לא היו כאן. בנוגע לשאלות שלך - אני חושב שאלה די שאלות של "ביני לבין עצמי". יש הרבה תיאוריות מדעיות שאומרות שיש עולמות מקבילים, יש אפילו חומר שנקרא "החומרהאפל" וכו'... בכל מקרה - אתה מוזמן להנות פה בפורום ולהשתתף וכמובן לבוא למיתופיה! (ר' הודעה למעלה)

ברוך הבא!

בפיזיקה מודרנית יש הרבה השערות על עולמות מקבילים [שנובעות מפירושים שונים לתורת הקוונטים (קריסת פונקצית הגל, למשל) או מתורת המיתרים], אני מאמין שההרצאה במיתופיה תסביר את ההשערות בפירוט ובשפה בהירה. על השאלות הפילוסופיות קצת יותר קשה לענות בשורה אחת.. אם אתה רוצה, אוכל לפרט מעט יותר על התיאוריות הפיזיקליות או להפנותך למאמרים מתאימים (בעיקר בוויקיפדיה). שוב, ברוך הבא! נשמח לראותך ב"מיתופיה".

למעלה