סיימתי את זלדה

phoenix2000

New member
סיימתי את זלדה

סיימתי את זלדה: אוקריינה אוף טיים/מאסטר קווסט. הבעיה שהמשחק נתקע לי לפעמים ובסרטון הסיום זה נגמר כאשר זלדה מנגנת באוקריינה כדי להחזיר אותי לזמן שלי או משהו כזה ואז כתוב על מסך אפור: THENK YOU... ואז יש מסך שחור. השאלה היא האם צריך להיות עוד משהו או שככה זה מסתיים כי יכול להיות שהמסך השחור הוא בעצם סימן לזה שהאימולטור נתקע לי או שאולי זה בעצם הסוף, והאם המסיכה של מג'ורה זה המשך ישיר למשחק והאם בכלל שווה לשחק בו?

XplowBoy

New member
יהה איזה כיף לך

פיי לא נראה לי שאני בכלל בכיוון לגמור אותו

AxBattler

New member
זה לא הסוף..

בסוף המשחק רואים את לינק כילד מחזיר את ה MASTER SWORD בחזרה למקומה במקדש הזמן ונפרד מהפיה המעצבנת שלו. ואז מראים את הלוגו של נינטנדו וזה הסוף. בקשר למסיכה של מג'ורה, אני מתכנן כבר הרבה זמן להתחיל לשחק בזה אבל דוחה את העניין כל פעם מחדש. בגדול, כולם אומרים שהמשחק הזה עלול להרוס את החוויה של מי שגמר כבר את אוקרינת הזמן בגלל שהוא פחות טוב ממנו.

phoenix2000

New member
יש שם כמה דברים מוזרים

נתחיל בזה שרואים אותו בפתיח רוכב על אפונה אבל כשהוא ילד גם הסוס עדיין צעיר ולכן הוא עוד לא אמור לרכוב עליו ובנוסף יש לו את אוקריינת הזמן למרות שהוא החזיר אותה לזלדה בסוף המשחק הקודם. זה גורם לי לתהות עם המסיכה של מג'ורו זה המשך ישיר לאוקריינת הזמן.

XplowBoy

New member
אני חושב שאני מבין...

לא שיחקתי בזלדה אוקנית הזמן רק כי הגרפיקה שלו לעומת המסיכה של מג'ורה לא הייתה משהו... אז החלטי לשחק במסכה של מג'ורה אבל לא ידעתי שזה המשך אז אני הפסקתי אני יתחיל מחדש מתי שאני יגמור את אוקרנית הזמן(עם בכלל...)

XplowBoy

New member
ולא הבנתי משהו אחד...

אחרי שנכנסתי למקדש הזמן עברו 7 שנים לא? אז איך זה שרק אני גדלת וכל שאר האלפים לא גדלו?

phoenix2000

New member
זה לא אלפים

השבט הזה שלך עם הבגדים הירוקים, קוראים לו קוקירי ויש את ההיירולים שהם השבט של זלדה וכל האלו שבעיר. הקוקירים לעולם לא גדלים אבל אתה בכל זאת גדלת, אז נחש מה זה אומר.

AxBattler

New member
הם לא מתבגרים לעולם

זה גם מוסבר במשחק. ואתה צודק, למסיכה של מג'ורה יש גרפיקה טובה יותר מזו של אוקרינת הזמן כי הוא השתמש בהרחבת הזיכרון של הנינטנדו 64.

למעלה