סיימתי להכין מובייל חיות מעיסת נייר

hadarst

New member
סיימתי להכין מובייל חיות מעיסת נייר

אבל, יש לי בעיב!! רציתי חוט שקוף (דיג) אבל כל העסק מאוד לא יציב, במיוחד לאחר שאת החרוזים הוספתי עם חרוזי לחיצה, ואכן חלק מהמובייל נקרע (היה גם תות למעלה). יש למישהי עצה לאיזה חוט כדאי להחליף, כך שעדיין אוכל להשחיל חרוזים שקופים?? החיות יחסית כבדות! תודה, ושנה טובה ופוריה לכולם. הדר.

bis fd

New member
לא בעיה

יש חוטי דיג בעוביים שונים .קחי חוט עבה בחנות דיג תמצאי גם 2 ממ´

hadarst

New member
החיות מעיסת נייר

לפי הוראות שבלולית: מנפחים בלון קטן, מכסים בעיסת נייר (אני השתמשתי הפעם בעיסה מוכנה קנויה שמוסיפים רק מים), לאחר ייבוש, מפוצצים את הבלון ומוציאים, עושים מודל ע"י הוספת החלקים שגזורים מקרטון ביצוע או נייר (למשל הכנפיים אצלי מנייר), ומדביקים ע"י סלוטייפ.מכסים בשכבות נוספות של עיסה. לאחר הייבוש משייפים בנייר לטש עדין, וצובעים בצבע בסיס (ג´סו). אח"כ צובעים באקריליק ובשתי שכבות לאכה. לא לשכוח לעשות חורים, אפשר ע"י קיסם. בהצלחה. הדר

bell2002

New member
ממש חמוד!

אבל... עיני תפסה את הוילון גם, אותו תפרת בעצמך? יפהפה.

hadarst

New member
הוילון באמת מקסים, made in india

קניתי עוד לפני שהכרתי את הפורום המהולל, וגיליתי שאפשר לעשות לבד (ונראה לי שגם כדאי, כי הוא עלה 150 ש"ח לחתיכת בד בגודל חלון סטנדרטי).

av_i_va

New member
ממש הצליח לך!../images/Emo140.gif

אני שמחה שהצלחת להגיע ליצירות כה נחמדות לפי ההסבר של שבלולית. היא אומנם טסה מחר ואני לא מאמינה שתכנס היום לפורום, אבל עם שובה בטוח תשמח לראות את העבודות. אולי תשאירי לה מסר אישי ותעבירי לה לינק? את יודעת, אחרי חודש, יהיה לא פשוט להתעדכן בנעשה. הקצב שלכן ראוי להערכה!!!

sigaliot

New member
מובייל יפהפה!!!

בגלל שהחיות יצאו לך גדולות , הייתי תולה אותן דווקא על חבל ,(ניתן להשיג בעוביים שונים)....תחשבי על זה!

למעלה