סיימתי את העבודה הכאילו מועדפת שלי בתחנת דלק.

סיימתי את העבודה הכאילו מועדפת שלי בתחנת דלק.

החלטתי לצאת לטיול, לחו"ל, משהו כמו תאילנד או הודו או .... ניראה כבר. רציתי לדעת, האם יש לי הנחה, או שאני יכולה להתמקח על הנחה בתור חיילת משוחררת?. וכמובן אשמח לקבל מידע שיועיל לי על חיסונים , מה לקחת, ועוד. מאוד מאוד מודה לכם.

ReiKo

New member
על הכיפאק, בואי אלי למטעים אני צריך כוח אדם..

DoubleD

New member
איך לעזאזל מקבלים את הכסף של המועדפת ?!

צריך תלושים ? צריך טפסים ? איך איךךךךךךך לעזאזל ? יש גירסא אחת אמיתית ונכונה ?!?

אזרח111

New member
תשובה מפורטת.

תעייני בתמונה המצורפת. אם את רוצה מידע רחב יותר - מוזמנת גם לעיין כאן. בתור הוקרת תודה להשקעת המאמץ מצידי, אני מצפה לקבל במסר אישי את מידת החזייה + תמונה (אופציונאלי). תודה ולהתראות

הייתי שמחה לתת לך מידת חזיה + תמונה, אבל

לא ענית לי על כל השאלות. תודה. מחכה לתשובה.

אני הייתי לוקח סיכון.

אוקיי מידע על מועדפת קיבלת. (אני עדיין צעיר אין לי מידע לגבי שירות). לגבי נסיעה לחו"ל, תנסי לבדוק ב"ערוץ המטיילים 20 פלוס" יש להם מידע מפורט. אני אמצא לך את האתר שלהם תמתיני. כאות הוקרה, תשלחי לי במסר אישי מידת חזייה+ תמונה.

אני חושב שניצחתי, שילחי לי מידע מפורט במסר.

הנה, מצאתי, בערוץ המטיילים יש מידע מפורט, עם כתבות מעולות לגבי חיסונים, מקומות מסוכנים. והכי חשוב פורום מומחים, נפלתי על האתר שלהם בלי כוונה, בקפה אינטרנט, שם ראיתי את האתר במועדפים. כאות הוקרה.................... תודה.

אזרח111

New member
על מה לא עניתי?

איפה: באחד הסניפים של הבנק הלאומי. תלושים? תסתכל בקובץ המצורף הראשון. טפסים? יש לינק לטופס המקורי. נסי לשאול עוד שאלות אם יש.

על מה לא ענית, מידע.

מאיפה אני יכולה להשיג מידע לגבי חיסונים, מידע לגבי איזה ציוד לקחת. הכל מהתחלת השאלה.

jhhopkd1

New member
כשתחליטי לאן את נוסעת זה יהיה יותר פשוט

לכל מקום יש חיסונים מיוחדים . אם את נוסעת לתאילנד יש במדריך של "לונלי פלאנט" ואני מניח שכנל לגבי הודו או דרום אמריקה.

למעלה