סיימתי את ERIC!

The Flash

New member
סיימתי את ERIC!

איזה יופי! היה ממש ממש טוב! מצחיק בטירוף! עכשיו יש לי באמתחתי nightwatch וthe wee free men מה כדי לי לקרוא? או שכדאי לחכות קצת עדד איזה שבוע שידידה שלי תחזור עם good omens בשבילי?

פנחסון

New member
good omens = אחלה/ענק/גדול/אלוהי

זהו. הממ... אם אתה יכול לקרוא עוד ספר בינתיים למה לא? בחירה מעניינת לקרוא את אריק לפני שאר הספרים של רינצוינד... כאילו, יש לך לפני זה את צבע הכשף, אור מופלא וsourcery (שבסופו הוא מגיע למימדי הצינוק (dungeon dimensions) ששם מתחיל בעצם הספר של אריק... וזהו הפעם לגמרי.

The Flash

New member
קראתי אותם

color of magic the light fantactic וsourcery שיצא לי לקרוא ראשון איתו נחשפתי לטרי אחרי הקווסט של דיסקוורלד

The Flash

New member
אמממ...

לא נכון הוא היה דיי משעשע....אותו דווקא יצא לי לקרוא כהראשון הסדירה ובעברית "אני לא מתחרט על זה, אתה יודע. הייתי עושה את זה שוב. ילדים הם התקוונ שלנו לעתיד." "אין שום תקווה לעתיד." מר מוות "אז מה יש בעתיד" "אותי" "התכוונתי חוץ ממך!" מוות נתן בו מבט מבולבל. "סליחה?" "התכוונתי," אמר איפסלור במרירות, "מה יש בעולם הזה, שבשבילו כדאי לחיות?" מוות חשב. "חתולים," אמר לבסוף. "חתולים זה דבר נחמד." חחח קרע אותי הקטע הזה

ויימס

New member
עד כה את היחידה שחושבת ככה.

אז אני אומרת- לכי לך לכרסם שוקולד מריר ולקנות בקוסמוס, בעוד אני קוראת את מעשי קסמים (וכן, פנחס, איזה תרגום נוראי!) בפעם השביעית! הא הא! "אז אם אתה חושב שזה עבד, אם אתה חושב שאני, אז כדאי לך לחשוב שוב, אם זה מה שאתה חושב!" "הם צמחו מהקירות. ורודים. הם היו ורודים."

Gdil

New member
טאום זאת יחידת כשף.

היא דרושה ליצירת יונה אחת או שני משהו אחר.

tmaz

New member
אז ככה :

זה תרגום ממש אות לאות של המלה באנגלית thaumaturgical שהוא לא המציא. כל ענייני thaum קשורים באנגלית לכשפים וקסם. פראצ'ט הוא כמובן הראשון שכימת (מלשון כמות) את העניין ועשה מהכישוף מין מדע דיסקוורלדי, אבל המונחים קיימים באנגלית ממזמן.

wossname אחת!

אני אקנה במגה אור יהודה, ואצפה במשרדו של לואיס
, ואכרסם לי שוקולד טעים ואיכותי עד מאד, ואציין לעצמי בין ביס לביס, שמעשי קסמים הוא הכי חלש בסדרה.

מ א ג ר ט

New member
יש לי שאלה אליך

מה היית מעדיפה: לקנות חבילת שוקולד מריר איכותי כזה ( מיובא משוויץ נגיד) אבל היא עולה X שקלים. אבל באותם X שקלים את יכולה לקנות 5 חבילות של שוקולד פרה או ורד הגליל. מה תעשי? איזה שוקולד תקני? בהנחה יש לך רק X שקלים וזהו.

שאלה קשה מאד....

זו שאלה ממש קשה.... האיכות או הכמות... אמממ אם זה שוקולד כמו Merci כזה שיש בו מלא שוקולדים קטנים בפנים, אני אעדיף אותו.

מ א ג ר ט

New member
אני מתכוונת

ל 10 גרם שוקולד משובח, או 600 גרם שוקולד פרה... אני בכל אופן מעדיפה את הכמות...

Athaclena

New member
לדעתי כדאי לקרוא את הקודמים קודם

במקרה של משמר לילה, זאת אומרת. כלומר את שומרים שומרים, ואז לפי הסדר את men at arms feet of clay jingo the fifth elephant. או לפחות את אחד או שתיים מהם כדי להכיר קצת את הדמויות, ואת הפיל החמישי כי עדיף לדעתי לקרוא אותו קודם. לא קריטי או משהו, אבל בכל זאת

ויימס

New member
למה שלא תקרא את כל הסדרה

לפי הסדר...? ולדעתי תעבור עכשיו לבשורות טובות. זה מוזר לקרוא ספרים כל כך חדשים כמו האנשים הקטנים ומשמר הלילה בהתחלה.

למעלה