סיימתי הרגע את Green Lantern

MxIxAx

New member
סיימתי הרגע את Green Lantern

בכל אופן מה שאני רוצה לכתוב על הסרט זה כמה הוא נאמן למקורות שלו ברומנים הגרפיים, אחרי מה שגיליתי בחלק ניכר מ GREEN ARROW - YEAR ONE, שזה אוגדן ראשון בסדרה (כנראה) שמספר על מה שקורה לאוליבר קווין באי הבודד ונוגד את כל מה שקורה בחלק זה של ה-ARROW, ושומט את הרצפה מתחת לסדרה המשודרת

צפייה מהנה

Guid

New member
לא הבנתי,

אתה אומר שהסרט של גרין-לאנטרן התבסס על הקומיקס, או שכמו ARROW גם הוא שינה את סיפור המקור?
ובלי קשר להשוואה לקומיקס- איך היה הסרט כסרט? נהנית ממנו?

MxIxAx

New member
יש לי עוד דרך לאוגדנים של גרין-לאנטרן

אבל הסדרה המצולמת משודרת של ARROW שונה לגמרי מהרומן גרפי של YEAR ONE, וכנראה גם הלאה

אהבתי את הסרט, הוא קליל ולא רציני לגמרי האפקטים של היכולות המיוחדות של לאנטרן עושים שירות טוב לצופה, הייתי נותן לסרט שמונה כוכבים מתוך עשר נגיד

אגב סרטים, כדאי לכם לראות את רובוקופ החדש, סרט מעולה.

MxIxAx

New member
Superman.Doomsday

עכשיו צפיתי בסרט הזה, קראתי את הספר שלו שיצא בהוצאה לאור עם עובד, והוא בהחלט דומה לספר, האנימציה טובה והסיפור מעניין ומשתנה כמה שהסרט מתקדם.. כדאי לראות כדי לדעת יותר על התחום, כרגיל

Guid

New member
לא ידעתי שזה קיים בכלל...

קראתי את הקומיקס The Death Of Superman וזה היה סיפור חביב.

Guid

New member
התכוונתי לסרט Superman: Doomsday,

לא ידעתי שהסרט הזה קיים בכלל...
האמת שטוב שלא ידעתי, כי כנראה שהייתי רואה אותו לפני שהייתי קורא את הקומיקס. ככה יצא שאת הקומיקס כבר קראתי, ועכשיו נשאר לי לראות איך יהיה העיבוד לאנימציה

MxIxAx

New member
אכזבה קלה/חלקית:

טוב אז החלטתי להתחיל לקרוא אוגדנים שצברתי במהלך הזמן, לאכזבתי גיליתי שהדפים בהוצאות עטיפה קשה מוצגים רק חלקית ומזה למדתי לקנות רק אוגדני עטיפה רכה ולא להקלע לסיטואציות לא נעימות כמו עם אלה שיש להם עטיפה קשה.. אני שוקל לחזור לCNV ולבקש עטיפה רכה באוגדנים שקניתי

MxIxAx

New member
תודה ל CNV

שוב התרשמתי מהשירות הנהדר שלהם כשהחליפו לי את האוגדנים בעטיפה קשה לכאלו בעטיפה רכה וגם הזמינו לי עותק אחד שלא היה להם

למעלה