סיימתי להכין את החומוס...

סיימתי להכין את החומוס...

פרסתי בצל, הוצאתי יין קר מהמקרר ופיתות חמות מהתנור, ו... גיליתי שהאשה כבר הרימה עוגן והפליגה לממלכת החלומות המתוקים... ואיך אתן מתכוונים לבלות את ליל השנה החדשה?

irisgov

New member
במיטה כמובן.

בדיוק כמו אשתך, בהפלגה לממלכת החלומות המתוקים.

irisgov

New member
../images/Emo4.gif לדאבוני עם עצמי.

הילדים אצלי היום. מה שאומר שיש מצב לתנועת העמים הגדולה לכיוון המיטה שלי, כך שאולי אני לא צריכה לומר 'לדאבוני' אלא לקוות שזה אכן ישאר כך - עם עצמי.

פרח7

New member
את אופה פיתות???????

אחחחח אני לא הייתי נרדמת אם הייתה לי אשה שהייתה מכינה לנו חומוס... האמת לא הייתי נרדמת אם הייתה לי אשה אבל אין לי אז אני חושבת שאני אלך לישון

LOL

את מבלבלת אותי עם איריס, שאופה לחמניות ושוזרת אניצי קש בשערה... אני רק מחממת אותן בתנור. (
אם הייתי אופה, נרא לך שהיא היתה נשארת ערה?)

פרח7

New member
נראה לי שכן, בטח!

וגם אם לא, מקסימום כדי שלא תישארי לבד עם ערימה של פיתות הום-מייד הייתי באה לעזור לך

תגידי, לא מצאת דרך אחרת

לבזבז לי את הזמן??? רק המשחק המטופש הזה????
מאיתנו ביקש הנסיך להעיר אותו בחצות, שיראה את השנה המתחלפת.
האשה, שבאורח פלא הגיעה למיטה בעשר בלילה, כוונה שעון (מה שאתם שומעותים) לחצות, וניסתה להעיר אתהנסיך. שישן בלי לזוז. בבוקר הוא מאד התרעם על כך שלא הערנו אותו. רק הסבר חוזר שלא רואים ממילא את השנה מתחלפת, והזמן שחלף,הרגיעו אתהרעמים.

daphts

New member
שנה אזרחית קסומה לכל החוגגים והחוגגות

גם לאלו שבחרו לא לחגוג- שתהיה שנה מדהימה לכלכם! באשר ל"חגיגות בביתינו - נו ממש דומה לנוהל המקוצר שצוין פה... אבל אולי יהיה כוח לזוגה כשתחזור מעבודתה ואז נלך לזוג חברות בשכונה! מכול מקום מחר יום עבודה כרגיל- כך שהרבה חגיגות לא יהיו...

למעלה