סיימתי את הצעיף

טוב, רק עוד תמונה אחת

כי הגירסה שיש בבלוג קטנה, אז זה לכל התוהים איך ניראה צד ב' (לדעתי ממש בסדר?)

הזקנים

New member
יפה יפה יפה

ואני סורגת כמה סוודרים פשוטים לעצמי במקביל וכן אני מנסה לסרוג תיק כדי לחברו ל2 חישוקי עץ נראה מה יצא . אתמול הלכתי לחנות אצלינו כדי להתיעץ.

חן4321

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gifמשהווווווווווו

גם מצד ימין וגם משמאל והגימור של הפרנזים רעיון פיצוץ..... והמון תודה שאת מתחלקת איתנו...

הכי מדהים בעולם

טוב, הצעיף הקודם גם טוב, גם הסוודרים, הכובעים, השכמיות ובכלל גוגי, מעריצה אחת אוהבת מחכה לך בכלות עינים

los van van

New member
הצעיף מדהים ביופיו

שלום, אני חדשה כאן בפורום. הצעיף יפהפה ומרשים, וכך גם שאר העבודות שאת מציגה בבלוג. פשוט נפלא. הצעיף מדהים ביופיו. ראיתי גם עבודות אחרות שלך בבלוג. הן יפהפיות ומלאות דמיון ותעוזה. ואיזו סבלנות בוודאי יש לך! כל החלפות הצבעים בצעיפים השונים (אלה שסרגת

los van van

New member
סליחה. אלה שסרגת באינטרסיה

ובהעברת חוטים. וגם הדוגמאות המסובכות. פשוט כל הכבוד. כיף להסתכל עליהן. ולהסתכל ולהסתכל.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מושלם

GentlyWeeps

New member
וואו גוגי זה מדהים!!!! יש לי שאלה

את כל הדברים שאת עושה את גם מוכרת או שאת עושה את זה בשביל עצמך? צעיף מדהים, פשוט מדהים

תודה ותשובה ../images/Emo13.gif

אני סורגת לחברות שלי (לעצמי ממש עוד לא סרגתי, אם כי הצעיף הצבעוני עם כל הדוגמאות לא מיועד לאף אחד. חשבתי לבדוק, כשיגיע החורף, אם אני משתמשת בו. אם לא, מישהו בטח יקבל אותו במתנה). לגבי מכירה, קשה לי לחשוב על מחיר שיהיה גם משתלם לי, עם כל ההשקעה שבסריגה, וגם יהיה מישהו שיהיה מוכן לשלם את זה. בעלי ניסה לחשב לי בכמה שווה לי למכור את זה - 20 דולר עלה הצמר. 15 דולר לשעת עבודה (למרות שאני חושבת ש-10 גם מספיק), שבועיים עבודה, נניח שעתיים ביום - 420 דולר (או 280 אם זה רק 10 דולר). את מכירה מישהו שיהיה מוכן לשלם 200 דולר בשביל צעיף? (אם כן, תשלחי אותו אלי
)

tova האחת

New member
מקסים מאד.אני מעריצה אותך על

העבודות המופלאות שלך.אני עצמי עושה את הפשוטות והקלות.חוששת להסתבך ושיקח לי הרבה זמן.עד עכשיו לא עשיתי דוגמאות מורכבות ,או כאלו שיש צורך להחליף חוטים.את אלופה.
.וגם אני מודה לך על כך שאת משתפת אותנו, זה לא מובן מאליו.

עלמה7

New member
מקסים הצעיף האורכי הזה.

והפרנזים בכלל מתוקים - הם נראים כמו אצטרובלים קטנים. ראיתי גם את התמונות היפות בבלוג היפה שלך, ואני כולי התפעמות מהחריצות והסבלנות.

iris3111

New member
אומנם הגבתי בבלוג אבל..... רוצה גם

כאן ווווווואאאאאאאווווווו

ענבל30

New member
התגובה שלי נעלמה ../images/Emo12.gif

מוזר, אבל בהתחשב במצבו הרעוע של הפרדס זה די צפוי
בכל מקרה לא היה לי משהו מקורי להגיד על הצעיף המדהים הזה
כמו כולם כתבתי שהוא מהמם! צבעוני! מלא חיים ומקסים-מקסים-מקסים!

rivkun

New member
מ ר ה י ב

אין מילים לתאר את היופי המקוריות הצבעוניות ומה לא לא הייתי בבית אז רק עכשיו ראיתי.

למעלה