סיימתי לבינתיים - אי הגב כואב.

Iris-1

New member
סיימתי לבינתיים - אי הגב כואב. ../images/Emo7.gif

קשה לנקות חדר ילדים. מה זה קשה. לא להאמין מה מסוגלים ילדים לאסוף בחדר שלהם. אבל שום דבר אסור לזרוק. מזל שהם לא ראו מה הוצאתי משם. גם על הכביסה השתלטתי וסיימתי 5 מכונות קיפול מתוך 7. הגמדים הגיעו. אבל הגב שלי הלך. וואו עכשיו אני צריכה לחכות איזה 10 שעות עד שהבעל יגיע וישחרר לי אותו טוב עם מסז´. יש לכם המלצות מה עושים כשנגמר הנקיון בבית וכואב הגב? אמבטיה חמה עוזרת לכמה דקות ולא יותר. תודה.

Iris-1

New member
תודה. ההרגעה שלי זה אתם אני יושבת

כאן עכשיו איתכם.

שירי ל

New member
מזמינים את רונית! ../images/Emo6.gif

שהיא מסז´יסטית שבאה הביתה, פותחת מיטה בסלון, משכיבה אותך עליה ומפרקת לך כל גוש שתפוס.

Iris-1

New member
ניסיתי לאכול עכשיו עם גב תפוס וכואב

והביסים נתקעים לי בגרון מרוב כאבים. מישהי מכירה את התופעה ויודעת מה עושים. קשה לבלוע. כנ"ל עם שתיה בקושי בקושי הצלחתי. ודרך אגב איריס לקחתי מוסקול לפני חצי שעה ואני מחכה להשפעה שלו.

אם מסז´ לא מסתדר

עשי זאת בעצמך ! שיכבי על הגב עם הברכיים לחזה ותתנדנדי מצד לצד ואח"כ ברכיים לצד אחד וידיים ומבט לצד שני -עוזר פלאים ! חוץ מזה יש את שיטת הדוב האהובה עליי
נישענים על המשקוף ולוחצים עם הגב על הנקודות הכואבות .הגירסה המשופרת - עם כדור טניס בין הגב לקיר

Iris-1

New member
תודה וחמותי נתנה לי שיטה שמתחילה

להוכיח את עצמה הצלחתי בינתיים לעשות כמה תנועות מזעריות אבל הגודל גדל וזה לכווץ את השכמות לכיוון אמצע הגב זה באמת מאד משחרר ומצד שני יכול להיות שגם המוסקול התחיל להשפיע אצלי. בכל מקרה תודה.

למעלה