סיימתי כרגע מקום ראשון בטורניר 2$ 180 אנשים! ב-FTP, פרס ראשון - 97.25$!!! * הייתי חייב לשתף*
ה הצב לא צב New member 9/6/09 #1 סיימתי כרגע מקום ראשון בטורניר 2$ 180 אנשים! ב-FTP, פרס ראשון - 97.25$!!! * הייתי חייב לשתף*
2 2המרפא New member 9/6/09 #4 סחטיין לקחתי את זה וגם את ה90 של ה3 דולר ומאז ביומיים האחרונים התחלתי לקבל באד ביטים ונכנסתי לטילט עצבני והפסדתי חצי מהבנק רול שלי
סחטיין לקחתי את זה וגם את ה90 של ה3 דולר ומאז ביומיים האחרונים התחלתי לקבל באד ביטים ונכנסתי לטילט עצבני והפסדתי חצי מהבנק רול שלי
S shaywh New member 10/6/09 #8 כמה זמן לוקח דבר כזה? אישית אני כבר כמעט ולא משחק משהו של יותר מ9 אנשים בגלל הזמן שזה לוקח. אני לא תמיד יודע אם אני אוכל לשבת ברצף ובכל מקרה הניסיון שלי מסתכם בלהגיע לכסף בטורניר אבל לא ממש מעבר ככה שגם כספית זה לא כ"כ משתלם.
כמה זמן לוקח דבר כזה? אישית אני כבר כמעט ולא משחק משהו של יותר מ9 אנשים בגלל הזמן שזה לוקח. אני לא תמיד יודע אם אני אוכל לשבת ברצף ובכל מקרה הניסיון שלי מסתכם בלהגיע לכסף בטורניר אבל לא ממש מעבר ככה שגם כספית זה לא כ"כ משתלם.
ה הצב לא צב New member 10/6/09 #9 בערך 3-4 שעות אבל אני לומד תוך כדי כך שזה לא ממש מפריע, ההפך - זה גורם לי להישאר ער וללמוד.